- 20 Aralık 2023
- 405
- 80
- 18
- 29
- Konu Sahibi manifestingbaby
-
Ay negatif galiba ya çok çok silik görüyorum ama güvenmeli miyim bilmiyorum negatif olarak degerlendiricem galiba görebilecek misiniz bilmiyorum kör oldum bakarkeninşallah pozitiftir buraya da atın haberleşelımm
birkaç gün sonra tekrar dene canım belki çıkarr ben de sabahın 7sinde yaptım aklım sendeydi silik çıktı benim de şoklardayım hala baya da görünür şekilde yarın kan vericem inşallah vardır ve sağlıkla ilerler çok bekleidm bu günü rabbim hepimize nasip etsin kucağımızı boş bırakmasınAy negatif galiba ya çok çok silik görüyorum ama güvenmeli miyim bilmiyorum negatif olarak degerlendiricem galiba görebilecek misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken
Valla umudum kalmadı regliyi beklicem artıkbirkaç gün sonra tekrar dene canım belki çıkarr ben de sabahın 7sinde yaptım aklım sendeydi silik çıktı benim de şoklardayım hala baya da görünür şekilde yarın kan vericem inşallah vardır ve sağlıkla ilerler çok bekleidm bu günü rabbim hepimize nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın
Fotosu var mı canım seninbirkaç gün sonra tekrar dene canım belki çıkarr ben de sabahın 7sinde yaptım aklım sendeydi silik çıktı benim de şoklardayım hala baya da görünür şekilde yarın kan vericem inşallah vardır ve sağlıkla ilerler çok bekleidm bu günü rabbim hepimize nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın
canım vardı telefonda ama ordan giriş yapamadığım için atamadım kanda çıktı ama umarım değer yükselir iyi düşünmeye çalışıyorum burada yazılanlar korkuttu bi tık ...Fotosu var mı canım senin
Test yaptınızmı acabaBen yarın sabah test yapicam galiba 5 gün kalmış oluyor belli olur herhalde var mı yok mu resmen regl olacak gibiyim ayaklarım falan buz gibi gunumden erken olucam belkide
Dün yaptım böyle çıktı ama inanmıyorum hiç böyle silik çıkınca regliyi bekliyorumTest yaptınızmı acaba
Ay hayırlı olsun canım kaç çıktııcanım vardı telefonda ama ordan giriş yapamadığım için atamadım kanda çıktı ama umarım değer yükselir iyi düşünmeye çalışıyorum burada yazılanlar korkuttu bi tık ...
Benim daha 7 gün var test yapmadım ama bu attığınız test negatif mi yoksa ikinci çizgi silik mi fotoda görülmüyor belki :)Dün yaptım böyle çıktı ama inanmıyorum hiç böyle silik çıkınca regliyi bekliyorumsen de durumlar nasıl canım
Fotoda görünmüyor olabilir çok hafif silik var da daha önce de bazı testlerde çıktığı oldu böyle silik sonra regli oldum o yüzden güvenemiyorumBenim daha 7 gün var test yapmadım ama bu attığınız test negatif mi yoksa ikinci çizgi silik mi fotoda görülmüyor belki :)
125 çıktı yarın yine kan vericem inş artmıştırrrAy hayırlı olsun canım kaç çıktıı
Merhaba, betanız 12,8 çıkmış. gebelik devam ediyor mu. benimde geçen ay reglim 1 hafta gecikmişti idrarda silik çizgi çıkmıştı ve beta 11,66 dı. bir kaç gün sonrada regli başladı. 1 hafta sonrasında da üstüne görme olabilir mi diye doktora gittim. muayene etti kimyasal gebelik olabilir dedi.Günlerimiz yakın son âdet günümün tarihi 12 nisan beklenen adet 8 mayıs. 21 nisanda pik gördüm ve değerlendirdik. Yaklaşık bir hafta sonra kasık ağrılarım ve mide bulantılarım olmaya başladı idrar testlerim negatifti. İlk 28 nisan gözle bile zor görülen bir çizgi gördüm sonra 1 mayısta biraz daha koyu şekilde gördüm 2 mayıs yani dünde kan verdim ve beta 12.8 çıktı. Kasık ağrım karın ağrısı gibi devam etmekte göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı. Umarım yardımcı olur :)
12.8 çıktıktan 3 gün sonra 104 gördük, kan takibine devam ediyoruzMerhaba, betanız 12,8 çıkmış. gebelik devam ediyor mu. benimde geçen ay reglim 1 hafta gecikmişti idrarda silik çizgi çıkmıştı ve beta 11,66 dı. bir kaç gün sonrada regli başladı. 1 hafta sonrasında da üstüne görme olabilir mi diye doktora gittim. muayene etti kimyasal gebelik olabilir dedi.
ben her gün iyi düşünmeye çalışıyorum bebeğim bana tutundu o güçlü bi bebek diye telkinler veriyorum bu siteye girene kadar dış gebelikten bile haberim yoktu o yüzden çok araştırma yapmak da iyi değil insan stres oluyor kan testimden sonra bi kere daha kan verdim artışı gördüm ve bıraktım artık doktor kontrolüne kadar akışa bırakıcam diğer türlü insan daha da stres ediyor bebeğiniz sağlıklıysa zaten size tutunacak her türlü :)12.8 çıktıktan 3 gün sonra 104 gördük, kan takibine devam ediyoruz
Ay tarihlerimiz ayni sanırım ben de 4unde sabah pik gordum aksam hala pikti o gunu de degerlendirdim sonraki gunlerde de normal akisinda oldu. Acaba belirtileriniz var miBenim de 4 5 Mayıs pik 6sında çatlama oldu değerlendirdim. Adet olmamak için gün sayıyorum
Şöyle ki ben 25 martta kürtaj oldum ve hale adet olmadım geçen doktora gittim ayın 7snde. 19una kadar olmazsan gel ilaç yazacağım ama yeni yumurtlama olmuş dedi teyit etmiş oldumAy tarihlerimiz ayni sanırım ben de 4unde sabah pik gordum aksam hala pikti o gunu de degerlendirdim sonraki gunlerde de normal akisinda oldu. Acaba belirtileriniz var mibenim kasiklarimda bir seyler oluyor 2 gundur. Adetime henuz 10 gun var. Normalde adet belirtilerim 5 gun kala baslar. Ya da psikolojik ben yapiyorum
Yaaa umarim senin icin her sey cok guzel olur hepimiz icinŞöyle ki ben 25 martta kürtaj oldum ve hale adet olmadım geçen doktora gittim ayın 7snde. 19una kadar olmazsan gel ilaç yazacağım ama yeni yumurtlama olmuş dedi teyit etmiş oldumsadece dün akıntım oldu bugün de hafif bacak ağrım var ikisi de adet öncesi oluyordu ama gebeliğimde de olmuştu henüz şiddetlenen bir şey yok bende başka benim adet düzenimde de bir hafta öncesinde başlardı ama hamile kaldığım ay 10 gün öncesinde başlamıştı her sabah adet olacakmışım gibi uyanıyordum beraber takip edelim umarım istediğimiz gibi olur her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?