Hamilelik belirtileri

Basakburcuu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
83
59
8
28
Merhaba kızlar yaklaşık 5 aydır bebek denemeleri yapıyoruz henüz bir sonuç alamadık. Öncesinde bir gün bile şaşmayan reglim korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 6 gün sonra 3 gün sonra 2 sürekli geç olmaya başladı. Doktora gittim bir sorun yok. Açıkçası çok da stres yapmak istemedim. Bu ayda olmazsa doktora tekrar gideceğim hormon testi yaptırmak için. Suan reglime 10 gün var ve yumurtlama dönemini değerlendirdik yumurtlama döneminden sonra göğüslerim aşırı hassaslaştı ve uçlarına dokunamıyorum resmen daha önceleri de bir kez böyle olmuştu artık hiç bir belirtiyi gebeliğe yoramıyorum

Ah bende de aynı durum söz konusu fakat ben daha doktora gidemedim devlette yer yok resmen . Göğüs hassasiyetin varsa bir test yap derim

Benimde korunmayi biraktigim ay 3-4 gun erken sonraki ay 25 gun neredeyse gcikti beta hcg 35 cikti dustu kimyasal dedi doktor ama kanamam olmadi tarlusal ile regl oldum. Bu ay 3. Denememiz bende yumurtlamadan beri akinti ve kasık agrisi yasiyorum. Surekli idrara cikiyorum. Alt karnimda kram oluyor ara ara. Bende yumurtlama haftasini degerlendirmistim yani regl 12 gününden 18. Gunune gun asiri denedik doktorum oylr onerdi. Pik gordugum gun 18. Gundu 19 da denedik insallah bu ay beklentim yuksek. Ama gecen aydan farkli benimde gogus uclarim kasiniyor ve acima var

Kasık ağrınızı da takip edin göğüs hassasiyeti ve büyümesiyle kasık da ağrı da oluyor

Benim takvime göre yumurtlamam 8 indeydi ama ben belirtileri hissedince 4 Haziran akşam ovülasyon testi yaptım koyu çizgiyi gördüm ve değerlendirdik. Beklemek çok zor. 10 gün var reglime. İki gün karnım cok ağrıdı anlamsız ve eşim bile reglime olacaksın göğüslerin sis dedi. Bence yine regli olacağım artık belirti aradıkça bulunuyor bence

Kasık ağrınızı da takip edin göğüs hassasiyeti ve büyümesiyle kasık da ağrı da oluyor
Yani iki gün genel bir ağrı oldu şuan yok diyebilirim. Sadece göğüs var onda da uçları sızlıyor dokunamıyorum. Ama bu kadar erken bir belirti de bilemiyorum.

Ne kadardır bebek istiyorsunuz

Göğüs ucunuz dokununca mi aciyor ? Benim yanlardan bastırınca aciyor, bir yere çarpsam canım yanıyor ama ucunda bir şey yok benim

Yani iki gün genel bir ağrı oldu şuan yok diyebilirim. Sadece göğüs var onda da uçları sızlıyor dokunamıyorum. Ama bu kadar erken bir belirti de bilemiyorum.
Erken belli ediyor kendini zaten geç belli etse regl olur 10 gün önceden hissediyordum ağrıyı

Göğüs ucunuz dokununca mi aciyor ? Benim yanlardan bastırınca aciyor, bir yere çarpsam canım yanıyor ama ucunda bir şey yok benim
Hafif tempolu bile yürüsem sızlıyor göğsüm. Kocamanlar ve elimle dokununca çok sızlıyor. Hafif çok hafif kaşık ağrım var. İki gündür midem de çok hafif bulantı var ama geçen hafta çok ağır üşüttüm tam iyileşmedim hala grip oldum. Ateşim falan yüksekti ilaç da almak istemedim bir ihtimal gebe olursam diye zor geçti benim için. Bulantımı da grip olmama bağlıyorum. Her ay acaba mı demekten yoruldum keşke bizde reglimiz geçti diyip test yapacak kadar relax olabilsek

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah olur ikimizinde ben reglime 2 gün hala erken test yaparım duramam yine her ay böyle oluyor
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :) bende ne testler yaptim gecen ay. Regl gecikmesinin 6. Günu çıkmıştı hcg 35 ama yukselmedi kimyasal dedi doktor. Tarlusal aldim 2 gun zar zor regl oldum. Ama bu ay kram var yumurtlamadan beri kasiklarim tuhaf. Senin dongun kisa sanirim benim pcos var 31-32 gunde bir oluyor ve gex yumurtluyorum :)

Benim normalde hep günü gününe olurdu ve 28 gündü döngüm ne zaman korunmayı bıraktım ne düzen kaldı ne döngü hem geç oluyor bir kaç gün hemde resmen 30 güne çıktı döngü. Her ay geç olduğu için de her ay hamilemiyim diyorum

Evet insan dusunmese bile bi belirti hissediyor acaba diyor :) bende bir belirtim olunca aklima gelince dusunuyorum ama cok dusunmemeye calisiyorum gun geçmiyor yoksa

Gogus damarlari belirgin olanlar vardi benim okudugum burda. Benimde oyle uclari da daha belirgin cikiyo

Ya bende 30-35 gün arası döngüm, yumurtlama zamanları değişkenlik gösteriyor, illa 14 gun kuralı yok yani, mesela benim SAT 18 mayis bat 17 mayis , yumurtlama bir uygulama 2 haziran diğeri 4 haziran gösteriyor ama bence 31 mayısta oldu benim çatlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…