Hamileligin ilk zamanlari kasik agrisi

Bunlar var bende Allahım inşallah nasib eder banada o kadar istiyorum kiii
Sırt agrınızın yanı sıra omuzlarınızdada agrı oldumu ?

Bunlar var bende Allahım inşallah nasib eder banada o kadar istiyorum kiii
Sırt agrınızın yanı sıra omuzlarınızdada agrı oldumu ?
Eveet oldu canım omuzlarım aşağı çekiliyor gibi bişey taşımışım gibi ağrı oluyor hala arada
İnşallah hamilesindir canım bu mübarek gece de Rabbim kimseye aratmasın hasret çektirmesin isteyen herkese nasip etsin:)

Benimde sol kasığımda ağrı var bata 3 gün var. İnşallah hamişimdir. Yarın test alıp yapayım diyorum. Off adet belirtisi ile hamilelik belirtisi ne kadar benziyor Allahım bu gece isteyen herkese nasip etsin

Benimde sol kasığımda ağrı var bata 3 gün var. İnşallah hamişimdir. Yarın test alıp yapayım diyorum. Off adet belirtisi ile hamilelik belirtisi ne kadar benziyor Allahım bu gece isteyen herkese nasip etsin
Bence bekle benim adetim 3 gun geçti bekliyorum sonra üzülmeyelim amin inşallah...

Bnde oluyor, ara sira normal cnm..

Evet çok düzenli sadece geçen ay 2 gun gecikmişti bu ayda 3.gun oldu işte test Yapma ya korkuyorum Ama yapicam belirtiler gebelik belirtisi mi adet belirtisi mi anlamıyorum
Canim yap icin rahat olsun.Adet ve hamilelik belirtileri ayni oldugu icin, emin olmak icin test yap yarin.İns hamilesin icini ferah tut.Yarin sonucu yaz buraya cnm

Canim yap icin rahat olsun.Adet ve hamilelik belirtileri ayni oldugu icin, emin olmak icin test yap yarin.İns hamilesin icini ferah tut.Yarin sonucu yaz buraya cnm
Amin cnm inşallah yazarım tabi Dua edin lütfen Allahım istiyen herkese en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin insallah

Canim gayet normal. Bende de oluyordu surekli adet olacakmisim gibi sanci cekiyordum. Doktor progestan hap vermisti 1 ay kadar kullandim. sonrasinda da her ay adet olmam gereken tarihlerde agrim oldu. Agrin oldugunda ayaginin altina birsey koyarak uzan bol bol da dinlen. ise yariyor

Selam arkadaslar bende 18 haftalik hamileyim .. Sol bacagimin vajina ile birlestigi yerde surekli bir ağrı var .. Neden oluyo ki acaba .. Bilen var mi fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…