Gebeliğe Hazırlık hamileliğini yeni öğrenenler ve hamilelik haberi bekleyenler belirtiler hakkında fikir alışverişi yapalımm :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sizinle aynı 7 de regl olmam lazım, 18-26 e kadar değerlendirdik biz ama 21 i uygulamada en çok doğurganlık dedi. Psikolojik mi bilmiyorum ama aşırı gazım var, iştah artışı (bi onceki kısa hamileliğimde makarnaya aşeriyordum) makarna istiyorum hep, Aşırı baş ağrısı ve dönme, bel ağrısı ve kasıkta batmam var. Erken test yapmak da istemiyorum..

Günlerimiz aynı ve aynı belirtiler ben de var. Psikolojik olarak hissetmiyorumdur umarım. Ama bariz bugün belim ağrıdı ve regl olacakmışım gibi karın ağrısı oldu. Son 2 gündür aşırı derecede anlamsız bi gazım var. Hayırlısı bakalım benim bat 5 Mayıs senin bat?

Ben de test yapmak istemiyorum henüz adet gününe kadar beklemeye karar verdim hep erkenden yaptım genelde hüsran oldu

Sanki erken değil ama artık :) ben çok çok erken öğrendim dediğim gibi şu anda da çok şükür 7 hafta 3 günlük olduk. Henüz bir belirtim yok kasık ağrılarım çok azaldı, göğüslerimde inanılmaz bir şişlik var. Kesemizi 5. Haftada gördük, cuma günüde kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah :)

Benimde bar 7 Haziran kasıklarımda doluluk hissi var birde ara ara sol kaşığıma ağrı giriyor hafif . İştahım arttı bir belirti mi bilmiyorum , akıntım var . Ne zaman test yapacaksınız

Aramizda 1 hafta var canim benim de kasik agrilarim azaldi oncesine gore asiri istah artisi var bi de saat basi uyaniyorum uykum olmasina ragmen doktor 10 hazirana randevu verdi daha cook var beklemek zor biz de sadece kese gorduk gecen hafta

Kızlar merhaba geçen hafta ben doktora gittim doktor gebesin dedi yeni evliyim ve beta 1579 çıktı omuzumda agri var baya acaba dış gebelik olabilir mi

Aynıızını yasıyorum ya gaz kramp hersey var. 7.05 regl olmam lazım, testi ne zaman yapsak? Ben bugun yaptımda bozuk çıktı of

kızlar bu testlerin ağızlarına isicem simdi teker teker, güya erken tespit eden stripler ama hepsi ayrı ayrı bozuk çıktı, tekinde max yazılan yapoştırıcı söküldü ve arkasında silik kırmızı çizgi çıktı. Dalga mı geçiyolar benle q

Kizlar fotoda cok belli olmuyor ama yatalak cizgi den bahsetmiyorum en kosede bi cizgi var cook silik kuruma ola bilir mi?

Aramizda 1 hafta var canim benim de kasik agrilarim azaldi oncesine gore asiri istah artisi var bi de saat basi uyaniyorum uykum olmasina ragmen doktor 10 hazirana randevu verdi daha cook var beklemek zor biz de sadece kese gorduk gecen hafta
Benimde 1 2 hafta uykularım çok bölündü ama şu an düzeldi şükür, iştah artışı bende de var ama zaten iştahlıyımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…