Sağol canım ama kanamam var yatıyorum bi kere de düşük yaptım bunda çok korkuyordum bunda da kanamam var rabbim sonunumuzu hayir etsin rabbim o kadar büyük ki o nasıl taktir görürse katlanmak bize düşer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım tabiki herşey allahın takdiri.dikkat et kendine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süper valla bişe almamışsn, ben 30. Haftadaym 12 kilo aldm
30. Haftada 13 kilo almistim bende bakali nasil bitiricezSenin doktorun kim cnm
Hizmet Hastanesi- Meltem hanm 32. Hafta 13 kilo almıştm bende şimdi 34. Haftadaym valla nası tamamlicam bilmiorm, Allahtn henüz şiş olayım olmadı🙏 senin doktor??
Medicalpark Ozlem Hanim benimki. Yuruyusfalan yapmayi ihmal etme cok etkiliyo. Tabi yuruyebilecegin yerler varsa daha da etkili oluyo.
Yaa hic sevmiyorum iste yurume olayini, markete falan cikiorm onu yuruyuse sayiyorm😁 nezamna geliyor senin dogum? Bide nasi dusunuosn tabi su aralar gundem sorusu bu bana😆
Agustosun son haftasi 40.haftam. Ben normal istiyorum ama son zamanlarda epidural de isteyebilirim gidip geliyorum. Ben yuruyus yapiyorum ama cabuk yoruluyorum
ben 25. haftadayım ve maalesef cok dikkat etmeme ve haftada 3 gün yürüyüş 2 gün de hamile yogası ve piltatesi yapmama rağmen 9 kg aldım.((((((((
60 kg ile hamile kaldım.
Belki bunları yapmassan daha çok alacaktn bide böyle düşün😊 doktorun kim? Benim en büyük avantajım yemek konusu oldu, iştahım normal hala, ve çok yemek değil faydalı şeyler yiyorum ama artık son ay bıkkınlık geliyor sağlıklı beslenmedende😩
Evet haklısın zaten hem normal doğum istediğimden hem de kilo kontrolu için yapıyorum bu kadar sporu. doktorum Prof. Dr. İbrahim BİLDİRİCİ- Acıbadem-Maslak Hastanesine gidiyorum. benim de iştahım çok normal ve hamilelik öncesi yediğim porsiyonlarda yiyorum ve saglıklı seyler tüketiyorum. mesela abur cubur falan ağıma koymadım gebeliğimin başından beri. hamur işi yok şerbetli tatlı yok sabah kalhvaltı dışında ekmek hiç yok pirinç yok ama anlamadım gitti bu kilo nasıl oldu
Evet haklısın zaten hem normal doğum istediğimden hem de kilo kontrolu için yapıyorum bu kadar sporu. doktorum Prof. Dr. İbrahim BİLDİRİCİ- Acıbadem-Maslak Hastanesine gidiyorum. benim de iştahım çok normal ve hamilelik öncesi yediğim porsiyonlarda yiyorum ve saglıklı seyler tüketiyorum. mesela abur cubur falan ağıma koymadım gebeliğimin başından beri. hamur işi yok şerbetli tatlı yok sabah kalhvaltı dışında ekmek hiç yok pirinç yok ama anlamadım gitti bu kilo nasıl oldu
Yuruyüsde bide çok baskı yapmaya basladı sürekli bi çiş geliyor 😁 bende normal istiorm doktorumda sorun olmadkça normal diyor ama, belki epidural normal olabilir🙏 hayırlısı hepimiz için, ben sana söylerm nası olduğunu😆 nerde oturuosun peki?
Canım ben atakentte oturuyorum, yürüyüşleri çok aksattım bu ara(
Bende 22.haftamdayım ve 8 kilo aldım.en son 20 haftalıkken bebeğimin boyu 22 cm kilosuda 350 gr dı ben kilo alıyorum ama bebek almıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?