hamilelik belirtileri

Ha birde bu bal tarçın çörekotu meselesi de var sana hepsni yap diyemem ama boyle dedğin gibi her ay birini denemeni tavsiye ederim ben bal tarcını da denemiştim ikinci hamileliğimde onunla hamile kalmıstım canım bilgin olsum

Güveniyorum inanıyorum canım bu site olmasa sizi tanıma şansım olmazdı doğru diyorsun şifa nerede bilemiyoruz denemeden dua ile inşallah olur yavrularımız güzel yüzlerimiz güler

Denedim bu ay olmadı o şimdi yine bugün yedim bi tatlı kaşığı adetin 2. Günü bugün kaç gün yemem lazım canım bu sefer inşallah şifa olur ama sayesinde yumurtlamam çok güzel oldu

Denedim bu ay olmadı o şimdi yine bugün yedim bi tatlı kaşığı adetin 2. Günü bugün kaç gün yemem lazım canım bu sefer inşallah şifa olur ama sayesinde yumurtlamam çok güzel oldu
Adetin 4 5 gününden başla yani adetin bitmesine yakın sonra oda sogan suyu gibi tam 15 gün sabah aksam aç karna birer kaşık ye 15 günden sonra bırak sen yumurtlamandan kesin emin misin test yapmadan hani tam tutuyormu hesaplama hani yumurtlamadan tam 14 gün sonra adet günümüz olmus oluyor ya o şekilde iyice emin ol ve canım ayıptır soylemesi ilişki içinde yumurtlama olmadan oncede 2 3 günde bi olması lazım 5 günü gecerse sperm bayatlamıs oluyor sen yumurtanı hazırlarken sperm bayatlamasın

Tamam canım öyle yapayım o zaman bende yumurtlamamı anlıyorum şöyle ayıptır söylemesi kasıklarım ağrıyor o gün şeffaf sünen akıntım oluyor yumurtlayacağım anlıyorum bu 2 gün sürüyor 3. Gün de beyaz akıntım oluyor 1 gün sadece o gün yumurta çatlamış olduğunu anlıyorum daha önce test kullandım ovu. Aynı günler de aynı kırmızı oldu 2 gün şeffaf akıntımdan sonra beyaz akıntım olunca iki çizgi de kıpkırmızı olmuştu öyle emin olmuştum öğrenmiştim hangi gün olduğunu o gün ilişki yapayım bide ondan 2 gün önce olayım bu sefer canım değerlendireyim sonra da yapayım taze olsun sürekli hazırda

İyi bari canım herkes kendi vucudunu bilemiyoe işte yumurtlama zamanımı ben öyle anlayamıyorum aynen taze kalsın yumurtlama günü ile birlikte 3 gün üst üste sonra bir gün ara verip diğer günde ilişki yapılıyor eger eşinde sperm problemi yoksa bu sekilde yap eger varsa daha aralıklı sekilde ilişki olabilir ben ovu testlerini aldıgım sayfa daki abla bana oyle değerlendir demişti sende öyle yap bide arkadaşıma bi tane Prof soylemişti sabah yapılan ilişki daha iyi oluyormus imkan olursa o yumurtlama günlerinde arada sabahta denenebilir afedersin kadın da ıslanma oldugu vakit boşalma olursa sperm daha kolay ilerleyebiliyor muş o bu şekilde hamile kalmıstı ve ilişki zamanında aklınızdan cocuk fikrini cıkarıp öyle birlikte olun biliyırsun bütün bunları yapıypruz elimizde değşl stres yapmamak ama en aza indirelim bari

Tamam canım :) aklımda olacak hepsi dediğin gibi yapacam eşimde üst üste sperm problemi olur 1 er gün ara ile yapsak olur dimi yine

Tamam canım :) aklımda olacak hepsi dediğin gibi yapacam eşimde üst üste sperm problemi olur 1 er gün ara ile yapsak olur dimi yine
Tabi öylede olur yani illa kendinizi cok sıkmanıza gerek yok ama çatlamanın oldugu gün mutlak olarak ilişki olsun ona dikkat et

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Benimde bugün karnımın sol tarafında yani kasigimin yukarısında batmalar oldu. Sizin de bu taraflardamiydi? Kasiklarimda da oluyor arada

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Benimde bugün karnımın sol tarafında yani kasigimin yukarısında batmalar oldu. Sizin de bu taraflardamiydi? Kasiklarimda da oluyor arada
Allah razı olsun canım yani aslında kasık agrısı gogus agrısı tek basına gebelik belirtisi değiller yazımda da dedğim gibi aslında ben gecen ayda bu belirtiler yasamıştım ama tek fark arttı ve erken baslamıstı yani kasık agrısına gelirsek belirli bi yeri yok canım bazıları tek taraflı agrı yasar ya benim hem sol hem sag bazen alt taraf bazen üst taraf yani kasıgımın her tarafına agrı giriyor zaman zaman bu zaten rahmin genişleyip hamileğe ortam sagladıgı için oluyormus o yüzden kesin hamilelik belirtisi diyemem adetine ne kadar var

Anladım canım çok sağol yine yardımcı oldugun için. Adetime şuan 6 gün var . Göğüslerim hassas ama her adet öncesi olur zaten . Batmalar var o kadar baska belirti yok

Anladım canım çok sağol yine yardımcı oldugun için. Adetime şuan 6 gün var . Göğüslerim hassas ama her adet öncesi olur zaten . Batmalar var o kadar baska belirti yok
İnsan keşke kendini tutabilse benim düşün daha yeni bugun adet günüm erken öğrenince günler gecmiyor insallah sende adet olmazsın tabi istiyorsan

Canım ben evlendikten 1 yıl sonra soğan kürü uyguladigim ay hamile kaldım. Ama düşük oldu. Kürtaj sonrası kontrollerde daha doğrusu rahim filminde sol tüpümun kapalı olduğunu öğrendik. İçi sıvı doluymuş enfeksiyon. Yani tek tüple hamile kalmışim. Doktor 3 ay dene eğer gebe kalamazsan tüpü alalım, içindeki enfeksiyon gebe kalmana engel olabilir dedi. 5 ay oldu gebe kalamadim zaten tek tüp hemen olmayacağını biliyorum ama gidip de ameliyat olmuyorum. Tıkalı tüp gebe kalmana engeldir belki canim

Belki de bilmiyorum doktor en son bana lapatoskopi demişti yaptırmadım korktum şimdi de yaptıracak vaziyette değiliz bilmiyorum bide ben hsg çekindiğim de içimden bi et parçası çıktı onu incelemeye gönderdiler bişey çıkmadı önemli bişey değil demişti doktor sonuçta kötü bişey saptanmadı felan yazıyordu

Ben adetime 6 gün kala yaptım canım ama ben yum. Takibi yaptıgım için erken yaptım eğer gec döllenme dedikler sey olursa gec belli olur testte cıkmayabilir sen takip ediyormuydun
Evet canım bende ovulasyon testi kullanıyorum.12.gun bugün yumurtlamanın benimde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…