*HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER VE ŞÜPHELENENLER HADİ BURAYA*

Selam kızlarrr benim bat 8 aralık ama belirti falan yok

bende ikinci çocugu duşunuyorum .korunma hapı kullanıyordum.bırakalı 2 ay oldu bakalım inşallah olur allah isteyen herkese nasip etsin .

Merhaba herkeze! Benim bir sorum olucak. Bu ay adetim çok tuhaftı, adet miydi bilmiyorum zaten. İki gün lekelenme gibi bişey di. Belim ağrıyor, başım dönüyo, göğüsleriM dolgunlaşmaya devam ediyor falan hamilelikten şüpelendim. İki tane test yaptım negatif çıktılar. Dün tahlil yaptırdım hamilelik baktırmadım ama daha doğrusu hemşire onların yapamadığı söyledi ultrasona git dedi. Sonuçlar: kan değerleri iyiydi ama idrarda Kum çıkmış. Acaba kumdan dolayı mı testler negatif çıktı? Hamilemiyim değil miyim bilemiyorum

canım kan tahlilini yaptırmadan belli olmaz bence

Bende dun ögrendim 2 hftalik hamileyimsoğan suyunu ictim, 5 gün blki onun etkisi olmustur.Rabbim isteyen herkeseBu tarifsiz duyguyu yasatsin

Ben de bu sabah idrar testi yaptım 2.çizgi anında ve koyu belirdi Yaradanımın affına sığınarak o kadar istiyordum ki bir bebeğim olsun ama tam herşey bitti evliliğim bitti derken bana hediye gibi Tabi daha net birşey yok ama daha önce hiç çift çizgi görmemiştim p.tesiyi iple çekiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin

evliliğinde ne sorunlar var ki canım inşallah evladın hepsine derman olur

O kadar çok sıkıntı yaptığım olay vardı ki o 2. Çizgiyi deli gibi beklediğim zamanlardan sonra bugün görünce üzülsem mi sevinsem mi bilememiştim ama şuan eminim eğer hamileysem herşey mükemmel şekide değişecek evliliğim değişmese de ben bebeğim için yeni bir hayat inşa edeceğim Ya kesin bile değil ben ne hayallerdeyim

selam iyi geceler..cok sukur benim.hamileligim saglikli nir sekilde devam ediyor dun 32. hafta calisabilir raporumu aldim yilbasina kadar calismaya devam.sonrasinda dogum.iznine ayrilip bebegimi beklemeye baslayacagim,..oglum 8 yasinda kardesini cok seviyor uzerime titriyor,,umarim dogudugunda da boyle olur..kardesi de erkek olacak hayirlisiyla...abinin adi ata bebege mete adini dusunduk ??siz ne dersiniz??

Kızlar böyle bir hamilelik olur mu yoksa başka bir şey midir başına gelen varsa öğrenmek isterim.
18 kasımda ilişki oldu. 20-26 Kasım arası regl oldum. Tamamen adetim bitmişti tertemiz akıntm geliyordu ki dün sabahtan beri pembe- kahve akıntı gelmeye başladı. Adetten 2 gün önce hamile kalmış olabilir miyim? Bu akıntı başka bir şey olabilir mi? Tabi ki devam ederse doktora gideceğim ama hamilelik mi diye ümitlendim sanki. Dün idrar testi yaptım negatifti

ismi güzel canım benim ALLAH analı babalı büyütsün evlatlarını...
bizlere de dua et canım senin nasıl belirtilerin olmuştu ilk başta canım günün ne zaman geçince öğrendin hamileliğini

en güvenilir bence kan tahlili gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…