Paxil 10 mg mı kullandınız kac ay emzirdiniz peki hangi saatlerde ilac kullandınız emzirirken nasıl oldu bende psikiyatriste gidecembebişlerim şu anda 33 aylık emzirirkende paxil 100 mg kullandım.hamileyken 10
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paxil 10 mg mı kullandınız kac ay emzirdiniz peki hangi saatlerde ilac kullandınız emzirirken nasıl oldu bende psikiyatriste gidecembebişlerim şu anda 33 aylık emzirirkende paxil 100 mg kullandım.hamileyken 10
hadi ya çok şükür ki evlatların sağlıklı hem ben hep tedirgin olurum o yüzden evliliği düşünmüyodum böylelerini duyunca umut oluyosunuz bana sırf evlensem hamile kalıp çocuk doğuramayacığım için erteliyorum evliliği ben de anksiyete var bazen de her zaman olmaz ama içime sıkıntı düşer mutsuzluk hissederim gün içinde sonra geçer gelecek kaygısı var işte ilaç alıyorum hep hamilel,kte sadece paxil mi aldınız sonrasında da kullanmışsınızbebişlerim şu anda 33 aylık emzirirkende paxil 100 mg kullandım.hamileyken 10
hamilelikte çeştli ilaçlar kullandım paxera,pasifilora,norodal maalesefki hamileliğim büyük bir depresyon içinde geçyi ilaçlar düşük doz oldugundan fayda etmedi ya da yan etkiler yaptı hastanelik oldum ama depresonda olduguma inanamıyordum neler yaşamadım ki eşime düşmanlık,çocuklarımı çalıp götürecek,mutsuzluk,beyin hücrelerimin öldüğünü düşünmek,boğulmak,intihar planları,sebepsiz mutsuzluklar anlayamadıgım saçma düşünceler kapalı ortamda bogulma hissiyatı 1,5 yılım böyle geçse de dayandım çocuklarım ve rabbim için ve iyleştim.Korkma hayatını erteleme ölümcül hastalık değil ya bu.dogursanda ansiyeteyi yaşıyacaksın dogurmasanda.İlaç kullanabilirsin o süreçtede.hadi ya çok şükür ki evlatların sağlıklı hem ben hep tedirgin olurum o yüzden evliliği düşünmüyodum böylelerini duyunca umut oluyosunuz bana sırf evlensem hamile kalıp çocuk doğuramayacığım için erteliyorum evliliği ben de anksiyete var bazen de her zaman olmaz ama içime sıkıntı düşer mutsuzluk hissederim gün içinde sonra geçer gelecek kaygısı var işte ilaç alıyorum hep hamilel,kte sadece paxil mi aldınız sonrasında da kullanmışsınız
üzüldüm yaşadıklarına rabbim bir daha yaşatmasın haklısın aslında hep erteliyorum hayatı yaşayacağım ne varsa yaşayacam zaten hamilelik korkutuyodu beni neyseki umut ışığı oluyosunuz sen ve senin gibileri okuyuncahamilelikte çeştli ilaçlar kullandım paxera,pasifilora,norodal maalesefki hamileliğim büyük bir depresyon içinde geçyi ilaçlar düşük doz oldugundan fayda etmedi ya da yan etkiler yaptı hastanelik oldum ama depresonda olduguma inanamıyordum neler yaşamadım ki eşime düşmanlık,çocuklarımı çalıp götürecek,mutsuzluk,beyin hücrelerimin öldüğünü düşünmek,boğulmak,intihar planları,sebepsiz mutsuzluklar anlayamadıgım saçma düşünceler kapalı ortamda bogulma hissiyatı 1,5 yılım böyle geçse de dayandım çocuklarım ve rabbim için ve iyleştim.Korkma hayatını erteleme ölümcül hastalık değil ya bu.dogursanda ansiyeteyi yaşıyacaksın dogurmasanda.İlaç kullanabilirsin o süreçtede.
korkma rabbim onun için sana şifa bahşeder emin ol depresyon içindeki bir insan hep iyleşemeyecegini düşünür.Ben depresyonun,ansiyetenin,okb'nin,obsesyonun ne ne oldugunu bilmezdim yaşadıgımda ise ne yaşadıgımı bilmedim için hergün değişik ruh halleriyle kalktım benimki de hamilelikte aşırı üzüntüden ve hormonal değişimden oldu.Rabbim kolaylıklar versin hayatın güzel olsun inş.üzüldüm yaşadıklarına rabbim bir daha yaşatmasın haklısın aslında hep erteliyorum hayatı yaşayacağım ne varsa yaşayacam zaten hamilelik korkutuyodu beni neyseki umut ışığı oluyosunuz sen ve senin gibileri okuyunca
tşk ederim cnm cümlemizin hayatı güzel olur inş rabbim hepimize şifa versinkorkma rabbim onun için sana şifa bahşeder emin ol depresyon içindeki bir insan hep iyleşemeyecegini düşünür.Ben depresyonun,ansiyetenin,okb'nin,obsesyonun ne ne oldugunu bilmezdim yaşadıgımda ise ne yaşadıgımı bilmedim için hergün değişik ruh halleriyle kalktım benimki de hamilelikte aşırı üzüntüden ve hormonal değişimden oldu.Rabbim kolaylıklar versin hayatın güzel olsun inş.
ayyy çok üzüldüm yaaa evlilikte eş desteği çok önemi rabbim bir daha yaşatmasın eşiniz yaptıklarıyla pişman olsun inş çok şükür ki o kötü günleri geride bıraktınız bundan sonraki hayatı kızınız için dolu dolu yaşayınBen ilk hamileligini bu pis hastalikla gecirdim inatla ilac icmedim simdi pismanim keske icseydim cunku evliligim bitme noktasina geldi esim beni hastaligimi hic anlamadi evimi terkedip baba evine sigjmdim acaba orda duzelirmiyim ki diye ama nafile duzelmek bi yana daha kotu oldum kolay degildi 10 yil boyunca ilaci icerken bi anda kestim hamile kalinca bunyem dayanamadi 32den sonra bebegim gelismedi cunku sttres plezantami bitirmisti apar topar kizimi sezeryanla aldilar cok korktum ona bisey olacak diye suan iyi sukur bense emzirirken ilac kullandim cok iyi olmasamda ogunlere gore cok daha iyiyim allah kimseye yasatmasi bu aciyi
Bende hamileligim boyunca ilacimi kullandim ilk 3 ay hariç.bebegim saglikla dogdu allaha şükür 2 yasinda.sende erteleme hayatini.bende bu sebeple 3 yil ertelemistim burdaki yazilar hep bana güç vermistiüzüldüm yaşadıklarına rabbim bir daha yaşatmasın haklısın aslında hep erteliyorum hayatı yaşayacağım ne varsa yaşayacam zaten hamilelik korkutuyodu beni neyseki umut ışığı oluyosunuz sen ve senin gibileri okuyunca
Ay gerçekten mi hep bu korkularım yüzünden erteliyorum çok şükür ki evladın sağlıklı böyle şeyler umut oluyor bana hangi ilaçları kullandın hamileliğinde bir de doğum sonrası kötü oldun muBende hamileligim boyunca ilacimi kullandim ilk 3 ay hariç.bebegim saglikla dogdu allaha şükür 2 yasinda.sende erteleme hayatini.bende bu sebeple 3 yil ertelemistim burdaki yazilar hep bana güç vermisti
Aksine dogumdan sonra çok mutluydum canim havalarda uçuyodum.süt vermek mutluluk hormonu salgiliyo galiba.ilac ismi yasak olabilir ama psikaytistler bu dönemde 2 3 ilac yaziyolar zaten benimkinin bas harfi cAy gerçekten mi hep bu korkularım yüzünden erteliyorum çok şükür ki evladın sağlıklı böyle şeyler umut oluyor bana hangi ilaçları kullandın hamileliğinde bir de doğum sonrası kötü oldun mu
Ben de ilk üç ay sonrası doğuma kadar ilaçlar kullandım.biri antidepresan diğer antipsikotikti.dogumdan sonra antipsikotiği bıraktırdı dr.um .antidepresana devam ediyorum.bebegim 18 aylık oldu.gayet sağlıklı şükürler olsun.Ay gerçekten mi hep bu korkularım yüzünden erteliyorum çok şükür ki evladın sağlıklı böyle şeyler umut oluyor bana hangi ilaçları kullandın hamileliğinde bir de doğum sonrası kötü oldun mu
:) benimkide tam 18 aylikBen de ilk üç ay sonrası doğuma kadar ilaçlar kullandım.biri antidepresan diğer antipsikotikti.dogumdan sonra antipsikotiği bıraktırdı dr.um .antidepresana devam ediyorum.bebegim 18 aylık oldu.gayet sağlıklı şükürler olsun.