Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

38. haftamdayaım 13 kilo aldm bebişim 4 gün önce 2900 gr dı

38. Haftadayim kızım 3 kilo bense toplam 9.5 kg aldım şimdiye kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de 46 kilo ile hamile kaldım. Şuan 24. haftadayım ve 51 kilo oldum. Normalde sık ama az yerdim, hamileliğimde de bir değişme olmadı. Su tüketimime ve düzenli yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum. Sanırım bundan sonra daha hızlı kilo alınıyor.

slm kızlar bende hamile kaldığımda 50 kiloydum şimdi 48 kiloyum 21.haftadayım doktora bebeğin boyunu sordugumda söylemedi ölçülmez artık dedi. ultrason çıktısında yazıyo bişiler ama hangisi boyu bilmiyorum. önceden ctr yazıyordu o boyu demekmiş ama şimdi ctr yazmıyor. sizinkini nasıl ölçdü doktor

Hamile kaldıktan sonra kusma zamanları 2 kilo vermiştim şimdi 18 haftaligim verdiğim o 2 kiloyu geri aldım o kadar :18: şimdilik iyi gidiyorum sanırım :18:

Bebeğim de cuma günü 156 gramdi

Son düzenleme:
Süper valla bişe almamışsn, ben 30. Haftadaym 12 kilo aldm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
12 de çok değil üzülme bebeğine faydası olmayacak şeyleri yeme yeter.
Canim 16. Haftadan sonra fl ysni uyluk kemiğini olcerler. FL×7 ortalama bebek boyunu verir CRL baş popo mesafesidir

29 Haftalık hamileyim 5 kilo aldım oğlumda en son 15 gün önce 1 kilo 200 gr dı :)

13 haftalık hamileyim kilo almadım bebişimin de sadece boyunu söylüyor doktor kilosu meçhul 😊😊

21 haftalıgız ama ben henüz hiç kilo alamadım bebegimde 420 grm :) dı enson şimdi 500 küsür falan olmuştur heralde.Boyuda 22 cm di en son :)

daha 5hafta5 günlük hamileyim

daha 5hafta5 günlük hamileyim

kızlar bunu ben kendim hesaplamistım dun kan tahlili yaptırdım daha 1haftalık hamile yim çok geç çatlamış yumurtam ya 1haftalıkken gebelik testin de nasıl bellı olur ya anlamadim hiç

Geçen kadın doğuma gittim doktor döllenmeden sonra 12 gün içinde kanda belli olur demişti 1 haftalıkken belli etmiştir senin ufaklık.hayırlı olsun tebrikler

Sağol canım ama kanamam var yatıyorum bi kere de düşük yaptım bunda çok korkuyordum bunda da kanamam var rabbim sonunumuzu hayir etsin rabbim o kadar büyük ki o nasıl taktir görürse katlanmak bize düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…