Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Kizlar merhaba uzun zamandir takipteydim yeni uye oldum herkese hayirli olsun bebekleriniz icin. Benim reglim 6 gun gecikti meaktan ikinci gunden beri ara ara test yaptim ikinci cizgi silik pazartesi ve bugun ki testim ilk iki dakikada boyle cikti

Canım hamilesin benimde silik çıkmıştııı

Kızlar 38. Haftamdayim toplamda 9 kilo aldim ve bugün kontrolde bebeğimin 3.475 gr olduğunu öğrendim doktor sıkı takibe alalim şekerine bakalimm dedi tabiki minik kuzumm saglikli olsun ama umarim normal doğum yapmama engel olmaz 10 gün önce 2 cm acilmam var diye 3 gün hastanede yatirdi doktorum suni sanci verdiler fakat hicbisey hissetmedim geri cikardilar bişey hissedemedigim içinde korktum çünkü zaten kilolu hamileyim sezeryan olmak zorunda kalirim agir gelir cabuk toparlanamam diyede korkuyorum bebeğim ve benim hakkimda hayirlisi neyse o olsun dusunmekten yoruldum artik yorumlariniz varsa gerek bebegimin kilosu gerek suni sanciyi hissetmememle alakali çok ama çok sevinirim

17.haftamdayim 61 kilo ile hamile kaldim ilk aylr bulantilardan falan iki kilo verdim. Iki haftadir iyiyim istahim acildi ve 62 bucuk oldum su an. Kizlar sizce hizli kilo mu alicam acaba :/

Tatliya hamurisine hic bulasmiyorum canim da istemiyor. Kahvaltida istahim acik ekmek falan yiyorum sanirim biraz dur demem lazim.

Bebisimim de bu hafta ogrencez bakalim kilosunu :)

37+2 'deyim 13 kilo aldım ama bebeğim oldukça zayıf çıkıyor ultrasonda. 2900'dü dün.
arkadaşım zayıf diye üzülme.bende 38 de doğurdum kızımı ve 2950 gr dı.doğumdan sonra anne sütüyle birlikte ilk 4 ay nerdeyse 1er kilo alıyordu.aynı ay doğum yapanlerı bile geçiyordu.

Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza herkesın bebisi hayırli olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah.
Ben 14. Haftadayım 1 kilo aldım bebisim de 92 gr normal mi acaba bilmiyorum

10. Haftamız bitti bugün 11. Haftaya girdik. 1 kg aldım.

58le hamile kldim suan 24haftalik ve bn 6kilo aldim bebisim gecen hafta 600gr di maşallah yavrularimiza

17.haftadayım 64 kg ile hamile kaldım 1 kilo aldım boyum da var, inşallah böyle gider :) kızım 16 cm 148 gr ..

23. Haftadayim 3 kilo aldım ama sonradan alınıyormuş asıl.. korkum bundan sonrası için

28.haftadayım 9kilo aldım bebişim 900gr 62 kg ile hamileliğe başladım.fazla kilo aldım galiba ama napayım bebiş beslensin diye yemediğim şey kalmıyor..

hamileliğimin 36.haftasındayım bebeğim 2500 kilo ben 14 kilo aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…