- Konu Sahibi manifestingbaby
-
Hic bilmiyorumSiz hamile misiniz peki şuan
İnşallah güzel haberlerini alırız sonucu bize de söyleHic bilmiyorumilk denememiz. Henuz bat a 6 gun var hatta 5 sayilir. Vucudumda garip seyler oluyor henuz bilemiyorum beklemedeyim
Insallah hepimiz icin oyle olurİnşallah güzel haberlerini alırız sonucu bize de söyle
MerhabaHic bilmiyorumilk denememiz. Henuz bat a 6 gun var hatta 5 sayilir. Vucudumda garip seyler oluyor henuz bilemiyorum beklemedeyim
Belirtilerimiz bire bir freely gebelik testi yaptim 3 defa ayrı günlerde hep ilk idrarla allah cezasini versin duygularim ile oynadi şimdi farklı bir test yaptım negatif sonu hüsran belurtilerim bu kadar varken negatif artık delirdigimi düşünüyorum kasik ağrım göğüs hassasiyetim bel agrim adet sancilarim akıntım beni çok yanılttı seninde hakkında hayırlısı canım benim suruven bu ay böyleydikızlar hiç uzatmayacağım sat 12 nisan ve bat 9 mayıs olarak gözüküyor. muhtemelen reglden hemen sonraki hafta ovülasyon dönemimdi ve değerlendirdim . bebek istememizin 3. ayındayız. şuan reglime 6 gün var normalde bu ay belirti aramayacağım demiştim ama dün gece regl olacak gibi ağrılar yaşadım sadece kasıkta değil bildiğiniz karın ağrısı sökülecek falan sandım ama reglim de düzenlidir geciktiği olsa da bu kadar erken gelmedi hiç. sonrasında belim de ağrıdı uyuyana kadar. bu sabah da ara ara yine karnımın içi olmak üzere sağ kasık batmaları yaşadım özellikle hafif eğilince sağ kasık ve sağ bacağımın üst kısmında batmalar oldu yürüyüş yaptıktan sonra geçti gibi şuan. erkenden test yapmak istemiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum yaşayan var mı ?
Evet. Bata 5 kala pozitif cikmaya basladi. Battan 1 gun sonra kan verdim. Bugun 2. Kani vercem bakalim yukselis var mi duzgun mu diyeMerhabatekrar test yaptınız mı
Bata 6 gün var bugün test yapmadım ama dün negatifti yarın yapacağım bendeEvet. Bata 5 kala pozitif cikmaya basladi. Battan 1 gun sonra kan verdim. Bugun 2. Kani vercem bakalim yukselis var mi duzgun mu diyesizde durum ne ne yaptiniz
Allah razi olsun canim insallah hayirli haberlerini bekliyorum benim tavsiyem ve kendimde uyguladigim su oldu cok silik hayali cizgileri pozitif saymayin derim bekleyebildiginiz kadar bekleyin ama idrar testine ikna olmayin flashla falan cizgi arayip kendinizi uzmeyin varsa zaten gercekten gozle gorulur sekilde belli oluyo bununla karsilastiginizda da kan sonucuna kadar heveslenip kesin gormemeye calisin cunku insan sonra uzuluyor malesefBelirtilerimiz bire bir freely gebelik testi yaptim 3 defa ayrı günlerde hep ilk idrarla allah cezasini versin duygularim ile oynadi şimdi farklı bir test yaptım negatif sonu hüsran belurtilerim bu kadar varken negatif artık delirdigimi düşünüyorum kasik ağrım göğüs hassasiyetim bel agrim adet sancilarim akıntım beni çok yanılttı seninde hakkında hayırlısı canım benim suruven bu ay böyleydi
Hayirli olsun yumurtlama zamaniniz ne zamandi biliyo musunuz hemen regl sonrasi yumurtlayip oyle mi pozitif gordunuz merak ettim cunku bende 6 gun falan kala gormustum erken yumurtladigimi dusunuyordum zatenEvet. Bata 5 kala pozitif cikmaya basladi. Battan 1 gun sonra kan verdim. Bugun 2. Kani vercem bakalim yukselis var mi duzgun mu diyesizde durum ne ne yaptiniz
Sat 23 nisandi 4 mayista yumurtladim. Benim reglim 3 gun suruyor 4. Gun hafif leke gelip bitiyor. Bittikten 4 5 gun sonra da zaten yavastan yumurtlama akintim basliyor. Zamanlarimi biliyordum ama yine de bu kadar erken gorunecegini bilmezdim sizin de hayirlu olsunHayirli olsun yumurtlama zamaniniz ne zamandi biliyo musunuz hemen regl sonrasi yumurtlayip oyle mi pozitif gordunuz merak ettim cunku bende 6 gun falan kala gormustum erken yumurtladigimi dusunuyordum zaten
Tesekkur ederiiim. Benim 6 kala yaptigim test oyle bir negatifti ki boyle 7 kala silik cizgi gorenleri falan okuyunca cok moralim bozulmustu ama 5 kala belirgin sekilde cikti umarim sizin de oyle olurBata 6 gün var bugün test yapmadım ama dün negatifti yarın yapacağım bende
Çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok tşk ederim yorumunuz içinAllah razi olsun canim insallah hayirli haberlerini bekliyorum benim tavsiyem ve kendimde uyguladigim su oldu cok silik hayali cizgileri pozitif saymayin derim bekleyebildiginiz kadar bekleyin ama idrar testine ikna olmayin flashla falan cizgi arayip kendinizi uzmeyin varsa zaten gercekten gozle gorulur sekilde belli oluyo bununla karsilastiginizda da kan sonucuna kadar heveslenip kesin gormemeye calisin cunku insan sonra uzuluyor malesefbana doktor kan testinden 3 hafta sonrasina randevu verdi yani yarin ilk defa gidicem insallah bebegimi gorurum ama keseyi ve bebegimi gorene kadar cok ikna etmiyorum kendimi ve kaptirmamaya calisiyorum dunyanin binbir turlu hali var tabi iyi sonucla karsilasirsak seviniriz ama olumsuz bir sey olursa da kendimizi hazirlamis oluruz her seye diye duusnuyorum
Merhaba hangi marka testi kullandınız?Günlerimiz yakın son âdet günümün tarihi 12 nisan beklenen adet 8 mayıs. 21 nisanda pik gördüm ve değerlendirdik. Yaklaşık bir hafta sonra kasık ağrılarım ve mide bulantılarım olmaya başladı idrar testlerim negatifti. İlk 28 nisan gözle bile zor görülen bir çizgi gördüm sonra 1 mayısta biraz daha koyu şekilde gördüm 2 mayıs yani dünde kan verdim ve beta 12.8 çıktı. Kasık ağrım karın ağrısı gibi devam etmekte göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı. Umarım yardımcı olur :)
merhaba, Prodoctor kullandımMerhaba hangi marka testi kullandınız?
Bende prodoctor kullanmistim tarihlerimiz yakinmis gercekten benim de bat 9 mayisti 3unde cikmisti bende de karin agrilarim 2-3 gun once baslamisti ama o zaman yapmamistim belki cikardi yineMerhaba hangi marka testi kullandınız?
Merhaba şu an hamile misiniz orayı tam anlayamadım. Benim de adete 4 gün var ama adet günü yaşanacak ağrıyı yaşıyorum, erken gelecek diye düşündüm ama sizin yorumu okuyunca tekrardan acaba dedim.Allah razi olsun canim insallah hayirli haberlerini bekliyorum benim tavsiyem ve kendimde uyguladigim su oldu cok silik hayali cizgileri pozitif saymayin derim bekleyebildiginiz kadar bekleyin ama idrar testine ikna olmayin flashla falan cizgi arayip kendinizi uzmeyin varsa zaten gercekten gozle gorulur sekilde belli oluyo bununla karsilastiginizda da kan sonucuna kadar heveslenip kesin gormemeye calisin cunku insan sonra uzuluyor malesefbana doktor kan testinden 3 hafta sonrasina randevu verdi yani yarin ilk defa gidicem insallah bebegimi gorurum ama keseyi ve bebegimi gorene kadar cok ikna etmiyorum kendimi ve kaptirmamaya calisiyorum dunyanin binbir turlu hali var tabi iyi sonucla karsilasirsak seviniriz ama olumsuz bir sey olursa da kendimizi hazirlamis oluruz her seye diye duusnuyorum
Evet canim insallah sen de hayirli haberler alirsinMerhaba şu an hamile misiniz orayı tam anlayamadım. Benim de adete 4 gün var ama adet günü yaşanacak ağrıyı yaşıyorum, erken gelecek diye düşündüm ama sizin yorumu okuyunca tekrardan acaba dedim.
Hamilemisin canım oldumju BebişBen reglime 6 gün kala çok hayali bi çizgi vardı 4 gün kala silik çizgi oldu kan verdim 25 çıktı betam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?