HAMİLELİK BELİRTİLERİ? ?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzu çabucak gelir bebişlerimiz İnşallah disimizdan aman desekte içimizden hep bi umut Allah büyük canım inşallah nasib olur hepimize

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzu çabucak gelir bebişlerimiz İnşallah disimizdan aman desekte içimizden hep bi umut Allah büyük canım inşallah nasib olur hepimize
evet canım umutsuz olmaz inanmak da lazım ben içten içe bu ay bebeğimin geldiğine inandım bilmiyorum yani..
hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah amin

Bugün test aldım yaptım silik çizgi bile çıkmadı kızlar pehh adet geçeli 7gün olacak bugün sanırım değilim hamiş neden böyle oluyor ne yapacağımı bilemiyorum

Hayırlısı diyelim eltimin ilk çocuğu tedaviyle oldu çatlatma iğnesi vurulmuş oda adetinden 15 gün sonra belli olmuş geç döllenmeymiş onunkide
Bugün hastaneye gittimsağ yumurtaligimda kis çıktı adetim ondan bu kadar gecikmiş yine
Bugün hastaneye gittim sağ yumurtalikta kis cikti hayallerim yine suya düştü

Bugün hastaneye gittimsağ yumurtaligimda kis çıktı adetim ondan bu kadar gecikmiş yine

yaaa geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geçer kistin zaten kistle hamile kalmak tehlikeli kuzu geçsinde hamile kal inşallah

Bende 1 gün geçtikden sonra adetim hastalandımm demekki bizlere bu ay nasip değilmiş üzülme canım inşallah haziran ayında bebişlerimiz gelir

Sağol canim çok üzüldüm ama ya eşim ailem hiç kimse yanimda değil bunu bu şekilde de öğrendim dünyam yıkıldı sanki ya
benimde kimsem yok canım seni anlıyorum ama ne rahatsızlıklar var inan çok zor burda okuyorum tedavisi olan bilinen birşey şükür ki ALLAH HEPİMİZE NASİB ETSİN

benimde kimsem yok canım seni anlıyorum ama ne rahatsızlıklar var inan çok zor burda okuyorum tedavisi olan bilinen birşey şükür ki ALLAH HEPİMİZE NASİB ETSİN
İnşallah kızlar hepimize versin sizde varmı bilmiyorum benim kaşık ağrım ve akıntım çok var. Bat a 4 gün var göğüslerim arada sızlıyor

Aynıyuz cnm nldu benmde ole hamlrmsn

Kızlarrr 26 gün önce 8 haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlanmıştı.Kürtajla almıştı doktor.kürtaj olduktan 15 gün sonra eşimle yakınlaşma oldu korunmasız şekilde..şu 3 gündür sol kasığımda bıçak batması gibi sancılar oluyor,akıntım arttı ve bu sabah her gün yapıp yediğim yumurtanın kokusuna bile tahammül edemedim.Sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Yani bu ne kadar mümkün böyle bir durum başına gelen var mı ?

öncelikle çok geçmiş olsun canım zor olmalı canım peki kürtaj sonrası doktor şu kadar süre korunun falan demedi mi? düşüktden sonra hemen olur derler ama kürtajdan sonrada olabilir bence hemen çünkü rahim hazır durumda beklediği için ihtimal var bence

Allah razı olsun canım evet çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın.Psikolojik olarak daha kendime gelebilmiş değilim.Doktorum tekrar gebelik istiyorsanız illa hemen olsun derseniz korunmaya gerek yok demişti.Açıkcası ben şuan tekrar istemeye cesaret edemiyorum ama eşim çok istiyor 3 yılın sonunda gelen bir bebekti bizi bırakıp gitmesi kötü oldu..doktora da gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyor kliniğine giderken küretaj yüzünden.

bir problem var öyleyse canım 3 sene olduğuna göre, inşallah iyi olur o korku yerini güzel duygulara bırakır inşallah. bi test yaptır burda önemli olan şey sensin senin iyi olman..

bir problem var öyleyse canım 3 sene olduğuna göre, inşallah iyi olur o korku yerini güzel duygulara bırakır inşallah. bi test yaptır burda önemli olan şey sensin senin iyi olman..
Bir şeyi ne kadar kovalarsan o kadar kaçar derler bizde...bende çok üsteledim..doktorum hiçbir sıkıntının olmadığını eşiminde benimde gayet sağlıklı olduğumuzu söylüyor.Evde test yapmaya çalışsam daha erken sonuç vereceğini sanmıyorum.Doktora gidersemde eşim umutlanacak üzülsün istemiyorum farklı birşey çıkarsa...

eşinden habersiz yaptırıver canım o zman hem o üzülmez hem senin için rahat olur. bende seninle aynı psikolojideyim malesef.. üstelik eşimde sağlık problemi var. aşılama denedin mi hiç senin hikayene benzeyen bi arkadaşım var aşılama ile ikizleri oldu. doktor ikinizdede sorun yok demişti.

Açıkcası ben herhangi bir tedavi almadan olsun istedim.Hep bir umut bekledim yani birazda kendimle olan savaşımdı sanırım bu neyi kanıtlamaya çalıştıysam kendime bilmiyorum inan saçma sapan bir psikoloji..eğer şuan hamile değilsem ramazandan sonra tedavi isteyeceğim.Sen tedavi aldın mı canım herhangi tedavi dışı bir şey denedin mi kür falan.

eşime denedik canım kür ilaç bitki çayları vs. 2 ay kadar oldu işte hala devam ediyor bakalım.. az önce kan verdim bakalım sonuç ne olacak pek umutlu değilim ama.. bende de aynı inat vardı canım yok normalden olsun yok şunu yapmadan olsun falan filan değişik belkide dışardan kendime bakınca komik bulduğum bir psikoloji :) doktor aşılama nın bizim için çok düşük olduğunu tüp bebeğin daha iyi olduğunu söylediğinde beynimden vurulmuşa dönmüştüm ama alışıyor insan ya burdada kimler kimler neler yaşamış ne zorluklar atlatmış görünce biraz kendimi de hesaba çektim napıyorum ben diye. hiç değilse kimse bize çocuğunuz olmayacak demiyor kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…