Hamileliğinde yapmaması gerekenleri yapanlar ve pişmanlık duyanlar..

Çorapsız gezmek sürekli elbise tipi kıyafet giymek sayılır mı mide ayaklar üşütür mü acaba. Çok sıcak basıyor içime kalın veya korunaklı giyinemiyorum evdeyken.

Hay ağzınıza sağlık ya.

Kuzum o doktor karisina da icirir miydi acaba sigarayi. Belki anne karninda ya da dogdugunda bebekte sıkıntı olmayabilir ama ileriki yaslarda kalp damar ve diger hastaliklarin temelini atmdiginizi nerden biliyorsunuz.

Pismanlik yasamak en büyük azap belki de ..
Kucucuk bedeni zehirlemeyin...

Ben balkonda bile misafirlerin sigara icmesinden hoslanmiyorum. Cocuklar zarar görür diye.

Emanetize iyi bakin

yine sen vicdan yapmış ve rahatsız olmuşsun. İçip de rahatsız olmayanlar var..sigaranin sanıldığı kadar zararlı olduğuna inanmıyorum ben...sigarayi çok içen ve hamilelikte de buna devan eden arkadaşlarim oldu, hepsinin maşallah sağlıklı güzel çocuklari var... tabi 2-3 kişi ile böyle yorum yapmak da doğru değil belki..ben ise hayatında 1 kez olsun sigara içmemiş ve eşi de içmeyen biri olarak çocuk sahibi olamıyoruz

Teşekkürederim gerçekten bir daha yapıcam inşaallah..ama şuan hareketleri boyu kilosu hareketleri çok şükür normal..sizce bir şey olmuşmudur.gelişimi gayet iyi doktorum fakat bunu doktoruma paylaşamıyorum.
olmamıştır merak etme :)). içini ferah tut..

Örnek Benim, öz annemden ötürü ileri düzeyde astım hastası olarak yaşıyorum. Ve evde makinaya bağlanıyorum. Üstelik kaç yaşında evli kadın olmama rağmen hala cekiyorum.
belki o yüzden değildir. Genetik yatkinlik olabilir mi?

Ilk defa bdvdeki acimasiz yorumlari takdir ediyrm
Zor durumdasin diye cocuguna nasilzarar vermeyi goze alirsin
Her anne gulluk gulistanlik mi hayat geciriyor?
Bebegime kokar diye parfum sikmiyrm
Isyerindeki ne kadar hakaret etsem az hizmetli, hamileykende icti hala iciyor

Bence verdigin zararin zerre farkindadegilsin

İlk 3 ay da değilim.. 5 ve 6. Ayında aldım..umarım iyidir bütün testlerde normal gözüküyor.detaylı ultrasonada girdim normal sonuçlar.birşeyler ters olsa detaylıda çıkardı dimiii...
Ya normal olsada sikinti yasayabilirsin
Huzursuz cabuk hasta olan organlarinda problem yasayan bi bebek olabilir
Gelisim dogduktan sonrada devam ediyor
Yapma bunu yavruna yapma

Tebrik ederim
Yildiranlari da anlamiyrm
Annelik fedakarlik demek

yapilmamasi gereken hicbirseyi yapmadim..hatta sac boyatmadim kesim bile yaptirmadim.cok abartmisim belkide.ama kizim icin az bile yapmisim

Bende yaptırdım neden pisman oldunuz Meral ettim benim şeker yüksek çıktı diyet verdi
Açlık kan şekerimde hiç şeker çıkmamıştı buna rağmen doktorun yönlendirmesi ile yaptırdım ve aniden çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Üstelik şeker de çıkmamıştı. Açlık kan şekerinde şekerim çıkmazsa kesinlikle yaptırmayacağım bebeğim boş yere şeker aldı ve benim de aşırı kilo almamı tetikledi

Ben babaların bile alkol sigara bağımlısı olmalarını doğru bulmuyorum ki sperm yapısında bişey olur çocuk sağlıklıksız doğar diye kaldı ki anne...

Sağlıklı çocuk sağlıklı anne babadan gelir
Sizde baba da alkolik
Sen bari içme ne diyelim daha

umarım hiç pişmanlık duymazsınız da ,siz bir hata yapmışsınız ,bari başkalarına böyle saçma akıllar vermeyin lütfen.

not.sigara içiyorum.iyi birşey olduğunu hele de hamilelikte kullanılabileceğini söyleyenlerin,alnını karışlarım.

Tek pismanligim keşke daha az temizlik yapıp bolcaaaaa uyusaydim.
Habire misafir agirladim manyak gibi
Doğum sonrası için enerjiyi saklamak gerek

Onun haricinde bebeğim için çok saglikliydim kahve bile içmedim çok dikkat ettim

içkiye karşıyım.
hamileyken sigarada kullanmadım.

Yazık ya dr iç demişte içmiş
içme dese bırakacaksın sanki

Neeyyy sigaramı içiyorsun
Konu sahibi peess Hayatda zorluğu herkes çekiyor herkesin binbir problemi var hamileyken kötü alışkanlığını devam ettirmek için bahane uydurma

Ne yani doğduğu zamanda zor durumda oldun mu iradeni kaybedip uyuşturucu mu kullanicaksin

Çok degisiksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…