Gebeliğe Hazırlık hamileliğini yeni öğrenenler ve hamilelik haberi bekleyenler belirtiler hakkında fikir alışverişi yapalımm :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar düşükken algılamış testler maşallah hayırlı olsun göğüslerimde bi rahatsızlık yok benim herkes bunun olduğunu yazmış ama
Çok teşekkür ettim allah bekleyen herkese nasip etsin hiç yoktu bende de bugün sadece yine dururken veya çamaşır üzerinden pek bir şey yok ama çamaşırsız şekilde uç kısımlarında hassasiyet var

umarım öyle bir sebeptendir bende 1-2 gün sabredicem reglin erken geleceği varsa da bu ağrı üzerine heralde 1-2 güne gelir gelmezse de test yapmayı düşünürüm artık
Benim bugün olmam gerekiyordu olmadım daha. Yarında olmazsam pazartesi tekrar test yapacağım

Ben yarın sabah test yapicam galiba 5 gün kalmış oluyor belli olur herhalde var mı yok mu resmen regl olacak gibiyim ayaklarım falan buz gibi gunumden erken olucam belkide
ben de genelde üşüyen biriyim ama bu ay kat kat giyinemme rağmen ekstra üşüyorum hele ayaklarım hiç ısınmadı kaçta yapacaksınız testi beraber mi yapsak acaba ya da önce siz yapın bana güç verin ahaha

Uyanır uyanmaz ilk idrarla yapicam artık negatif büyük ihtimal de ne olduğunu göreyim de rahatlayim bı

Sürekli test parası vermek istemiyorum. aslında sabırsızım ama regl olmam gereken günde test yapmak mantıksız geliyor. Olana kadar yaptım hep negatif çıktı
Kizlar banada dua edin pazartesi kan verecem insallah
Sürekli test parası vermek istemiyorum. aslında sabırsızım ama regl olmam gereken günde test yapmak mantıksız geliyor. Olana kadar yaptım hep negatif çıktı
Ben 2 gun gecikince yaptim sizde gecsin oyle.yapin bencede surkli test yaparsanizda stres olursunuz

Kizlar banada dua edin pazartesi kan verecem insallah

Ben 2 gun gecikince yaptim sizde gecsin oyle.yapin bencede surkli test yaparsanizda stres olursunuz
Bende öyle düşünüyorum. Bugün olmadım. Yarın ihtimal var çünkü. Ya pazartesi ya Salı günü test yaparım. Ama sanırım garanti olsun diye Salı yaparım. İçimden bir ses yok diyor ama nasip diyelim. Yarın ya da pazartesi sanki regl olacak gibiyim. İnşallah inşallah hayırlısı ile nasip etsin Allah

Ben 15 gun belki daha fazladir gogus agrisi cekiyorum akinti var test yapmicktm kizlar yao dedi bende ilk defa yaptm pekte anlamiyorum ama bakanlar var dedi pazartesi kan verecegim hayirlisiyla senin hic vucudunda degisimler agri sizi yokmu

Ben 15 gun belki daha fazladir gogus agrisi cekiyorum akinti var test yapmicktm kizlar yao dedi bende ilk defa yaptm pekte anlamiyorum ama bakanlar var dedi pazartesi kan verecegim hayirlisiyla senin hic vucudunda degisimler agri sizi yokmu
Hayır hiçbir belirti yok. Üç gün regl ağrım oldu. Şimdi o da yok. Bende anlamadım neden böyle oldu. O yüzden olduğunu düşünmüyorum dedim.

Hayır hiçbir belirti yok. Üç gün regl ağrım oldu. Şimdi o da yok. Bende anlamadım neden böyle oldu. O yüzden olduğunu düşünmüyorum dedim.
Insallah vardir bazilari hic belirti yasamiyormus bazisi adet goruyormus ustune herkesin farkli oldugu icin bunyeyle alakali rabbim nasip etsin hepimize

Insallah vardir bazilari hic belirti yasamiyormus bazisi adet goruyormus ustune herkesin farkli oldugu icin bunyeyle alakali rabbim nasip etsin hepimize
İsteyen herkese nasip olsun inşallah. Evet her bünye aynı değil aslında. Burda da kafa karışıklığı ekstra stres oluyor bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…