Hamilelik belirtileri

Test yaptinmi hic

Gogus damarlari belirgin olanlar vardi benim okudugum burda. Benimde oyle uclari da daha belirgin cikiyo
Progesteron artışından kaynakli oluyor diye biliyorum, regl zamanlarima yaklaştıkça benim hep göğüs damarlarim belirgindir o yüzden ben belirti olarak kabul edemiyorum kendimde onu. 2 gün önceye kadar her belirtim vardı artık hiçbiri kalmadı. Ben bu ay da kırmızıları göreceğim muhtemelen. Ay ne zormuş Allahm bu yanlışlıkla oldu diyen, 4. Yu 5. Yi doğurabilenlere hayret ediyorum. Napiyorlar 25 gün boyunca her gün mü birliktelik oluyor hiç anlamıyorum dbsjdj

Allah verirse oluyor isin ozu bu. Dusunmeyin olur istemeseniz olur diyenleri bende yanlis buluyorum dusunerek bişey degistiremeyiz zaten dusunmeseknde bisey degismicek ne olacaksa olacak.

Ne zaman gunun? Bende bekliyorum heyecanla 19 haziran olmasi lazim normalde ama bir gun erken bir gün geç olabilir tabi
28 ile 35 gün arası benim döngüm.
28. Gununde gelirse ayın 14 ü,
35. Günde gelirse ayın 21 i Yani 14-21 Haziran arası hangisinde gelirse. Doktor bana pcos olabilir de olmayabilir de dedi, 8 tane yumurtam aynı anda olgunlasmaya calisiyormus.

Maşallah :) gec dollenme de olabiliyor sen 21 hazirana kadar olmazsa kan testi ver hemen :)

Gogus damarlari belirgin olanlar vardi benim okudugum burda. Benimde oyle uclari da daha belirgin cikiyo
Benim diğer aylarda da damarlaşma olmuştu uç kısmında ama negatifti 2 aydır bu ay ama bariz göğsümün ucunda da çevresindede yeşil yeşil belirgin damarlar gördüm şüphelendim adete 5 gün kala test silikti beta da 33 inşallah sağlıklı ilerler

Hayırlı olsun umarım sağlıkla artar

Aaa ay insallah
İnşallah güzel artar değerin ben de bekliyorum bugün uyandım göğüslerimin uçları sızlıyor hala bakalım daha var bata

Peki
adete benim 8 gün var belkş bende yaparım 3 gün kala

Kesinlikle katılıyorum. Hiç bakamayacak daha küçük bebeği olanlar bile kalıyor habersiz biz planlı kalamıyoruz ya bekle belki olur. Bende göğüs ağrısından başka birsey yok belkş bu ayda boştur.

Hahahaha ya ben de sürekli aynı şeyi düşünüyorum Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum, geçtiğimiz aylarda yanlışlıkla hamile kalıp operasyon geçirmiş. Geri çekildi ama ben birkaç damla kaçtığını hissettim, neticede hamile kaldım diyor. Valla helal olsun deyip biraz sağına soluna süründüm hemen belki bi faydası olur diye

Ay soyle okusun bizi

Regl 4 gün kaldı, bende belirti melirti hiçbir şey kalmadı böyle yaşayan ve hamile oldugunu ogrenen var mi ? Belirtilerin artarak devam etmesi gerekiyor azalarak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…