- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Bütün yorumlarınızı okudum. Çılgınca sigara ve alkolü savunuyorsunuz. Amacımız ne sizin ? Hangi doktor "sigarayı bırakma 4,5 tane iç" der saçma sapan konuşmayın yaa! Bilinçsizce davranıyorsunuz, sizin çocuğunuza yazık olmuş/olacak bari bırakın başkalarına bulaşmasın bu saçma zihniyet.. Ban yiyeceğim belki ama gerçekten çok saçmalamışsınız..Sigarayi hic birakmadim hatta artirdim hic pismanlik duymadim.doktorumda birakma zaten gunde 4 5 tane ic diyordu paketler gidiyordu.
Sonradan vicdan yapacagim seyleri yapmadığım icin baska sorun yok.
He alkol almadim hamile kaldigim an birakip emzirmem bitene kadar bir damla icmedim.sonrasinda efsane bir yemek arkasi parti ile yeniden basladim.
Sabah sabah güne gülerek baslamama sebep oldun,sen de hep gül insallahBir an çocuk turuncu doğdu diyeceksiniz sandım
Aç karnına tatlı yemiyormusunuz hiç?Açlık kan şekerimde hiç şeker çıkmamıştı buna rağmen doktorun yönlendirmesi ile yaptırdım ve aniden çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Üstelik şeker de çıkmamıştı. Açlık kan şekerinde şekerim çıkmazsa kesinlikle yaptırmayacağım bebeğim boş yere şeker aldı ve benim de aşırı kilo almamı tetikledi
Yemiyorum hiç. Alışkanlığım da Yok hele ki aç karnına 5 dilim baklava hiç yemem yiyen de normal değildir bence!Aç karnına tatlı yemiyormusunuz hiç?
Aynı şey bence
O kadar haklısın ki bu yüzden kendimden nefret ediyorumKuzum o doktor karisina da icirir miydi acaba sigarayi. Belki anne karninda ya da dogdugunda bebekte sıkıntı olmayabilir ama ileriki yaslarda kalp damar ve diger hastaliklarin temelini atmdiginizi nerden biliyorsunuz.
Pismanlik yasamak en büyük azap belki de ..
Kucucuk bedeni zehirlemeyin...
Ben balkonda bile misafirlerin sigara icmesinden hoslanmiyorum. Cocuklar zarar görür diye.
Emanetize iyi bakin
Neden normal olmasın kahvaltıya balla başlayan insan anormal insanmı oluyor saçma!!!!Yemiyorum hiç. Alışkanlığım da Yok hele ki aç karnına 5 dilim baklava hiç yemem yiyen de normal değildir bence!
Aç karnına bal pekmez herkes yiyor ayrıca kan yapması ve daha faydalı olması için tatlı deynce aklınıza neden tek baklava geldi ki dünyada tatlı olarak birtek baklava mı var???Yemiyorum hiç. Alışkanlığım da Yok hele ki aç karnına 5 dilim baklava hiç yemem yiyen de normal değildir bence!
Kimse ben içtim bir şey olmadı diye vicdanını rahatlatmaya çalışmasın.
Bence hiçte pişman olma hamilelegin ilerleyen boyutlarinda gebelik şekeri çıkarsa Allah korusun anneyi ve bebeği tehlikeye atıyor bence yapilmasi gerekeni yapmissinBen şeker yüklemesi yaptırdığım için çok pişmanım2. Ye assslaaaaa
Benimkini iki kere yaptilar hemde yukswk cikmis .sonuc olarakta dikkat et denildi yaptigimla kaldiBen şeker yüklemesi yaptırdığım için çok pişmanım2. Ye assslaaaaa
Neden pisman oldunzBen şeker yüklemesi yaptırdığım için çok pişmanım2. Ye assslaaaaa
Ayni sey değil. Biri şak! diye kana karışan basit şeker. Direk bebeğe geçiyor. Kahvaltıya balla başlamak gibi değil yani.Aç karnına tatlı yemiyormusunuz hiç?
Aynı şey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?