Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

26. Haftayı bitirdik şükür 2 buçuk kilo aldım henüz en son 25 haftalıkken gördük minnosu o da 786 gr 32 cm idi

38+4 ben 15 kilo bebişim ise 3.500 kilo yani abartanlardan oldum ama riskli gebelik yüzünde hep yatarak geçirdim buna da şükür....

Ayniymisiz canim bende 57 kiloyla hamile kaldm suan 67 kiloym 26 haftadaym benim doktorum cok buluyor kiloyu hakli olarak

bugun 27 haftalık olduk oglumla....70 ile hamile kaldım 80 kiloyum.......25 haftada kelebegimi görmüştüm 870 gr idi

12+3 günlük hamileyim şimdiye kadar hiç kilo almadım. Bulantı döneminde verdim hatta sonra toparladım:)) Bebişim de 60 gram daha teyzeleriiii:)

Gebeligimi 4 martta ogrendim.6 martta kese gordum.bu aralar 0,5 kilo aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23 haftadayım.52,5 ama 52 diyelim hamile kaldım 61 kg oldum yani 9 kg aldım ne yazıkki.bebişimde 571 gr 31,5 cm

Ben kilo almak yerine veriyorum 6 kilo verdim 14 haftamızdayım bebeiim 7 cm 59 gr :)

Slmm ben 13 + 5 haftalik ama bebegimin ne kilosunu nede boyunu biliyirumm ..cunku dr ilgisiz degistiricem ins budefa daha ilgili bir dr bulurumm..( dua edin

merhaba arkadaşlar

bende 22 haftalığım ve 5 kilo aldım bebeğimde 450 gr.kafama çok takıyorum ama kilomu=(

28 haftalik hamileyim 51 ile hamile kaldim su an 60 kg oldum. Cok dikkat etmeme ragmen 9 kg almisim acayip moralim bozuldu bebis en son 24 haftalikken 650 gramdi boyu 30 cm.di

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben daha 8. haftamızda 3 kilo aldım :utanutan:

Slmm ben 13 + 5 haftalik ama bebegimin ne kilosunu nede boyunu biliyirumm ..cunku dr ilgisiz degistiricem ins budefa daha ilgili bir dr bulurumm..( dua edin

Slm urfada yasiyorsunuz sanirim Druz kim ilgisiz demissiniz bende urfann ilcesindeyim osmye gidiyorum doktorumdan da memnunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…