- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Adete 3 gun kaladan beri var canim gun gectikce hafifliyor.ne zaman basladı kasık agrısı adet geciktikten sonramı yoksa iliskiden 15 gun sonra falan basladımı hemen
Agrin oldugunda uzan yeter dedi. uzaninca komple geciyorne zaman basladı kasık agrısı adet geciktikten sonramı yoksa iliskiden 15 gun sonra falan basladımı hemen
Canım benim kasık ağrım oluyodu ara ara bişey batar gibi. Hafif bel ağrısı ve sürekli halsizlik oluyodu. Daha öncesinde bu belirtileri bir arada yaşamadığım içim gebelikten şüphelenmiştim öyle çıktı. Sende hamilesindir inşallah :)Merhaba arkadaşlar benim adetim 3 gun geçti inşallah hamileyimdir erken gebelik belirtileriniz neler oldu yazabilir mısınız
Adete 15 gün kala başladı benim 7.haftaya kadar devam etti. Ara ara sancı oluyor bazen de batma.. Normal yani olabiliyor. Rahat ol
Sagolunnnn rahatladim simdii :)Benimde adetime 10-12 gün varken başlamıştı 7-8 hafta aralıklı kasık ağrılarım oldu bi sıkıntımız yok çok şükür olabiliyor ağrılar aşırı olmadığı sürece korkulacak bişey yok.
Ayy inşallah ya benimde kasiklarimda batma boyun ve sırt ağrısı halsizlik var adetiniz ne kadar gecikmistiCanım benim kasık ağrım oluyodu ara ara bişey batar gibi. Hafif bel ağrısı ve sürekli halsizlik oluyodu. Daha öncesinde bu belirtileri bir arada yaşamadığım içim gebelikten şüphelenmiştim öyle çıktı. Sende hamilesindir inşallah :)
Test yaptığınız daAyy inşallah ya benimde kasiklarimda batma boyun ve sırt ağrısı halsizlik var adetiniz ne kadar gecikmisti
Göğüslerde adet döneminkinden daha fazla hassasiyet ve adet olucak gibi sancılandım ara ara. Bir de uyku hali vardı. Sık idrara cıkıyordum.Umarm vardır bebeğinMerhaba arkadaşlar benim adetim 3 gun geçti inşallah hamileyimdir erken gebelik belirtileriniz neler oldu yazabilir mısınız
Göğüslerim şişti ama acımıyor benimde idrarim sıklaştı inşallah yaGöğüslerde adet döneminkinden daha fazla hassasiyet ve adet olucak gibi sancılandım ara ara. Bir de uyku hali vardı. Sık idrara cıkıyordum.Umarm vardır bebeğin
Benim midem bulandı adetime 6 gün kala gün kala çok erken ama hemen anladım hamile olduğumu ve bata 4 gün kala idrarda pozitifi gördüm :) ikinci gebeliğim olunca herhalde tecrübe oldu kaçmadı bende :)) adete 4 gün kala da bel kasık sırt ağrılarım başladı bir de tansiyonum düşüyor gibi oluyor ve uyuyuveriyorum :) Sık idrara çıkmada var..İlk gebelik belirtilerinizi yazar mısınız
Hımm bendede bunların çoğu var umarım güzel sonuçlar alırım teşekkür ederimBenim midem bulandı adetime 6 gün kala gün kala çok erken ama hemen anladım hamile olduğumu ve bata 4 gün kala idrarda pozitifi gördüm :) ikinci gebeliğim olunca herhalde tecrübe oldu kaçmadı bende :)) adete 4 gün kala da bel kasık sırt ağrılarım başladı bir de tansiyonum düşüyor gibi oluyor ve uyuyuveriyorum :) Sık idrara çıkmada var..
İnşallah rica ederimHımm bendede bunların çoğu var umarım güzel sonuçlar alırım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?