Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Kızlar ben 57 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum 11 kilo aldım henüz 25 haftalık hamileyim istikbalim çok parlak ve toparlak anlayacağınız:) şeker ve sağlık sıkıntısı çıkmasın da veririz kiloları nolcak:) afacanların peşinde koştururken...

23 haftalık hamileyim. 55 küsüratla hamile kaldım.şuan 60.4 üm :) 5 kilo aldım çok mu az mı bilemiyorum da,randevum cumartesiiiii

Hamileligimin 13. haftasina dek hic kilo almadim. Boyum uzundur benim 62(ideal) kilo ile hamile kaldim. Su an 22+5 gunluk hamileyim ve tami tamina 68 kilo olmusum. Doktorum kilo alimin gayet iyi dedi. İnsallah 12 kilo ile bitirebiliriz kzlar:108: bu arada hamileliginin son aylarina gelip de iki uc kilo alanlari hic anlamiyorum. Yahu hic mi yiyip icmedin sen? neyse herkesin bebegi saglikli olsun da onemli degil baska birsey..

Son düzenleme:
Merhaba Hatunlar, bende varım artık 4 haftalık hamileyim bende ve hala inanamıyorum ...Allah sağlıkla huzurla kavuştursun bebeklerimize bizi

ben 65 kilo ile hamiş kaldım 25. haftadayız ben 70 kilo oldum 6 ayda 5 kilo almışım oğluşum 950 gram boyu da 32 cm ama benim göbeş belli olmuyo kiloyu heryerime alıyorum galiba benimle aynı haftada olup göbeği belli olmayan var mı?

6 haftalıkken kürtaj oldum...ilk gebeliğimdi ve boş gebelikti...Allahtan hayırlısını istemeye devam

çook kilo aldım sanırım kızlar bende. 62 klio ile hamile kaldım en son 68 kiloydum. 1 ay önce tabi. şimdi rahat 70-72 kilo varımdır. bi yandan üzülüyorum bi yandanda boşver bebişin sağlıklı olsun verirsin diorum. amaann bebişimi selametle kucağıma alamda tombik olam sorun değil :))))

ben varım canım :) göbiş yok. kız bebek olacağı için mi nedir ynalardan biraz çıktı. 55.5 ile hamile kaldım 61 im şuan

hemen hemen aynı kilo almışız benım minik erkeğim olcak inşallah bide benim biraz kemikler de iri göbeğim bebek değilde kilo göbeği gibi duruyo 22 sinde kontrolum vardı doktora dedim eşim neden oğlumuz büyümüyo diye soruyo üzülüyoum dedim doktorcuğum kocana selam söyle doğumdan sonra fıstık gibi bi karısı olcak daha ne istiyo dedi :) çok güldüm insanın hoşuna gidiyo

2 gun önce doktordaydım oğluşum 670 gram ben 69 kiloyum 72 ile başladım ilk 3 ay 7 kilo birden verdim hiç yiyemiyodum şu ansa o kadar çok yiyorum ki sonum hayrolsun

27. haftadayız (26+3) ben yaklaşık 6,5 kg almışım. Bebişim 1100 gr 37 cm..

bebeğimi bilmiyorum ama ama ben daha 6 haftalık hamıleyım 3-4 kılo aldım 30. haftada fıl gıbı olcam ben bu hızla

26.hafta bebeğim 814 gramdı şu anda 27 hafta + 2 günlüğüm, toplamda 13 kilo aldım,hamileliğimin ilk aylarında 1,5 ay kadar mide bulantım oldu ama hiç kilo vermedim ve diğer hamilelere göre çok fazla kilo almışım ki son haftalarda daha da kilo alınacakmış kaç kilo ile bitiririm hamileliği ??? emzirirken de bazı kadınlar kilo alırmış süt olmuyor diye, genelde doğumdan sonra kilo alınır mı ? verilir mi ?

11 hafta 4 gün oldu. 1 kilo aldım. Zaten kendi göbeğim var almasam daha iyi.. Ancak belimin kalınlaştığını hissediyorum pantolonlarım rahatsız ediyor. Allah sonumuzu hayır etsin..

25. Haftamdayim 5 kilo aldim tabi simdilik. Cok korkuyorum asiri kilo alirsam dogumum zor olursa diye... minigim de en son 22. Haftamda 570 gramdi cumaya kontrolum var acaba kac gram oldu

14+6 haftalığız ilk 4 kilo aldım sonra kusarak verdim o kiloları şimdi 2 kilo aldım :119: :124:

24+5 haftaydayim ilknüc ayda 3 kilo verdim simdi ise geri aldim toplam 4 kilo
Kizim 750 gr ben cok siserim diye düsünüyodum ama simdilik iyi gidiyoruz
Hamile kalmadan önce kilosa vardi acikcasi fazla alnazsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…