Rica ederim canım benim . Valla bi yapayım dedim bi vazgeçtim . Sanırım beklicem hep test tek çizgi oluyor üzülüyorum. Yapsam çıkar mı ki doğrusu bilemedimCanım kusura bakma bildirm gelmedigi için gün içinde unutuyorum girmeyi yaptın mı test beklicek misin
Canım ben 1 buçuk yıldır spiral ile korunuyorum ama şu 4 gündür hayatımda ilk defa sadece dokununca göğüs uçlarım ağrıyor arada kasık batması gibi bişey oluyor ve dünden beridirde sadece sağ bacağımda bi sızı başladı sence olabilir mi tedirgin de oldum napcam?Kızlar merhabalar bu sitede ikinci hamile kalışım ı paylasıyorum ilki düşükle sonuclandı ondan öncede bir düşüğüm vardı öncelikle bu postu paylasmamdaki sebep birileri ne yardımcı olabilmek naçizane yasadıklarımı anlatmak istiyorum bu ay kür filan hiç bişey uygulamadım ama hala ovulasyon kullanmayanlar varsa lütfen kullansınlar özellikle adet düzensizliği olanlar ben bu ay tam 14. Gün yumurtladım yumurtlama oncesi de sperm taze kalsın diye 2 3 günde bi ilişki yaptık yumurtlama günü ve sonraki 3 günü değerlendirdik ben yumurtlama gününden bir gün once yakı yapıstırdım sırtıma bide ters rahim pozisyonu yani afedersiniz erkeğin arkada oldugu pozisyonla yaptık hep bence onunda katkısı oldu belirtlerme gelirsek yumurtlamadan hemen sonra olan gogus agrım şüpheye düşürmüştü normalde adetten bir kaç gün once başlardı bide bir gece karnıma bir boyle iğne batması gibi bişey oldu bi 15 sn filan sonra gecti ben diğer hamileliklerimde de buradan anlamıstım ben hamile olunca adet omcesi olan sivilcem cıkmıyor normalde adet öncesi sivilcem bir iki tane cıkar son olarak da akıntım adet oncesi akıntısı gibi beyaz kremsi diğer aylarda da vardı tek fark miktarı artmıstı merak ettiginiz bişey olursa yardımcı olmak isterim burada ovu testlerimi paylaşınca bir arkadas bana yazmıstı onun sayesnde bu ters rahim pozisyonunu denemiştik kendisine teşekkür edecektim ama bulamadım uzun bir yazı oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Her test cıkarmaz zaten canım ben cok hassas bi testle yapmıstım ışıkla bakınca goruyordum yaniRica ederim canım benim . Valla bi yapayım dedim bi vazgeçtim . Sanırım beklicem hep test tek çizgi oluyor üzülüyorum. Yapsam çıkar mı ki doğrusu bilemedim
Canım ben yakın zamanda yakınım olan birinden duyduğum için soyleyeym arkadasm da spiralliydi hiç istemiyordu bebeği küçüktü cünkü hasta zannedip hastaneye gitt ve hamile oldugunu öğrendi spiral patlamıstı içinde bence adet tarihin gecerse bi test yap derim spiral de yüzde yüz korumuyor diye biliyırumCanım ben 1 buçuk yıldır spiral ile korunuyorum ama şu 4 gündür hayatımda ilk defa sadece dokununca göğüs uçlarım ağrıyor arada kasık batması gibi bişey oluyor ve dünden beridirde sadece sağ bacağımda bi sızı başladı sence olabilir mi tedirgin de oldum napcam?
Haklısın canım.bekliyorum valla içimden gelmedi test almak. Büyük bi belirti gorsem kendimde yapicam. Göğüslerim şişti elleyince acıyor ama adettem önce de oluyor diye umutlanamıyorumHer test cıkarmaz zaten canım ben cok hassas bi testle yapmıstım ışıkla bakınca goruyordum yani
Alma zaten ben evde vardı yaptım insAllah ta vardır canım gogus agrısı benim en bariz belirtim ama her kadın kendi vucudunu bilir benim bu ay cok erken baslamıstı gogus agrım o yüzden şüphelenmiştim bende bugun tekrar kan testi verdim doktorum bi ver artısa bakalm saglıklı gebelikmi diye eger güzel artıs varsa yarına doktora gidicem cok korkuyorum yine aynı seyleri yasıcam diye saatler gecmiyor yaniHaklısın canım.bekliyorum valla içimden gelmedi test almak. Büyük bi belirti gorsem kendimde yapicam. Göğüslerim şişti elleyince acıyor ama adettem önce de oluyor diye umutlanamıyorum
Canım haftaya doktora gitcem ama haftaya kadar acaba hamilelik varmı diye düşünmekten iyice tedirgin oldum bende 20 yaşındayım o yüzden bu kadar tedirginim rabbim gönlümüzdeki gibi nasip etsin inşallahCanım ben yakın zamanda yakınım olan birinden duyduğum için soyleyeym arkadasm da spiralliydi hiç istemiyordu bebeği küçüktü cünkü hasta zannedip hastaneye gitt ve hamile oldugunu öğrendi spiral patlamıstı içinde bence adet tarihin gecerse bi test yap derim spiral de yüzde yüz korumuyor diye biliyırum
Adetin gecikti miCanım haftaya doktora gitcem ama haftaya kadar acaba hamilelik varmı diye düşünmekten iyice tedirgin oldum bende 20 yaşındayım o yüzden bu kadar tedirginim rabbim gönlümüzdeki gibi nasip etsin inşallahsağ bacak ağrım da başladı daha adetime 10 gün var canım
Daha 10 gün adet olmama canımAdetin gecikti mi
Yasın bayagı erken rabbim istedigin zamanda nasip etsin insAllahCanım haftaya doktora gitcem ama haftaya kadar acaba hamilelik varmı diye düşünmekten iyice tedirgin oldum bende 20 yaşındayım o yüzden bu kadar tedirginim rabbim gönlümüzdeki gibi nasip etsin inşallahsağ bacak ağrım da başladı daha adetime 10 gün var canım
bacak agrısı bende hiç olmuyordu canım onu bilmiyorum ne yazıkkiCanım haftaya doktora gitcem ama haftaya kadar acaba hamilelik varmı diye düşünmekten iyice tedirgin oldum bende 20 yaşındayım o yüzden bu kadar tedirginim rabbim gönlümüzdeki gibi nasip etsin inşallahsağ bacak ağrım da başladı daha adetime 10 gün var canım
Göğüs ucum dokununca ağrıyor dokunmazsan sıkıntı yok hayatımda ilk defa oldu böyleYasın bayagı erken rabbim istedigin zamanda nasip etsin insAllah
bacak agrısı bende hiç olmuyordu canım onu bilmiyorum ne yazıkki
Daha bayagı var zannetmem hamilelik belirtisi oldugunu ki su an test yapsan da zaten cıkmaz en iyis i düsünmemeye calısmak ve zamanın gecmesini beklemek kendine bir uğras bulmaya calıs düsünmemek içinDaha 10 gün adet olmama canım
Bazen insan vucudunda hormonlar değişklik gosterebiliyor yediklermiz hava şartları stres kaynaklı olabiliyor cok düsünmemeye calıs deriöGöğüs ucum dokununca ağrıyor dokunmazsan sıkıntı yok hayatımda ilk defa oldu böyle
Amin inşallahhYasın bayagı erken rabbim istedigin zamanda nasip etsin inşallah
Belirtiler son 1 hafta çıkar diyolar duymuştum benim 12 gün varken başlamıştı göğüs ucu ağrım ve hafif kasık batması.. o zaman belirtiler için çok erken daha diyosun canım öylemiDaha bayagı var zannetmem hamilelik belirtisi oldugunu ki su an test yapsan da zaten cıkmaz en iyis i düsünmemeye calısmak ve zamanın gecmesini beklemek kendine bir uğras bulmaya calıs düsünmemek için
Şimdi şöyle bişey var benimde gogus agrım yumurtlama takip ediyorum ya yumurtalamadan ortalama 2 3 gün sonradan baslamıstı ama öyle hafif ama gogus agrım hamilelikten mi baslamıstı ama seninkisi spirallisin patlaması ve hamile kalman cok düsük bir ihtimal bu yüzden seninki belki baska bişeydendir diye düşünüyorum ama yinede en iyisi beklemek olur canımBelirtiler son 1 hafta çıkar diyolar duymuştum benim 12 gün varken başlamıştı göğüs ucu ağrım ve hafif kasık batması.. o zaman belirtiler için çok erken daha diyosun canım öylemi
Kıyamam ya . Haklısın telaş yapmakta . Ama bence hala belirtilerin devam ediyorsa sağlıklı gebeliktir bence.içini ferah tut. Göğüslerin adet önceside acirmiydi senin? Azalma oldumu agrisinda? Başka belirtin varmıydı özellikle adete 3 4 gün nasilsldi?Alma zaten ben evde vardı yaptım insAllah ta vardır canım gogus agrısı benim en bariz belirtim ama her kadın kendi vucudunu bilir benim bu ay cok erken baslamıstı gogus agrım o yüzden şüphelenmiştim bende bugun tekrar kan testi verdim doktorum bi ver artısa bakalm saglıklı gebelikmi diye eger güzel artıs varsa yarına doktora gidicem cok korkuyorum yine aynı seyleri yasıcam diye saatler gecmiyor yani
İnşallah başka birşeydendir Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahŞimdi şöyle bişey var benimde gogus agrım yumurtlama takip ediyorum ya yumurtalamadan ortalama 2 3 gün sonradan baslamıstı ama öyle hafif ama gogus agrım hamilelikten mi baslamıstı ama seninkisi spirallisin patlaması ve hamile kalman cok düsük bir ihtimal bu yüzden seninki belki baska bişeydendir diye düşünüyorum ama yinede en iyisi beklemek olur canım
Amin canımİnşallah başka birşeydendir Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Acırdı canım adete 5 6 gün kala agrırdı ama bu denli değildi bu defa boyle basta az az agrımaya basladı sonra arttı bazı postlarda goruyordum hani elbise bile carpınca agrıyordu diye aynen oyle oldu benimde elbise değince agrıyordu yada yürürkenKıyamam ya . Haklısın telaş yapmakta . Ama bence hala belirtilerin devam ediyorsa sağlıklı gebeliktir bence.içini ferah tut. Göğüslerin adet önceside acirmiydi senin? Azalma oldumu agrisinda? Başka belirtin varmıydı özellikle adete 3 4 gün nasilsldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?