• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğinde antidepresan kullanmak zorunda kalan var mı?

Ben de antidepresanla dogum yaptım.Hamileligin 7.haftasindan beri ilaç kullandım sertralin etken maddeli.ilac kullanmaktan korkmayın ben emziriyorum ve hala ilaç kullanıyorum
. Bırakmam soz konusu değil malesef. Allahıma binlerce şükür ki bebegim saglikli
Peki ilaç ıyi geldimi sana yani psikolojini duzelttimi rahat yemek yiyip hamileligini psikolojik olarak güzel gecirdinmi

Arkadaşlar kimse yokmu hamile olupta anksiyete depresyon da olan ilaç kullanmadan geçiren yokmu yada nasıl basettiniz yeni hamile olan yaşayan varmi bu durumu

Selam arkadaşlar ben de pa hastasiyim anksiyete bozukluğu var kazayla hamile kaldığımi ogrendim bütün tedbirlere rağmen ve aniden ilacı kesti doktorum 16 haftalik hamileyim 3yasinda oglum var nasıl anlaticam bilmiyorum nefes alamıyorum kalbim daralıyor çarpıntı dan ölüyorum ve saçma sapan düşünceler içinde kaldım benim gidiyo lan ve atlatan varmı
bende 17 haftalık hamileyim öyle çarpıntı ve saçma düşünceler çok yaşadım ve halen yaşıyorum allah hepimizin yardımcı olsun

bende 17 haftalık hamileyim öyle çarpıntı ve saçma düşünceler çok yaşadım ve halen yaşıyorum allah hepimizin yardımcı olsun[/QUOTE
Doktorun önerdiği birsey varmi peki benim doktorum bu konuda herseye normal deyip geçiyor çok sinir okuyorum sanki keyfimden böyle davranıyorsun gibi konuşuyor çok bunaliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bi çok kişi ilaçlada duzelmedigini yaziyo Allahım yardım etsin hepimize

Mıerhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi yaptırdım şuan sonucu bekliyorum ama anksiyetem tekrarladı. Yıllardır istediğim şeyin tadını çıkaramıyorum uyuyamıyorum ve çok mutsuzum. Psikiyatrıma gitmeyi düşünüyorum bana hamilelikte kullanılabilecek ilaçlar olduğunu söylemişti. Çok iyi bir doktordur tamamen güveniyorum ona ama moralim çok bozuk. Bunca yıl istediğim mücadele ettiğim şey gerçekleşti ama ben hayattan bezmiş durumdayım

Arkadaşlar kimse yok mu birbirimize destek olsak
Allah inşallah sanada bebek nasip etsin benim doktorum ılaca çok karşı suan çıkmazdayim bir çocuğum var son 15 gündür onunla istediğim gibi ilgilenemiyorum bu kazayla olan hamilelik beni çok yiprattti Rabbim hepimize yardım etsin sen istanbuldami yasiyosun

bemim arkadaşım epilepsiydi ve 1000 mg ilaç kullandı çok şükür bebeği sağlıklı ama biz düşünüyoruz çünkü bizim hastalığımız hastalık değil gibi görülüyor oysa ne sıkıntılar yaşıyoruz. Hayırlısı olsun cnm ben resmen çıkmazdayım kullansam bir dert kullanmasam bir dert. Çok zormuş. Rabbim beterinden korusun

bemim arkadaşım epilepsiydi ve 1000 mg ilaç kullandı çok şükür bebeği sağlıklı ama biz düşünüyoruz çünkü bizim hastalığımız hastalık değil gibi görülüyor oysa ne sıkıntılar yaşıyoruz. Hayırlısı olsun cnm ben resmen çıkmazdayım kullansam bir dert kullanmasam bir dert. Çok zormuş. Rabbim beterinden korusun
Yok cnm ben ankaradayım benim doktorum ilaç veriyor çok iyi bir doktor Ankara üniversitesinin profu adda kadın doğumcuya gitmedim sonuç belli olmadığı için. Ama kafamda binbir türlü soru var şu on günde ömrümden ömür gitti.

Allah inşallah sanada bebek nasip etsin benim doktorum ılaca çok karşı suan çıkmazdayim bir çocuğum var son 15 gündür onunla istediğim gibi ilgilenemiyorum bu kazayla olan hamilelik beni çok yiprattti Rabbim hepimize yardım etsin sen istanbuldami yasiyosun
çoinşarh suresi oku bak üç güne nasıl rahatlıyorsun ve allah taşıyamıyacağımız yükü vermez cuğunun yüzüne bak ve ellerinle onun yüzünü okşa ve onun sana ihtiyacı var bunu düşün ayrıca çocuğuna bak tekrar sennin için ben herşeyi başaracağım de ve kendim için herşey yolunda de ve kendini nekadar dinlersen bu nalet okadar iinsanı bezdiriyor üstüne git aynaya bak sen beni yenemesin de kavga et hasalığınla sonra bak nasıl rahatlıyorsun birde dua et tesbih çek ayrıca ben bu gebeliğimde inan ki ayetlerle ayakta duruyorum bak fellak nas ihlas oku bol bol ayetel kürsü

bu bizim imtihanımız ve imtihanımız çok zor hoca dedi ve sabır dua ile geçecek mutlaka okuyun inanın faydası oluyor

çoinşarh suresi oku bak üç güne nasıl rahatlıyorsun ve allah taşıyamıyacağımız yükü vermez cuğunun yüzüne bak ve ellerinle onun yüzünü okşa ve onun sana ihtiyacı var bunu düşün ayrıca çocuğuna bak tekrar sennin için ben herşeyi başaracağım de ve kendim için herşey yolunda de ve kendini nekadar dinlersen bu nalet okadar iinsanı bezdiriyor üstüne git aynaya bak sen beni yenemesin de kavga et hasalığınla sonra bak nasıl rahatlıyorsun birde dua et tesbih çek ayrıca ben bu gebeliğimde inan ki ayetlerle ayakta duruyorum bak fellak nas ihlas oku bol bol ayetel kürsü
Cnm sürekli okuyorum inşarh suresini ve diğerlerini Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Cnm sürekli okuyorum inşarh suresini ve diğerlerini Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Amin ama bu vesvese bizim yaşadığımız kodlardan büyür korkmaz üstüne gidersen küçülür birde İbrahim Bilgen var yutuptan onu izle çok faydasını görürsün

Selam arkadaşlar ben de pa hastasiyim anksiyete bozukluğu var kazayla hamile kaldığımi ogrendim bütün tedbirlere rağmen ve aniden ilacı kesti doktorum 16 haftalik hamileyim 3yasinda oglum var nasıl anlaticam bilmiyorum nefes alamıyorum kalbim daralıyor çarpıntı dan ölüyorum ve saçma sapan düşünceler içinde kaldım benim gidiyo lan ve atlatan varmı
Yabngfg

yalın değilsin o çarpıntıların dibini yaşadım 17 haftalığım bende saçma düşüncelere gelince oooo benim gibi yazan yoktur canım dua dua herşey dua ile oluyor allah yardımcımız olasun

Back
X