Vardı Cnm adetten 4 5 gün önce bi şeyler hissetmeye başladım göğsüme sık sık kral giriyodu normalde adet olacağım zaman hiç agrimaz kasiklarima sürekli iğne batiyo gibiydi hala da öyle öyle mide bulantısı baş dönmesi yoktu daha da yokSana soruyorum kuzum
Hayırlı olsun bebeğin canım bol dualarını bekliyoruz :)Vardı Cnm adetten 4 5 gün önce bi şeyler hissetmeye başladım göğsüme sık sık kral giriyodu normalde adet olacağım zaman hiç agrimaz kasiklarima sürekli iğne batiyo gibiydi hala da öyle öyle mide bulantısı baş dönmesi yoktu daha da yok
Çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda size de versin beklemesi sabretmesi zor çok iyi biliyorum rabbim aratmadan buldursunHayırlı olsun bebeğin canım bol dualarını bekliyoruz :)
Sonuc pozitimiydi canimVardı Cnm adetten 4 5 gün önce bi şeyler hissetmeye başladım göğsüme sık sık kral giriyodu normalde adet olacağım zaman hiç agrimaz kasiklarima sürekli iğne batiyo gibiydi hala da öyle öyle mide bulantısı baş dönmesi yoktu daha da yok
Evet Cnm bugun de keseyi gördümSonuc pozitimiydi canim
Canım uzun uzun zonklama gibi miydi bu batmalar canını yakıyo muydu?Vardı Cnm adetten 4 5 gün önce bi şeyler hissetmeye başladım göğsüme sık sık kral giriyodu normalde adet olacağım zaman hiç agrimaz kasiklarima sürekli iğne batiyo gibiydi hala da öyle öyle mide bulantısı baş dönmesi yoktu daha da yok
Canim başka ne gibi belirtilerin vardıEvet bende öyleydi bi anda yaniyodum ellerimden ateş çıkacak gibiydi
Ayyy çok sevindim canım maşallah nasıl sevindim bilemezsin rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinEvet Cnm bugun de keseyi gördüm h
Evet Cnm bugun de keseyi gördüm
İsteyen herkese versin kurban olduğum mevlam cokk dualar ettim kabul oldu çok şükür sizlere de edecem her zmnAyyy çok sevindim canım maşallah nasıl sevindim bilemezsin rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canımİsteyen herkese versin kurban olduğum mevlam cokk dualar ettim kabul oldu çok şükür sizlere de edecem her zmn
Evett var orda ikinci bi çizgi lan testinde çıkar hemenkızlar sabah yaptigım test bata 3 gün var yorumlarmisiniz sizde görüyorsunuz dimi ?
Evett var orda ikinci bi çizgi lan testinde çıkar hemen
Sen bilirsin tabi de sabretmesi zor hem bi kez öyle oldu da yine öyle olacak değilya dua et ve git yaptır bence çok düşük çıkacaktır ama bence kesin çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?