hamileliğini eşinden ayrı geçirenler!!!

dnzece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
143
13
96
Bitlis
evlendikten 3 ay sonra tayinim çıktı ve evimi,eşimi bırakıp 24 saat uzaklıktaki bi yere atandım. ve maalesef bu zor dönemi yalnız geçiriyorum. benim gibi olan var mı aranızda???:sinifsinif:

ben varım:gitme:canım benımde esım ısı dolayısıyla baska sehırde calısıyo ne yazıkkı hamılelıgımde yanımda yok acil bısey olursa diye cok korkuyorum allahım korktugumuza ugratmasın insallah

Allah yardımcınız olsun arkadaslar gercekten cok zor bır durum :( bir an önce eşlerinize kavusmanız dileğiyle.sağlıklı gebelikler.

aminnn. benimde en büyük korkum bu aslında. zaman geçtikçe daha çok acıyor insanın canı. en son 1, buçuk ay önce gördüm eşimi. gözümde tütüyor artık. senin ne kadar oldu canım?

canım allah yardımcınız olsun hiç bişey olmaz onun izniyle dilerim tez zamanda kavuşur bidaha ayrılmazsınız..

canlarım yaa,kıyamam ben size..ben 20 gundur eşimden ayrı olmama rağmen çok kötuyum.Doğumu baska sehirde planladığım için ben erken geldim.o da 1-2 gune gelecek kısmetse.Ama cok zor ayrı kalmak.Allah sizlere kolaylık versin.Dediğim gibi ben bu kadar bile zor dayandım.ınsallah en kısa zamanda biraraya gelirsiniz.Bidaha hiç ayrılmadan bebeişlerinizi buyutursunuz insallah..Allah sizi tez zamanda kavustursunn....

gerçekten zor bir durum allah yardımcınız olsun tek saglıkla gelsinde bebeğiniz eşinizle kavuşursunuz hepinize sabır diliyorum

Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermez, bu günlerde geçer sabredin arkadaşlar.. Rabbim en yakın zamanda beraber yaşamanızı nasib etsin.. konu sahibi arkadaş, tayin dolayısıyla gittiğin yerde vaktin dolana kadar beklemen çok uzun sürebilir. resmi olarak bunu halletmeye çalıştın mı..yada eş durumundan tekrar tayin isteyemiyor musun..

canım benim Allah yardımcınız olsun.Benim eşim şimdi yanımda ama nisanda asker olacak.Büyük ihtimalle doğumdan birkaç gün sonra gelmiş olacak inş.

tüm iyi dilek ve dualarınız için teşekkürler arkadaşlar. sözleşmeli atandım. ilk bir yıl eş durumu falan yok bizde. eşimde askeri personel onlarda da yıl içinde tayin durumu yok. tek şansımız 32. hafta doğum izni. oğlum bian önce büyüsede gitsem die düşünüorum. başka şansımız yok malesef. ama dediğim gibi insanın sevdiğinden ayrı olması çok zor. bazı arkadaşlar eşleriyle kavga ettiklerini yazıyorlar. bende imrenerek keşke bi arada olsakta kavgayada razıyım diyorum. allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

dnzececim benım esım yazları sürekli dısarıda canım bu yıl aralıkta geldi evimize mart bası gıtti kendim alısmıstım aslında ama bebek olunca daha zor oluyo sanırım hele bıde hamılelık donemınde en cok destege ıhtıyacın oldugu anda ya acil bisey olursa korkusu var hep rabbim yardımcımız olsun

aminnn. benimde en büyük korkum bu aslında. zaman geçtikçe daha çok acıyor insanın canı. en son 1, buçuk ay önce gördüm eşimi. gözümde tütüyor artık. senin ne kadar oldu canım?

benimkide ayda 2 gün izine gelebiliyo canımsenağlamasenağlama

sizinkide çok zormuş gerçekten allah yardımıcnız olsun. benim annem yanımda allaha şükür. senin yanında yakınların varmı bari? yoksa tek başına çok zor hakkaten..

Back
X