- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Benim midem bulandı adetime 6 gün kala gün kala çok erken ama hemen anladım hamile olduğumu ve bata 4 gün kala idrarda pozitifi gördüm :) ikinci gebeliğim olunca herhalde tecrübe oldu kaçmadı bende :)) adete 4 gün kala da bel kasık sırt ağrılarım başladı bir de tansiyonum düşüyor gibi oluyor ve uyuyuveriyorum :) Sık idrara çıkmada var..
Benim de boynum ve sırtım çok ağrıyor adetimiz geçti miBunlar var bende Allahım inşallah nasib eder banada o kadar istiyorum kiii
Sırt agrınızın yanı sıra omuzlarınızdada agrı oldumu ?
Eveet oldu canım omuzlarım aşağı çekiliyor gibi bişey taşımışım gibi ağrı oluyor hala aradaBunlar var bende Allahım inşallah nasib eder banada o kadar istiyorum kiii
Sırt agrınızın yanı sıra omuzlarınızdada agrı oldumu ?
Bence bekle benim adetim 3 gun geçti bekliyorum sonra üzülmeyelim amin inşallah...Benimde sol kasığımda ağrı var bata 3 gün var. İnşallah hamişimdir. Yarın test alıp yapayım diyorum. Off adet belirtisi ile hamilelik belirtisi ne kadar benziyorAllahım bu gece isteyen herkese nasip etsin
Evet o da var tabi.. Bakalım kalbimin sesini dinlicem.Bence bekle benim adetim 3 gun geçti bekliyorum sonra üzülmeyelim amin inşallah...
HımmEvet o da var tabi.. Bakalım kalbimin sesini dinlicem.Birde ben üstüne görmeden korktuğum için alayım yapayım en azından içim rahat olsun diye de düşünüyorum
Bnde oluyor, ara sira normal cnm..Merhaba 5.haftamdayim gun icinde ara ara olan kasik agrim var. Bazende adet agrisi oluyor ara sira. Aslinda normal doktorum bile normal dedi ama insan korkuyor yine de sizlerde oldu mu?
Ozellikle yatakta ani donersem ya da ters hareket yaparsam daha cok oluyor
Ben gebemiyim değilmiyim bilmiyorum adetim 3 gun geçti bendede gece yatakta saha sola dönünce kaşıklarım açıyor batma oluyor hatta sırt üstü yatıyorum sadece bi kac gundur acaba neden yaBnde oluyor, ara sira normal cnm..
Canim emin olmak icin, test yapman lazim..Ben gebemiyim değilmiyim bilmiyorum adetim 3 gun geçti bendede gece yatakta saha sola dönünce kaşıklarım açıyor batma oluyor hatta sırt üstü yatıyorum sadece bi kac gundur acaba neden ya
Evet çok düzenli sadece geçen ay 2 gun gecikmişti bu ayda 3.gun oldu işte test Yapma ya korkuyorumCanim emin olmak icin, test yapman lazim..
Normalde adeti duzenli midir ?
Canim yap icin rahat olsun.Adet ve hamilelik belirtileri ayni oldugu icin, emin olmak icin test yap yarin.İns hamilesin icini ferah tut.Yarin sonucu yaz buraya cnmEvet çok düzenli sadece geçen ay 2 gun gecikmişti bu ayda 3.gun oldu işte test Yapma ya korkuyorumAma yapicam belirtiler gebelik belirtisi mi adet belirtisi mi anlamıyorum
Amin cnm inşallah yazarım tabi Dua edin lütfen Allahım istiyen herkese en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin insallahCanim yap icin rahat olsun.Adet ve hamilelik belirtileri ayni oldugu icin, emin olmak icin test yap yarin.İns hamilesin icini ferah tut.Yarin sonucu yaz buraya cnm
Amin ins hamilesin cnmAmin cnm inşallah yazarım tabi Dua edin lütfen Allahım istiyen herkese en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin insallah
Hayırlısıyla inşallah canım Allah razı olsunAmin ins hamilesin cnm
Canim gayet normal. Bende de oluyordu surekli adet olacakmisim gibi sanci cekiyordum. Doktor progestan hap vermisti 1 ay kadar kullandim. sonrasinda da her ay adet olmam gereken tarihlerde agrim oldu. Agrin oldugunda ayaginin altina birsey koyarak uzan bol bol da dinlen. ise yariyorMerhaba 5.haftamdayim gun icinde ara ara olan kasik agrim var. Bazende adet agrisi oluyor ara sira. Aslinda normal doktorum bile normal dedi ama insan korkuyor yine de sizlerde oldu mu?
Ozellikle yatakta ani donersem ya da ters hareket yaparsam daha cok oluyor
yok canim Bata 6 gun var. Sen kesin bi test yap 3gun gecmis zatenBenim de boynum ve sırtım çok ağrıyor adetimiz geçti mi
İnsallah canim benim..Eveet oldu canım omuzlarım aşağı çekiliyor gibi bişey taşımışım gibi ağrı oluyor hala arada
İnşallah hamilesindir canım bu mübarek gece de Rabbim kimseye aratmasın hasret çektirmesin isteyen herkese nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?