*HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER VE ŞÜPHELENENLER HADİ BURAYA*

en güvenilir bence kan tahlili gülüm
Ay ne bileyim açıkçası adet gördüğüm için umutlanmak istemiyorum sürekli testten bıktım adetimin gecikmesini bekleyim diyorum. Asıl merak ettiğim adetten 2 gün önce hamile kalınıp normal adet görülür mü bana olmaz gibi geliyor

ben de test yaptım ama hamile olduğumu hissediyorum bir yandan da bilemedim yani pazartesine ya da salıya kan tahlili yaptıracağım

hayırlı uğurlu olsun canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evladın olur inşallah bana da dua et ben de bugün kan verdim yarın çıkacak sonuç
İnşallah mutlu haber alırsın bizi de haberdar etmeyi unutmaaa

Allah tüm isteyen annelerimize öncelikle hayırlı evlatlar versin ben de ovulasyon testi kullandım ikinci ay hamile kaldım regile 2 gün kala öğrendim 2+3 günlük henüz inşallah kucağımızada almayı nasip eder Allahım

belirtilerin nasıldı canım

belirtilerin nasıldı canım
Yumurtlama dan 3 gün sonra kasık ağrısı devam etti beyaz ve sarımsı akıntı oldu hatta üşüttüm diye düşündüm ve sürekli uyumak istedim 10 gün sonra test yaptım çok silik ışığa tutunca gözüken çizgi gördüm gerçi bu anlattıklarım hala devam ediyor...

İnşallah Allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canım yumurtlama gününde yaşadıkların bitmeden devam ediyor 2 gün varsa test yapsana ben de öyle öğrendim hatta ilk negatif zannettim 4 saat sonra hafif çizgi gördüm beta HCG 39 çıktı

İnşallah Allahım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canım yumurtlama gününde yaşadıkların bitmeden devam ediyor 2 gün varsa test yapsana ben de öyle öğrendim hatta ilk negatif zannettim 4 saat sonra hafif çizgi gördüm beta HCG 39 çıktı

Ben de en belirgin fark gögüslerimde oldu sütyen kullanamıyorum artık epey büyüdü ve tşört giyerken bile rahatsız ediyor, reglim baya sancılı geçer benim o sancı gibi sancılar geliyor kasıklarıma regl olcam diye düşünüyordum, akıntım çok arttıı ve çok sık tuvalete gider oldum bi bardak su içsem koşturuyorum ki test yaptım baya kıpkırmızı çift çizgi. Hiç bulantım olmadı sadece çok yorgunum. Benimkiler bunlar tabi ağlama krizlerim başladı

bakalım ben de burada paylaşacak mıyım nasip olacak mı hamileliğimi bildirmek bu ay ilk aşılama nasip olacak çok heyecanlıyım

Kızlar adetime 8 gün var ve ben dün test yaptım anca ışığa tutunca gözüktü ikinci ciZgi. Acaba acile gidip kan testi yaptırsam çıkar mi yoksa beklemeli miyim bilemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…