- 12 Aralık 2017
- 208
- 84
- 18
- 33
Ben hayatım boyunca kendi işimi kendim gördüm.
Kimseden yardım istemiyorum.
Çünkü herkes çıkar peşinde
Çıkarı olmadan hamileliğiniz boyunca kim size nasıl yardım etti
Duygusal olarak yapamadığınız bir işte bir yardım gibi.
Ben kaçarak evlendim ve ailemle barışmam uzun sürdü ailemden yardım göremedim .19 yaşında anne oldum.
Benim hamileliğim boyunca kimseden gıram yardım beklemedim. Son aylarımda kişisel temizliğimi bile yapamaz haldeydim eşim son 3 ay kendi benim kişisel temizliğimi yaptı.çoraplarımı giydirsi eğilemiyodum mağlum.bide geceleri tuvalete kalktığımda hemen uyanıp başımda bekliyodu.
Banyo yaparken duşakabinin dışında beni bekliyodu başımın döndüğünü bile sölemiyodum anlıyodu ve ne zaman uardıma ihtiyacım olsa orda oluyodu.
Sizlerinde hamileliğinizde bu tarz yardıma ihtiyacınız oldu mu ?
Kimseden yardım istemiyorum.
Çünkü herkes çıkar peşinde
Çıkarı olmadan hamileliğiniz boyunca kim size nasıl yardım etti
Duygusal olarak yapamadığınız bir işte bir yardım gibi.
Ben kaçarak evlendim ve ailemle barışmam uzun sürdü ailemden yardım göremedim .19 yaşında anne oldum.
Benim hamileliğim boyunca kimseden gıram yardım beklemedim. Son aylarımda kişisel temizliğimi bile yapamaz haldeydim eşim son 3 ay kendi benim kişisel temizliğimi yaptı.çoraplarımı giydirsi eğilemiyodum mağlum.bide geceleri tuvalete kalktığımda hemen uyanıp başımda bekliyodu.
Banyo yaparken duşakabinin dışında beni bekliyodu başımın döndüğünü bile sölemiyodum anlıyodu ve ne zaman uardıma ihtiyacım olsa orda oluyodu.
Sizlerinde hamileliğinizde bu tarz yardıma ihtiyacınız oldu mu ?