Gebeliğe Hazırlık hamileliğini yeni öğrenenler ve hamilelik haberi bekleyenler belirtiler hakkında fikir alışverişi yapalımm :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerimiz bire bir freely gebelik testi yaptim 3 defa ayrı günlerde hep ilk idrarla allah cezasini versin duygularim ile oynadi şimdi farklı bir test yaptım negatif sonu hüsran belurtilerim bu kadar varken negatif artık delirdigimi düşünüyorum kasik ağrım göğüs hassasiyetim bel agrim adet sancilarim akıntım beni çok yanılttı seninde hakkında hayırlısı canım benim suruven bu ay böyleydi

Evet. Bata 5 kala pozitif cikmaya basladi. Battan 1 gun sonra kan verdim. Bugun 2. Kani vercem bakalim yukselis var mi duzgun mu diye sizde durum ne ne yaptiniz
Bata 6 gün var bugün test yapmadım ama dün negatifti yarın yapacağım bende
Çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Allah razi olsun canim insallah hayirli haberlerini bekliyorum benim tavsiyem ve kendimde uyguladigim su oldu cok silik hayali cizgileri pozitif saymayin derim bekleyebildiginiz kadar bekleyin ama idrar testine ikna olmayin flashla falan cizgi arayip kendinizi uzmeyin varsa zaten gercekten gozle gorulur sekilde belli oluyo bununla karsilastiginizda da kan sonucuna kadar heveslenip kesin gormemeye calisin cunku insan sonra uzuluyor malesef bana doktor kan testinden 3 hafta sonrasina randevu verdi yani yarin ilk defa gidicem insallah bebegimi gorurum ama keseyi ve bebegimi gorene kadar cok ikna etmiyorum kendimi ve kaptirmamaya calisiyorum dunyanin binbir turlu hali var tabi iyi sonucla karsilasirsak seviniriz ama olumsuz bir sey olursa da kendimizi hazirlamis oluruz her seye diye duusnuyorum

Evet. Bata 5 kala pozitif cikmaya basladi. Battan 1 gun sonra kan verdim. Bugun 2. Kani vercem bakalim yukselis var mi duzgun mu diye sizde durum ne ne yaptiniz
Hayirli olsun yumurtlama zamaniniz ne zamandi biliyo musunuz hemen regl sonrasi yumurtlayip oyle mi pozitif gordunuz merak ettim cunku bende 6 gun falan kala gormustum erken yumurtladigimi dusunuyordum zaten

Hayirli olsun yumurtlama zamaniniz ne zamandi biliyo musunuz hemen regl sonrasi yumurtlayip oyle mi pozitif gordunuz merak ettim cunku bende 6 gun falan kala gormustum erken yumurtladigimi dusunuyordum zaten
Sat 23 nisandi 4 mayista yumurtladim. Benim reglim 3 gun suruyor 4. Gun hafif leke gelip bitiyor. Bittikten 4 5 gun sonra da zaten yavastan yumurtlama akintim basliyor. Zamanlarimi biliyordum ama yine de bu kadar erken gorunecegini bilmezdim sizin de hayirlu olsun

Bata 6 gün var bugün test yapmadım ama dün negatifti yarın yapacağım bende
Çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tesekkur ederiiim. Benim 6 kala yaptigim test oyle bir negatifti ki boyle 7 kala silik cizgi gorenleri falan okuyunca cok moralim bozulmustu ama 5 kala belirgin sekilde cikti umarim sizin de oyle olur

Çok tşk ederim yorumunuz için

Merhaba hangi marka testi kullandınız?

Merhaba şu an hamile misiniz orayı tam anlayamadım. Benim de adete 4 gün var ama adet günü yaşanacak ağrıyı yaşıyorum, erken gelecek diye düşündüm ama sizin yorumu okuyunca tekrardan acaba dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…