Hamileliğimi öğrendim ve terkediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğu doğurursan elin ayağın geçici bir süre de olsa ve hatta yardım almazsan aileden falan sürekli bağlanacak

Bir de ömür boyu ex ile kontakta kalacaksın mecburen

Anne olmak tabi ki güzel ama doğacak çocuğun babasını seçme şansın var
Ve her çocuk sağlıklı bir yuva hak ediyor

Karar sizin zor ama eğrisini doğrusunu düşünün

Haber var mı bebekten ?

Ailem yardım eder annem babam çok iyi dinç insanlar ama belli bir yaşta aile evi de insanı zorluyor. Sonuçta çok başındayım. Onlar da olsa psikolojik olarak çok ağır olacaktır. Kürtaj olsam bir imzasına doğursam vereceği bir otomatik ödeme talimatına bakar ona düşen. Cuma günü keseyi görmek için çağırdı doktor. O zamana kadar elimden geleni yapıp bu arada da düşünmeye devam etmeyi planlıyorum. Bugün yarın terapiste gideceğim.

Siz olaya çok yanlış pencereden bakıyorsunuz. Üzüldüğüm ve gerildiğim için konuyu takip ediyorum ve cevap yazma ihtiyacı hissediyorum. Belki birimizin söylediği bir söz sizde bir ampul yakar.
Adamın neden ayrıldığının bir önemi yok hemde zerre kadar yok. Önemli olan sonuç çünkü.. sebepler sonucu değiştirmek istediğiniz zaman önem taşır. Sizin şuan bu sonucu asla değiştirmek istememeniz gerekir. Çünkü siz hamile halinizle hiç önemsenmeyip, müşterek çocuğunuz önemsenmeyip terkedildiniz. Yapmanız veya düşünmeniz gereken şey şu; beni bu şartlarda yarı yolda bıraktı. Düşünmedi, önemsemedi, değer vermedi… bunları düşününce o gelse bile sizin yallah demeniz gerekiyor.
Daha evliliğin sorumluluğunu alamamış bir adam çocuk sorumluluğu nasıl alsın? Siz bu dramatik kafayla çocuğu yetiştirirken iki kat fazla yorulacaksınız.
Aklınızı başınıza toplayın soğukkanlı olun. İletişimi kesin neye uğradığını şaşırsın. Anlaşmalı boşanmayın manevi tazminat isteyin. Arabayı bırakmayın. Önünüzdeki maçlara bakın. Ben çocuğuma hem ana olurum hem baba olurum klişelerine de sakın inanmayın çünkü bu dünyanın en zor şeyi

Terkedilmenin 2.gününde daha mantıklı daha gerçekçi düşünmeye başladım sanıyorum. Yüzde yüz sağlıklı bir beyin yapısına sahibim diyemem şuanda. Ben de “evliliklerde neler atlatılıyor bu da iyileşir” diyen herkese siz böyle korkak haysiyetsiz bir adamla evli mi kal diyorsunuz diye soruyorum. Bugün kendimi suçladığım bir an farkedip hemen düzelttim. Dediğiniz gibi sebep aramak kendimi suçlamak da mantıksız geldi. Oturup konuşsam ne olacak, çok korkunç bu yaptığı. Aklı selim biri bilinçli olarak yaptığı istediği öğrendiğinde çok sevindiği hamileliği 3 gün sonra istemiyor olamaz. Bu can, oyun değil. Bunların hiç biri benim suçum olamaz. Şuan kararım netleşiyor gene de profesyonel bir destekle bu yola adım atmak istiyorum. Yeşilçamın anlamı yok, bu da benim hayatımın gerçek dönüm noktası olacak.

İyi de 25 haftalık görünüyor burda bebek nasıl aldıracaksınız ki zaten?

İyi de 25 haftalık görünüyor burda bebek nasıl aldıracaksınız ki zaten?
Yok yanlış anlaşılma olmuş. Ben ilk bebeğimi 2.5 aylıkken 8 Mart tarihinde karnımda kalbi durduğu için kaybettim. Şuanda tekrar tedavisiz hamile kaldım yaklaşık 4 haftalık bu hamileliğim

Hanımefendi sizce sizinle o bir mi şuan ? Evliliği biten bir kadına günah aldırma diyorsun. Kadının hakkına giriyorsun bu günah değil mi ya ? Tek doğrucu siz misiniz kolay mı ya tek ebeveyn olmak.

Hamile olsam ve eşim benden boşanmak isterse ve en önemlisi maddi bir kazancım yoksa eğer ki ailem arkamdaysa doğururdum bunu bir anne olarak yazıyorum ama hiç çocuğum olmasaydı belki fikrim başka olabilirdi bilemiyorum. İyi düşünmeniz lazım her şeyden önce bekar bir anne olmak istiyor musunuz?

Normal zamanda bekar anne olmaya pek imrenirdim. Tabi gerçek hayat öyle olmuyor. Ben çok iyimser bakamıyorum şuanda bekar anne olmaya. Ne karar verirsem vereyim ağırlığı altında ezileceğim.

Hanımefendi sizce sizinle o bir mi şuan ? Evliliği biten bir kadına günah aldırma diyorsun. Kadının hakkına giriyorsun bu günah değil mi ya ? Tek doğrucu siz misiniz kolay mı ya tek ebeveyn olmak.
Tek ebeveyn olmak benim durumumda babası tarafından istenmeyen bir çocuğu dünyaya getirmek demek malesef

zamanla düzelecek merak etmeyin herşey başlar ve biter karalar bağlamayın.. hayatınızın geri kalanına odaklanın ve bunu duygusal değil mantıklı düşünerek yapın

İlaç ve iğneyi ne zamandır kullanıyorsunuz? 4 haftalık gebelikte daha kese bile görülmez.

zamanla düzelecek merak etmeyin herşey başlar ve biter karalar bağlamayın.. hayatınızın geri kalanına odaklanın ve bunu duygusal değil mantıklı düşünerek yapın
Öfkemi taze tutmaya çalışıyorum mantıktan uzaklaşmamak için. Ve birgün gelecek bu kadar acıtmayacak biliyorum. Suan tek yapmam gereken emin olmak.

Ailen arkadaslarin duydu ele güne kepaze etti bu noktadan sonra barissan da dikiş tutar mi sence. Normal bir kavga olsa neyse de hamile ve düşük riski olan karısının canını önemsemeyip durduk yerde boyle davranan biriyle nasil hicbir sey olmamis gibi cocuk buyutulur bilemedim. Kac yillik evlisiniz? 45 yasinda birinden bu kadar sacma salak hareketler beklemezdim dogrusu. Adam andropoza girdi heralde. Sanio ki bekar olsa modeller sırada bekliyor. Zengin mi bu adam? Durumu iyiyse dogur ve al nafakani, adamin ortada olmayisi cocuk buyuturken belki bi avantaj bile olur. Tamam tek basina cocuk buyutmek zor ama cevrem iyi diyorsun ailen destek olursa karışanın da olmayacak mesele yok. Ömür boyu muhatap olmak zorunda da değilsin bence şu tabloya bakinca adam seninle bi daha hic muhatap olmayacak gibi duruo seninle konusmasi gereken seyleri niye arkadasindan duyuyorsun mesela? Boyle biri konusmaya geldiginde cok rahat defedebilirsin. Şahsen ben bu saatten sonra cocuk yapacak olsam tek basima yapmayı tercih ederim. Nasi büyütecegime karisan eden yok kayinvalide kayinbaba derdi yok torun diye gormeye calisan yok. Imkanin varsa annelik tek basina daha guzel olabilir gayet de. Mesaj at bosanma davasini aç de ona actir mahkemede seviyorum vazgectim diyemesin sen de sadakatsizle sucla eve gelmedigini soyle ve nafakayi mutlaka al hatta calismadigin icin kendine de iste. Gururumdan alamam kafasinda olan kadinlar bana hep parayi almazsam ne iyi kadin der bana geri döner diye düşünüyorlar gibi gelmiştir. Erkekler hic önemsemiyor böyle gereksiz duygusalliklari emin ol.

İlaç ve iğneyi ne zamandır kullanıyorsunuz? 4 haftalık gebelikte daha kese bile görülmez.
5 gündür öğrendiğim günden başladım. Pıhtılaşma olmaması için, ağızdan ve karından kan sulandırıcı fitil olarak da hormon ilacı. Evet kese 20 haziranda görülecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…