Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeginiz nasıl bi prible oldumuben hamileligimin 5 ayında panik atak geçirdim cipralex kullandım .ilk zamn da zanax kullandığım da oldu 1 hafta kadar.
az once ciktim psikiyatrimden..umut isik doktorum tunalidam.erdal isik babasi unlu bir psikiyatr ben ogluyla devam ediyorum.isiklar ruh sagligi diye bak netten tellerine yada ben yazayim..gidebilecegin en guvenli doktorlardan biri..Kızlar Ankarada yaşayanlar hangi pskiyatriste gidiyorsunuz şimdiye kadar ilaçsız dewam ettim ama doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı napacağımıda bilmiyorumm
bende gebelik korkularim icin gittim bu kez..ilaclarimi kestik artik sifir ilac..zordaysan eger yatistirici birseyler verir sakin ol ne guzel onca zamani atlatmissin kendine guc getir nolur..allah yardimcin olsun kendini kasmaktansa git gorus psikiyatri ile..Kızlar Ankarada yaşayanlar hangi pskiyatriste gidiyorsunuz şimdiye kadar ilaçsız dewam ettim ama doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı napacağımıda bilmiyorumm
az once ciktim psikiyatrimden..umut isik doktorum tunalidam.erdal isik babasi unlu bir psikiyatr ben ogluyla devam ediyorum.isiklar ruh sagligi diye bak netten tellerine yada ben yazayim..gidebilecegin en guvenli doktorlardan biri..
426 93 44 doktorum umut isik..ara randevu al..sakin ol..herseyin cozumu var..panik yapma..tunalida kugulupark karsisinda ..aradigin zaman alirsin acik adresi..40 yillik muaynehane icini ferah tut..cok gecmis olsun..Hamilemisin canım sende bide ilaç kullanıyomusun yararı oldu mu sana eger adresini yazarsan sewinirim
çok geçmiş olsun..şu an ilaç kullanıyor musunuz?mrhblar öncelikle yoğun anksyete depresyon panik atak okb b tedavilerini gördüm yılarca ve düzeldim öyle ilaçsız haytımı devam ediyordum tam orada hamile kaldım neyse ilk başlar çok iyiydi sonradan saçma sapan korku ve kağı yüzünden fenalaştım ve piskyatris sevisine yatım hamileyken 6 aylı falandı hamileliğim ilaç başladılar zanakx ve cipraleks zanaksın yerine sonradan ativan diye bir ileç verdiler 20 gün falan kulandım sonra arştırdım bebeğe zaralıymış kulandığım ilaçlar dedim ölsemde kulanmıyacam o küçüğüm için sonra allah bir güç kuvet verdi düzeldim tam olmasada eskisine göre çok iyidim sonra normal yoldan doğurdum öyle böyle yaklaşık iki yılı devirdim ve taki iki buçuk ay öncesine kadar ve korunuyordum bir baktım hamileyim ilk günler çok çektim yoğun ankseyte iç sıkıntısı allahıma sığındım allaım şimdi iki buçuk aylık hamileyim arda yokluyor hastalık arada unutuyor arda ağlamk geliyor içimden şimdi nasılsın diye sorarsanız alaım inşalah bu günleri aratmaz
az da değil 2,5 aylık olmuş.Allah yardımcın olsun cnm.Zorlanırsan gidersin psikiyatriye olmazsa kendini sıkma..Benim durumum senden fena gebelik düşününce bile hastalanıyorum.İlaçlarım kestik 3 ay , hastalandım hamile kalcam napcam diye yeniden başladım ilaçlara..ilaçsız duramıyorum..Sprali çıkarttım 5 gün sonra korkudan hemen yeniden taktırdım.Benim fena takıntı oldu hamilelik.Bu gidişle doğuramıycam galiba ilaçla hamilelik hep riskli..Senin için dua edeceğim çok iyi anlıyorum seni.siz enazından bebek istiyorsunuz allahım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz inşallah hayırlısıyla ve benim istenmeyen gebelik
bırakıver demeleri kolay çünkü onlar bu hastalığın bizim elimizde olduğunu söylüyorlar.ben şuan üçüncü gebeliğimi panik ataklı yaşıyorum ilk ikisi ömrümden ömür aldı yılarım gitti evet çok çektim ama bu gebliğimde bebekle ilğili sıkıntı var deiklerinde atağın dibini yaşadım ve çok acı çektim kedi başıma yapa yalnız kaldım ben bilirim tabi ne yaşadığımı ama dün gitiğim doktor kontrolünde içime su serpildi innanın dünyaya sanki birdajha geldim işte o miniğin sağlıklı olduğunu duyunca ne atak kaldı ne şey tabi şimdilik evet ilaçsız idare ediyorum ama zorlanıyorum tabi benim başka sorunlarımda varHerkese selam.yaklaşık 10 yıl önce geçirdiğim panik atak sonrası başlamış olduğum 50 mg lustral ı hala kullanıyorum, ilaca bağımlı olmuş durumdayım.işin kötüsü 1 ay sonra tup bebek tedavisine başlayacağız.ve ben hamilelik durumunda nasıl ilacsiz duracağım onun derdindeyim.doktora gittiğimde beni anlamadan bırakıver canım ne olacak cümlesiyle karşılaştım. Lütfen bana yardım edin ne yapmaliyim