Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

26. haftam bitti, hala toplamda 1,5 kilo alabildim. şimdiye kadar bebeğimin gelişimi güzel ama doktorum kilo almamaya devam edersem sorun olabileceğini söyledi.. ama ne yapsam da kilo alamıyorum.. bu haftalarda benim kadar az alan var mı acaba..

Ben sigarayi da biraktim o yuzden biraz fazlam var 30. Haftadayim 12 kg almis durumdayım. .. 60 kilo ile basladim ilk 3 ay 3 kg fln aldim. 72 kiloya kadar geldim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Dün yine kontrole gittik bebişim 32+0 oldu. Kilosu 2.026 gram, boyu 45 cm olmuş benim küçük prensesimin. Ben de bu haftaya kadar toplam 8.5 kilo aldım. Bakalım kaçla bitireceğim:))

Ben 26 haftalık hamileyim kizim 32 cm 850 gr benim erken doğum riskim var o yüzden hiç kalkmadan yatiyorum biraz fazla kilo aldim bu yüzden toplamda 10 kilo aldim doktorum birsey diyemiyor çünkü hareketsizim mecburiyetten insallah bunun üzerine daha fazla almam takilmiyorum zaten bebeğim iyi olsun zamanında gelsin kilolar nasil olsa gider :))

İnşallah zamanında dogum yaparsın.neden erken dogum riskin var

32+6 dayız bebişimiz 2050 gr, 42 cm doktorumuz normal olduğunu söylüyor. ama ben çok kilo aldım. 51le başladım 67ye ulaştım. 16kilo aldım bakalım doğuma kaç kiloyla giricem

İnşallah zamanında dogum yaparsın.neden erken dogum riskin var

inşallah canım...kusura bakma geç cevap verdiğim için bende rahim ağzı yetmezliği var o yüzden erken doğum riskim var yatıyorum kalkmadan...

Son düzenleme:
Ben 12 haftalik hamileyim birbucuk kilo aldim yesemde bagursaklarimin calismasi kilo almami onledi bir ara kabizlik cektiysem de kuru incir yiyerek çözüldü

Kizlar ben de 30+2 deyim persembe günü doktora gittik oglusum 38 cm ve 1340 olmus ben de 9 kilo aldim acaba oglumun kilosu ve boyu normal mi

30 haftalık hamileyim 15 kilo aldım toplamda. ilk aylarda işten dolayı düzensizlik vardı kiloyu o aylarda aldım. bir de bulantı kusma olmayınca, iştah da açıktı ben de aldık kiloları. 44 kilo ile başladım 59 kiloyum şuan. ablam da ikiz gebelikti 30 kilo almış ama şimdi o da 44 kilo. hiç takmayın kızlar kafanıza kilolar veriliyor, tek sıkıntı çatlak

6+3 hamileyim. Ağız tadım yok ve ağrım oluyor. Halsizim sürekli ve kısa sürede midem kazınıyor.
Rabbim yardımcımız olsun..

22. hafta içindeyim 59 kilo ile hamile kaldım şimdi 64 üm bebeğimin kilosunu eylü 8 den sonra yazarım dr abisi ne dicek bakalım

bende 53 le hamile kaldım 55 oldm ama cevizizmi yoğrdumu sebzemı meyvemi hep yiyirm aksatmıorm asla 3 öğün yemek ve 3 öğün meyve az az sıksık .. hiç iştahım yok ve aşırı kustm 4ay ... bebek 21 haftada 406 gr

Kizlar merhaba uzun zamandir takipteydim yeni uye oldum herkese hayirli olsun bebekleriniz icin. Benim reglim 6 gun gecikti meaktan ikinci gunden beri ara ara test yaptim ikinci cizgi silik pazartesi ve bugun ki testim ilk iki dakikada boyle cikti

Eklentiler

• IMG_20140820_085309.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 118
mrb cnm .. bnde 37. haftamdayım bnde 72 kilo ile hamıle kaldım . şuan 81 kiloyum bnde hiç almadım kızım almış .... oda 49 cm 2000 kilo da .. şükür son haftalardayız zor oluyo arkadaslar.. allah hepimize saglıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…