benim de bugün bat pazartesine kan tahlili yaptıracağımSelam kızlarrr benim bat 8 aralık ama belirti falan yok
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırızbenim de bugün bat pazartesine kan tahlili yaptıracağım
benim ilk çocuğum olacak canım 2.5 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesinihadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız
canım kan tahlilini yaptırmadan belli olmaz benceMerhaba herkeze! Benim bir sorum olucak. Bu ay adetim çok tuhaftı, adet miydi bilmiyorum zaten. İki gün lekelenme gibi bişey di. Belim ağrıyor, başım dönüyo, göğüsleriM dolgunlaşmaya devam ediyor falan hamilelikten şüpelendim. İki tane test yaptım negatif çıktılar. Dün tahlil yaptırdım hamilelik baktırmadım ama daha doğrusu hemşire onların yapamadığı söyledi ultrasona git dedi. Sonuçlar: kan değerleri iyiydi ama idrarda Kum çıkmış. Acaba kumdan dolayı mı testler negatif çıktı? Hamilemiyim değil miyim bilemiyorum
Bende dun ögrendim 2 hftalik hamileyimBİRLİKTE SEVİNELİM İNŞ ARKADAŞLAR BEN DE 2 SENEDİR İSTİYORUM HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR İNŞAALLAH AMİN..
BU AY 3. KEZ KLOMEN KULLANDIĞIM AY YA SİZİN?
Hamiş Haberini Bizlerle Paylaşanlar Bizlere de Bir Umut
1.@makule37
2.@hayal_masal
3.@nagihansel
4.@
ay canım senin adına çok sevindim darısı bizlere artık gülüm dua et bizlere deBende dun ögrendim 2 hftalik hamileyimRabbim isteyen herkese Bu tarifsiz duyguyu yasatsin
Cok tsk edrim canimmay canım senin adına çok sevindim darısı bizlere artık gülüm dua et bizlere de
ALLAH analı babalı büyütsün canım darısı bize ilk bebeğin miMerabalarrr bende 14 +3 gunluk hamileyim cinsiyetimuzi doktorumuz erkege benzetti bakalim 3 haftaya netlesicek.
evliliğinde ne sorunlar var ki canım inşallah evladın hepsine derman olurBen de bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi anında ve koyu belirdi Yaradanımın affına sığınarak o kadar istiyordum ki bir bebeğim olsun ama tam herşey bitti evliliğim bitti derken bana hediye gibi Tabi daha net birşey yok ama daha önce hiç çift çizgi görmemiştim p.tesiyi iple çekiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
ismi güzel canım benim ALLAH analı babalı büyütsün evlatlarını...selam iyi geceler..cok sukur benim.hamileligim saglikli nir sekilde devam ediyor dun 32. hafta calisabilir raporumu aldim yilbasina kadar calismaya devam.sonrasinda dogum.iznine ayrilip bebegimi beklemeye baslayacagim,..oglum 8 yasinda kardesini cok seviyor uzerime titriyor,,umarim dogudugunda da boyle olur..kardesi de erkek olacak hayirlisiyla...abinin adi ata bebege mete adini dusunduk ??siz ne dersiniz??
ay benim ilk olacak 2.5 yıldır bekliyorumyok canım 7 yaşında oğlum var ikinci olacak inşallah :)
en güvenilir bence kan tahlili gülümKızlar böyle bir hamilelik olur mu yoksa başka bir şey midir başına gelen varsa öğrenmek isterim.
18 kasımda ilişki oldu. 20-26 Kasım arası regl oldum. Tamamen adetim bitmişti tertemiz akıntm geliyordu ki dün sabahtan beri pembe- kahve akıntı gelmeye başladı. Adetten 2 gün önce hamile kalmış olabilir miyim? Bu akıntı başka bir şey olabilir mi? Tabi ki devam ederse doktora gideceğim ama hamilelik mi diye ümitlendim sanki. Dün idrar testi yaptım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?