- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
Ben 26 haftalık hamileyim kizim 32 cm 850 gr benim erken doğum riskim var o yüzden hiç kalkmadan yatiyorum biraz fazla kilo aldim bu yüzden toplamda 10 kilo aldim doktorum birsey diyemiyor çünkü hareketsizim mecburiyetten insallah bunun üzerine daha fazla almam takilmiyorum zaten bebeğim iyi olsun zamanında gelsin kilolar nasil olsa gider :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah zamanında dogum yaparsın.neden erken dogum riskin var
mrb cnm .. bnde 37. haftamdayım bnde 72 kilo ile hamıle kaldım . şuan 81 kiloyum bnde hiç almadım kızım almış .... oda 49 cm 2000 kilo da .. şükür son haftalardayız zor oluyo arkadaslar.. allah hepimize saglıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın...merhaba hanımlar merak ettım benım gibi hamıle bayanlar kacıncı haftadalar kac kılo aldılar?hatta bebişleri kaç kilo?yani yedıklerımız bebege mı gitmiş bize mi:)))
ben 33 hafta 3 günlük hamıleyım dün dr a gittim 70 kılo ıle hamıle kaldım 80 kıloyum suanda. allahtan boy var laf aramızda:))) karnımda cok cıkık deıl iç karnım genısmıs fazla bellı olmuo 10 kılo cok sukur:))
tabi bebiş saglıklı olsunda ben 30 kılo bıle almaya ragzıyım:)
bu ayda da sadece 260 gram almışım ben.
bebişimde 47 cm boyunda 1900 gram normalmıs o da bıraz uzun boylu olacak bızım kız:). yanı yedıklerım bebegıme gıtmıs buay halbukı en cok bu ay yemıstım :)) itiraf ediyorum :))
gecen ay bebegım 1386 gramdı dun ögrendık 1900 olmuş :)
allah tum meleklerımızı kucagımza almayı nasıp etsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?