Hamileliğiniz boyunca kimlerden yada kimden ne şekilde yardım aldınız

Kuyum

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
208
84
18
33
Ben hayatım boyunca kendi işimi kendim gördüm.
Kimseden yardım istemiyorum.
Çünkü herkes çıkar peşinde
Çıkarı olmadan hamileliğiniz boyunca kim size nasıl yardım etti
Duygusal olarak yapamadığınız bir işte bir yardım gibi.
Ben kaçarak evlendim ve ailemle barışmam uzun sürdü ailemden yardım göremedim .19 yaşında anne oldum.
Benim hamileliğim boyunca kimseden gıram yardım beklemedim. Son aylarımda kişisel temizliğimi bile yapamaz haldeydim eşim son 3 ay kendi benim kişisel temizliğimi yaptı.çoraplarımı giydirsi eğilemiyodum mağlum.bide geceleri tuvalete kalktığımda hemen uyanıp başımda bekliyodu.
Banyo yaparken duşakabinin dışında beni bekliyodu başımın döndüğünü bile sölemiyodum anlıyodu ve ne zaman uardıma ihtiyacım olsa orda oluyodu.
Sizlerinde hamileliğinizde bu tarz yardıma ihtiyacınız oldu mu ?

ihtiyacim olmadi yardim edende kapi onlerinde bekleyende olmadi da ben sorunuzu anlayamadim

ihtiyacim olmadi yardim edende kapi onlerinde bekleyende olmadi da ben sorunuzu anlayamadim

Sorum şu ki
Size sadece bedenen değil ruhen de yarsımcı oan oldumu
Bu kimi zaman hormonlardan kaynaklanan psikolojik şeyler de olabilir kimi zaman bedenen şu işimi yapamıyodum arkadaşım annem yardım ediyodu gibi gibi.[/QUOTE]

Annemler sehir disindaydi, kimsem yoktu vala... bi esim yardim ediyodu yapabildigince, hem calisip hem evden siparis yetistirip hem de evimle ilgileniyodum. Supurge filan yapmadim pek yasakti, ama onun disinda bi cok isimi hallettim. Son zamanlarda cok fazla zorlanincs kisisel temizligimi esim yspti. Yani acikcasi esimden baska kimseden yardim almadim

3. Ye Hamileyim kimseden yardım almadım onlara güvenip bebek yapmadım. Çok şükür herseyimi kendim yaptım karnım kocaman cam bile sildim. Şuan hem hamileyim hemde 1 yaşında ki bebegime bakıyorum ev temizlik yemek saymıyorum bile.

Bir dakika benim sorumu yanlış anlıyorsunuz ve tepkili yaklaşıyosunuz
Bende halı yıkadım ağar halılar kaldırdım.
Vitrin çektim ev düzenledim
Boya yaptım ...

2 hamileligimde de esimden baska kimse yanımda yoktu. Iki hamileligimde riskli hamilelikti. Eşim hem duygusal hem de fiziksel olarak tek destekcimdi. Ailem şehir dışında zaten.

2 hamileligimde de esimden baska kimse yanımda yoktu. Iki hamileligimde riskli hamilelikti. Eşim hem duygusal hem de fiziksel olarak tek destekcimdi. Ailem şehir dışında zaten.
Gerçekten yardıma ihtiyacımız olmasada yardımcı olmaları ruhsal olarak insanı çok huzurlu kılıyor.

Sorum şu ki
Size sadece bedenen değil ruhen de yarsımcı oan oldumu
Bu kimi zaman hormonlardan kaynaklanan psikolojik şeyler de olabilir kimi zaman bedenen şu işimi yapamıyodum arkadaşım annem yardım ediyodu gibi gibi.
[/QUOTE]
ne paikolojik ne de bedenen hoc yrdim almadim tam tersi cok kotu bir lohuaik ysadim burda konu bile actim kvalidem anneme tavir yapti arada ben kaynadim esim bana tavir aldi annesi yuzunden birak destegi bunumdan geldi o guzelim gunlerim

ne paikolojik ne de bedenen hoc yrdim almadim tam tersi cok kotu bir lohuaik ysadim burda konu bile actim kvalidem anneme tavir yapti arada ben kaynadim esim bana tavir aldi annesi yuzunden birak destegi bunumdan geldi o guzelim gunlerim[/QUOTE]
Gerçekten kötü olmuş tahmin edebiliyorum bende buna benzer sıkıntılar yaşadım ama rabbim büyük bazı şeyleri eşim kendi gördü ve huzura vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…