Gebeliğe Hazırlık hamileliğini yeni öğrenenler ve hamilelik haberi bekleyenler belirtiler hakkında fikir alışverişi yapalımm :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah pozitiftir buraya da atın haberleşelımm
Ay negatif galiba ya çok çok silik görüyorum ama güvenmeli miyim bilmiyorum negatif olarak degerlendiricem galiba görebilecek misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken

Eklentiler

• IMG_20250504_125505.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 408
Ay negatif galiba ya çok çok silik görüyorum ama güvenmeli miyim bilmiyorum negatif olarak degerlendiricem galiba görebilecek misiniz bilmiyorum kör oldum bakarken
birkaç gün sonra tekrar dene canım belki çıkarr ben de sabahın 7sinde yaptım aklım sendeydi silik çıktı benim de şoklardayım hala baya da görünür şekilde yarın kan vericem inşallah vardır ve sağlıkla ilerler çok bekleidm bu günü rabbim hepimize nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın

Valla umudum kalmadı regliyi beklicem artık
Ayy gerçekten mi inşallah vardır kanda da çıkar

Fotosu var mı canım senin

Selam kizlar, tarihlerimiz benziyor sat 12 nisan ve bat 7 mayis.
29 ve 30 nisan sapsari kremsi akinti oldu ikinci gunde ayni bide pembemsi brsy vardi hafif agrili gecti anlamadim yerlesme sanirim dedim. Meme ucu kararma ve sizlama var migde yanma yorgunluk bugun kan testi yaptim Negatif cikti, sizce sansim varmi?

Kızlar selaamm benim de bir haftadır aşırı sinir hali var yemeklerden tiksinme var bulaşık makinesini yerleştirirken öğürdüm dün resmen bi kaç gündür kasıklarımda batma var regl gibi değil ve elim ayağım davul gibi şişti baş ağrım da var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda ? Reglime 9 gün var test yapsam çıkmaz heralde ilk bebeğimi kaybettim korkuyorum varsa yanlış bişey yapmaktan

Benim daha 7 gün var test yapmadım ama bu attığınız test negatif mi yoksa ikinci çizgi silik mi fotoda görülmüyor belki :)
Fotoda görünmüyor olabilir çok hafif silik var da daha önce de bazı testlerde çıktığı oldu böyle silik sonra regli oldum o yüzden güvenemiyorum varmış daha teste ne zaman baslicaksin ben 6 günden başladım da artık son üç gün bıraktım

Merhaba, betanız 12,8 çıkmış. gebelik devam ediyor mu. benimde geçen ay reglim 1 hafta gecikmişti idrarda silik çizgi çıkmıştı ve beta 11,66 dı. bir kaç gün sonrada regli başladı. 1 hafta sonrasında da üstüne görme olabilir mi diye doktora gittim. muayene etti kimyasal gebelik olabilir dedi.

12.8 çıktıktan 3 gün sonra 104 gördük, kan takibine devam ediyoruz

12.8 çıktıktan 3 gün sonra 104 gördük, kan takibine devam ediyoruz
ben her gün iyi düşünmeye çalışıyorum bebeğim bana tutundu o güçlü bi bebek diye telkinler veriyorum bu siteye girene kadar dış gebelikten bile haberim yoktu o yüzden çok araştırma yapmak da iyi değil insan stres oluyor kan testimden sonra bi kere daha kan verdim artışı gördüm ve bıraktım artık doktor kontrolüne kadar akışa bırakıcam diğer türlü insan daha da stres ediyor bebeğiniz sağlıklıysa zaten size tutunacak her türlü :)

Benim de 4 5 Mayıs pik 6sında çatlama oldu değerlendirdim. Adet olmamak için gün sayıyorum

Benim de 4 5 Mayıs pik 6sında çatlama oldu değerlendirdim. Adet olmamak için gün sayıyorum
Ay tarihlerimiz ayni sanırım ben de 4unde sabah pik gordum aksam hala pikti o gunu de degerlendirdim sonraki gunlerde de normal akisinda oldu. Acaba belirtileriniz var mi benim kasiklarimda bir seyler oluyor 2 gundur. Adetime henuz 10 gun var. Normalde adet belirtilerim 5 gun kala baslar. Ya da psikolojik ben yapiyorum

Şöyle ki ben 25 martta kürtaj oldum ve hale adet olmadım geçen doktora gittim ayın 7snde. 19una kadar olmazsan gel ilaç yazacağım ama yeni yumurtlama olmuş dedi teyit etmiş oldumsadece dün akıntım oldu bugün de hafif bacak ağrım var ikisi de adet öncesi oluyordu ama gebeliğimde de olmuştu henüz şiddetlenen bir şey yok bende başka benim adet düzenimde de bir hafta öncesinde başlardı ama hamile kaldığım ay 10 gün öncesinde başlamıştı her sabah adet olacakmışım gibi uyanıyordum beraber takip edelim umarım istediğimiz gibi olur her şey

Yaaa umarim senin icin her sey cok guzel olur hepimiz icin bakalim psikolojik mi bu belirtiler nereye varacak zaman sanki gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…