- Konu Sahibi manifestingbaby
-
Hamileyim canımHamilemisin canım oldumju Bebiş
Ay çok sevindim sağlıkla doğsun bunlarda benim testler 9 ve 8 gün kala cuma kan vercem elimde test var yapcam onudaHamileyim canım
Markası ney canım çizgi varAy çok sevindim sağlıkla doğsun bunlarda benim testler 9 ve 8 gün kala cuma kan vercem elimde test var yapcam onuda
Biri nimo biri artımedMarkası ney canım çizgi var
Benimde sizinle aynıGünlerimiz yakın son âdet günümün tarihi 12 nisan beklenen adet 8 mayıs. 21 nisanda pik gördüm ve değerlendirdik. Yaklaşık bir hafta sonra kasık ağrılarım ve mide bulantılarım olmaya başladı idrar testlerim negatifti. İlk 28 nisan gözle bile zor görülen bir çizgi gördüm sonra 1 mayısta biraz daha koyu şekilde gördüm 2 mayıs yani dünde kan verdim ve beta 12.8 çıktı. Kasık ağrım karın ağrısı gibi devam etmekte göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı. Umarım yardımcı olur :)
Günlerimiz aynı ve aynı belirtiler ben de var. Psikolojik olarak hissetmiyorumdur umarım. Ama bariz bugün belim ağrıdı ve regl olacakmışım gibi karın ağrısı oldu. Son 2 gündür aşırı derecede anlamsız bi gazım var. Hayırlısı bakalım benim bat 5 Mayıs senin bat?Benimde sizinle aynı7 de regl olmam lazım, 18-26 e kadar değerlendirdik biz ama 21 i uygulamada en çok doğurganlık dedi. Psikolojik mi bilmiyorum ama aşırı gazım var, iştah artışı (bi onceki kısa hamileliğimde makarnaya aşeriyordum) makarna istiyorum hep, Aşırı baş ağrısı ve dönme, bel ağrısı ve kasıkta batmam var. Erken test yapmak da istemiyorum..
Ben de test yapmak istemiyorum henüz adet gününe kadar beklemeye karar verdimBenimde sizinle aynı7 de regl olmam lazım, 18-26 e kadar değerlendirdik biz ama 21 i uygulamada en çok doğurganlık dedi. Psikolojik mi bilmiyorum ama aşırı gazım var, iştah artışı (bi onceki kısa hamileliğimde makarnaya aşeriyordum) makarna istiyorum hep, Aşırı baş ağrısı ve dönme, bel ağrısı ve kasıkta batmam var. Erken test yapmak da istemiyorum..
Sanki erken değil ama artık :) ben çok çok erken öğrendim dediğim gibi şu anda da çok şükür 7 hafta 3 günlük olduk. Henüz bir belirtim yok kasık ağrılarım çok azaldı, göğüslerimde inanılmaz bir şişlik var. Kesemizi 5. Haftada gördük, cuma günüde kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah :)Benimde sizinle aynı7 de regl olmam lazım, 18-26 e kadar değerlendirdik biz ama 21 i uygulamada en çok doğurganlık dedi. Psikolojik mi bilmiyorum ama aşırı gazım var, iştah artışı (bi onceki kısa hamileliğimde makarnaya aşeriyordum) makarna istiyorum hep, Aşırı baş ağrısı ve dönme, bel ağrısı ve kasıkta batmam var. Erken test yapmak da istemiyorum..
Benimde bar 7 HaziranBenimde sizinle aynı7 de regl olmam lazım, 18-26 e kadar değerlendirdik biz ama 21 i uygulamada en çok doğurganlık dedi. Psikolojik mi bilmiyorum ama aşırı gazım var, iştah artışı (bi onceki kısa hamileliğimde makarnaya aşeriyordum) makarna istiyorum hep, Aşırı baş ağrısı ve dönme, bel ağrısı ve kasıkta batmam var. Erken test yapmak da istemiyorum..
Ovulasyon gununuz erken olduysa belki varsa cikabilir benceBenim de 2 Haziran regl günüm ama kasıkta batma yaşıyorum yarın test yapacağım ama daha erken biliyorum Bir Umut
Aramizda 1 hafta var canim benim de kasik agrilarim azaldi oncesine gore asiri istah artisi var bi de saat basi uyaniyorum uykum olmasina ragmen doktor 10 hazirana randevu verdi daha cook var beklemek zorSanki erken değil ama artık :) ben çok çok erken öğrendim dediğim gibi şu anda da çok şükür 7 hafta 3 günlük olduk. Henüz bir belirtim yok kasık ağrılarım çok azaldı, göğüslerimde inanılmaz bir şişlik var. Kesemizi 5. Haftada gördük, cuma günüde kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah :)
Of ben bugun daha 1 hafta falan varken yaptım ama test bozuk çıktı galiba yana yattı çizgimBenimde bar 7 Hazirankasıklarımda doluluk hissi var birde ara ara sol kaşığıma ağrı giriyor hafif . İştahım arttı bir belirti mi bilmiyorum , akıntım var . Ne zaman test yapacaksınız
Aynıızını yasıyorum ya gaz kramp hersey var. 7.05 regl olmam lazım, testi ne zaman yapsak? Ben bugun yaptımda bozuk çıktı ofGünlerimiz aynı ve aynı belirtiler ben de var. Psikolojik olarak hissetmiyorumdur umarım. Ama bariz bugün belim ağrıdı ve regl olacakmışım gibi karın ağrısı oldu. Son 2 gündür aşırı derecede anlamsız bi gazım var. Hayırlısı bakalım benim bat 5 Mayıs senin bat?
kızlar bu testlerin ağızlarına isicem simdi teker teker, güya erken tespit eden stripler ama hepsi ayrı ayrı bozuk çıktı, tekinde max yazılan yapoştırıcı söküldü ve arkasında silik kırmızı çizgi çıktı. Dalga mı geçiyolar benle q
Bence henüz erken zaten 3 gün kala en erken test yapmanızı öneririm inşallah vardırOf ben bugun daha 1 hafta falan varken yaptım ama test bozuk çıktı galiba yana yattı çizgim
Benimde 1 2 hafta uykularım çok bölündü ama şu an düzeldi şükür, iştah artışı bende de var ama zaten iştahlıyımdaAramizda 1 hafta var canim benim de kasik agrilarim azaldi oncesine gore asiri istah artisi var bi de saat basi uyaniyorum uykum olmasina ragmen doktor 10 hazirana randevu verdi daha cook var beklemek zorbiz de sadece kese gorduk gecen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?