- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Ay ne bileyim açıkçası adet gördüğüm için umutlanmak istemiyorum sürekli testten bıktım adetimin gecikmesini bekleyim diyorum. Asıl merak ettiğim adetten 2 gün önce hamile kalınıp normal adet görülür mü bana olmaz gibi geliyoren güvenilir bence kan tahlili gülüm
ben de test yaptım ama hamile olduğumu hissediyorum bir yandan da bilemedim yani pazartesine ya da salıya kan tahlili yaptıracağımAy ne bileyim açıkçası adet gördüğüm için umutlanmak istemiyorum sürekli testten bıktım adetimin gecikmesini bekleyim diyorum. Asıl merak ettiğim adetten 2 gün önce hamile kalınıp normal adet görülür mü bana olmaz gibi geliyor
hayırlı uğurlu olsun canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evladın olur inşallah bana da dua et ben de bugün kan verdim yarın çıkacak sonuç5 haftalık hamileyimmmm
gözün aydın canımm yenimi öğrendin :)5 haftalık hamileyimmmm
İnşallah mutlu haber alırsın bizi de haberdar etmeyi unutmaaahayırlı uğurlu olsun canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evladın olur inşallah bana da dua et ben de bugün kan verdim yarın çıkacak sonuç
Teşekkür ederim düzensiz regl oldugumdan sanırım farketmedimgözün aydın canımm yenimi öğrendin :)
Belirtilerin neydi canım anlat biraz bizede :)Teşekkür ederim düzensiz regl oldugumdan sanırım farketmedim
ederim canım etmem miİnşallah mutlu haber alırsın bizi de haberdar etmeyi unutmaaa
evet canım senin nasıl belirtilerin oldu?Belirtilerin neydi canım anlat biraz bizede :)
belirtilerin nasıldı canımAllah tüm isteyen annelerimize öncelikle hayırlı evlatlar versin ben de ovulasyon testi kullandım ikinci ay hamile kaldım regile 2 gün kala öğrendim 2+3 günlük henüz inşallah kucağımızada almayı nasip eder Allahım
Allah tüm isteyen annelerimize öncelikle hayırlı evlatlar versin ben de ovulasyon testi kullandım ikinci ay hamile kaldım regile 2 gün kala öğrendim 2+3 günlük henüz inşallah kucağımızada almayı nasip eder Allahım[/QUOT
Gözün aydın canımm hamişlerin duası kabul olurmuş dua et bizler için belirtilerin neydi benimde 2 gün var regliye
Yumurtlama dan 3 gün sonra kasık ağrısı devam etti beyaz ve sarımsı akıntı oldu hatta üşüttüm diye düşündüm ve sürekli uyumak istedim 10 gün sonra test yaptım çok silik ışığa tutunca gözüken çizgi gördüm gerçi bu anlattıklarım hala devam ediyor...belirtilerin nasıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?