Hamileliğimi öğrendim ve terkediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konu sahibi değilim yalnız. Sizin üslubunuzdan rahatsız olan herhangi biriyim.
Düşüncem aynı. Herkese her şeyi söyleyemeyiz. Biraz tartarak konuşulmalı.
İsme dıkkat etmedım. Soyledıklerım de bırsey yok gayet hepsıde doğru soylenen sözler o zaman çocuk sefıl olsun ne dıyelım. İş yok para yok.

Korunmayı ogrenemedıniz gıttı. O bebeğe yazık doğmadan çilesi baslamıs. Aldırmak onun için daha hayırlı.
He konuda linç edecek birşey bulabilmek de büyük beceri.İnsanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri buraya da yazmayın.
Ayrıca zaten çocuk istiyorlarmış niye korunsun.
Korunmayı ogrenemedıniz gıttı. O bebeğe yazık doğmadan çilesi baslamıs. Aldırmak onun için daha hayırlı.

He konuda linç edecek birşey bulabilmek de büyük beceri.İnsanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri buraya da yazmayın.
Ayrıca zaten çocuk istiyorlarmış niye korunsun.
İnsanların yüzüne gayette soylerım. Polyanacılık oynamıyorum sızler gıbı benı alıntılayıp durmayın.

Korunmayı elbette biliyorum. Çok iyi biliyorum. Fakat bahsettiğim gibi çocuk sahibi olmayı defalarca ölçtük biçtik. İstemeden olmadı. Bir anda terkedildim

QUOTE="myrules95, post: 79732288, member: 1195345"]
Korunmayı elbette biliyorum. Çok iyi biliyorum. Fakat bahsettiğim gibi çocuk sahibi olmayı defalarca ölçtük biçtik. İstemeden olmadı. Bir anda terkedildim
[/QUOTE]
Durumunuz çok üzücü ama esınız de durduk yere bosanalım dememıstır sıze oncesınde sorunlar vardır kı sızde buna göre önlem almalıydınız. O çocuğu ıstemenıze rağmen büyük şans sızın ıcın ama tek kalıcaksınız adam destek olmıcak ne yapıcaksınız bu durumda.

Benim bi tanıdığım evlilik dışı yaptığı çocuğa nafaka tazminat bağlattı boşanacaksan da onu istemem bunu istem9em yok. Adam olsaymış o da? İstemiyorsa zorla mı içine boşalttın korunsaydı önlemini alsaydı. Yapacak bir şey yok sakin kal ani karar germe. Avukata danış ve evlilik sözleşmesini iptal ettirmeye bak. Hiç öyle gurur vs yapma. Ben zaten bu noşanmada evden gidenin kadın olmasına sinir oluyorum. Ben de hamileyken boşanmaya karar vermiştim. Sonra bu fikri erteledim. Sen bebek bakarken sağda solda gezecek bekar olacak. Sen de oturup bebek bakıp uykusuz kalacaksın öyle mi? Ben sırf bu yüzden bile boşanmıyorum. Niye sadece benim hayatım zehir olsun? Bir şey almayınca madalya mı takacaklar bacım

En başından beri bu kadar gururlu takılmasaydınız eminimki bu ilişkide bu kadar yok sayılmazdınız. Bizim ülkemizde gururlu kadın değil kendisine para harcatan kadınlar seviliyor ve sayılıyor malesef. Bu konu ile bir kez daha kanıtlanmış oldu bu. Konuya gelecek olursak aldırıp aldırmama kararı size kalmış elbette ama aldırırsanız ömür boyu vicdan azabı çekme olasılığınız çok yüksek. İnançlı biriyseniz bunun vebalinini de göz önünde bulundurun. İyice düşünün taşının. Doğurmaya karar verirseniz eğer hem kendi hakkınızı hem çocuğunuzun hakkını söke söke alın. Böyle âdi herifleri para ile ödüllendirmeyin.

Bir arkadaşımı aramış. Çözülen problemleri de bahane etmiş ve onu da manipüle etmiş. Ben hep surat asıyormuşum çocuk olursa daha kötü olmasından korkuyormuş. Asla kendine dönüp bakmıyor. Ben neyi yanlış eksik yapıyorum demiyor. Çok çalışıyorum eve geldiğimde güler yüz görmek istiyorum diyor. Sanki ben robotum hic duygum yok. İnanın elimden geleni yapıyorum, evime kendime bakarım. Yemeğim temizliğim tamdır. Beklentilerimi açıkça dile getiririm ama bunlara saygı duyulmazsa ben de enayi gibi sürekli sırıtamam. Çok seviyorum ayrılmak istemiyorum tabiki ama çocuk doğduğunda daha kötü olmasından korkuyorum demiş. Çocuğu aldır diyemedi bence terk edersem mecbur aldıracak diye düşündü. Şimdi bu adamla barışsam çocuğu da nasipse doğursam hayat daha da zindan olur gibi geliyor ki barışır mıyız sanmam.

Ona bakarsak 5 dk sonra hayatta olacağımızın garantisi var mı?
Çocuk konusunda doktorlar olasılıkları söylerler zaten, sonrası Allah'tan.
Herkes sizle aynı fikirde olmak zorunda mı pardon da
Ben kendi fikrimi yazdım konu sahibi herkesin fikrini okuyup değerlendirir mesajlarımı alıntılayıp durmayın

Boşanacak kadar problemli bir evliliği sürdürmek zor olmuyor mu? Batmıyor mu size o problemler ? Yanlış anlamayın lütfen anlamak için soruyorum.

Boşanacak kadar problemli bir evliliği sürdürmek zor olmuyor mu? Batmıyor mu size o problemler ? Yanlış anlamayın lütfen anlamak için soruyorum.
Bizim sorunlar abartı bir şey değil ailesi dert ama eşim değil aslında. Seviyorum o da beni seviyor çok ilgili bi insan. Çocukluğum beraber geçti liseden beri beraberiz. Tek dert annesi o da annemle görüşmek zorunda değilsin diyor kendi de bebeğimizi annesi görsün bile istemiyor tanımasın istiyor babaannesini. Annen dediğim an geriliyoruz haklısın ne yapayım diyor ben annesini konuşmazsam arada dert tasa yok. Ben annen dediğim an tartışıyoruz işte ben sana görüşme diyorum ama annemi de atamam satamam hayatta olduğu sürece onu bırakamam diyor. O da görüşmüyor ama yine de sorun işte. Başka sıkıntımız yok mutlu uyumlu bi çiftiz ben daha zorum ona kıyasla. O daha toparlayıcı sahip çıkıyor üstüme titriyor böyle olunca her şeyi yakıp geçemedim

Annem başta olmak üzere bütün yaşca büyük kadınlar bana bunu yapma dedi. Parayı al reddetme keyfine bak harca dediler. Ben gururumdan ezilip büzüldüm her harcadığım parada. Bu arada işimden de aynı yerde çalıştığımız için çıkarıldım. Sonra çocuk yapacağınız diye tekrar işe girmedim. Ve biraz önce anlaşıldı ki düzeleceğine inandığım dandik problemler çocuk olunca daha da büyür diye terkediyormuş beni. Yani ayrılalım dediğinde otomatik çocuğu aldıracağımı düşünüyor. Hiç karnındaki çocuk ne olacak demedi. Direk Anlaşamıyoruz olmuyor yazıyor mesajında. Öğrendiğinde çok sevinmişti. Şimdi nasıl kıyabilecek aklım almıyor

Seven adam evlilik sözleşmesi imzalamanıza gerek görmez, izin vermez.
Seven adam yeni bir bebek kaybeden eşi hamileyken üst üste gece gezmesine çıkıp karısı rahatsız olunca bir mesajla boşanmak istemez.
Bu adamdan hiç mi bir şey talep edemeyeceksiniz?
Hiç mi üzgün, yorgun, moralsiz gününüz olmayacak?
Bebek ağlayıncada mı evi terk edecek?
Bebeği yaparken aklı neredeymiş?
45 yaşında hala adam olamamış, sorumsuz, korkak biri.
Sizin tek bir göz yaşınıza değmez.

Aslında buna benzer sebeplerden terkediliyorum. Bazı şeyleri hazmedemiyorum dillendiriyorum ama sadece dilimde birşey yapmıyorum. Çocuk olunca daha kötü olacak diye terkediyormuş beni. Ayrıldığımızda benim de çocuğu aldıracağımdan emin kendisi. Aldırsam ve sonra bana dönse çok şaşırmam artık. Buradan bu evliliği nasıl toparlarım bilmiyorum

.
Böyle bir durumda kesinlikle gözden çıkaracağınız kişi eşiniz olmalı.
İçiniz nasıl alacak bu utanmaz adamı?

Çok güzel yazmışsınız, çok güzel anlatmışsınız içimdekileri. Bebeği aldır demeni başka yolu boşanalım olmuş. Buradan nasıl döner bu evlilik sizce ?

.

Böyle bir durumda kesinlikle gözden çıkaracağınız kişi eşiniz olmalı.
İçiniz nasıl alacak bu utanmaz adamı?
Bebek isteğim olmasa inanın ben koşa koşa avukata giderim hiç beklemem. Ama korkuyorum tek başıma büyütmekten. Gerçi yanımda olsa daha mı iyi olur bilmiyorum. Aldırsam vicdan azabı ve bir daha biriyle tanışıp çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. Benim iyi bir eş bulacağıma inancım yok. Herkes farklı şekilde korkunç şeyler yaşıyor

20li yaşlarımda ben de böyle gururun matah bişey olduğunu sanırdım ve ayrılmış olsaydım hiçbir şey talep etmeden dımdızlak çıkardım evlilikten muhtemelen.40 yaşımın hayat tecrübesiyle söylüyorum sana,o arabayı sakın verme,bir çöp bile bırakma.Evde iki kaşık varsa sana düşen o teki bile al,hatta ikisini birden almak için savaş.

Ben kocamın çabasını gördüm bizde de tartıştık ve evden gitti çünkü ben kovmuştum. Boğa yükseleni aslan öyle bir egoya sahip ki anlatamam 3 4 gün sonra döndü ben de yine tartıştım bir daha beni evde bulsmazsın nasıl gidersin arayıp sormazsın dedim. Sakin kafayla konuştuk araya benim annem onun babası da girdi. Ben yolumu bilr çizmiştim. Konuştuk sonra adım attı o 1 adım attı seni seviyorum bebeğimiz var dedi sonra ben de boşanmak istemiyorum dedim. Sonra çabasını gördüm ama yine de açık açık söyledi annemi silmeyeceğim haklısın ama annem hayatımda olacak dedi. Bebek için şans verdim. Ama adam ne yapsa battı mesela yanıma oturuyor huzursuz oluyorum öpüyor huzursuz oluyorum cinsellik zaten sıfır. Aynı yatakta bile uyumadım. Sonra yine adım attım düzeltmek için sevişmeye başladık öyle böyle sürüyor işte genele bakınca şanslıyım kocam sadık korumacı destekçi toparlayıcı parasını hep bana harcar yakışıklı çekici sevgisini belli eder şımartır vs tek ama tek sorun annesi. Ben de artık karışmıyorum annen demiyorum yok sayıyorum. Ben görüşmeyeceğim bebeğimle aynı ortamda olmayacak evime gelmeyecek atıyorum annesine para vermeyecek bunlar olmadığı sürece yok sayıyorum. Bence kafanızı toparlayın oturun konuşun. Bunda gurur yok artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…