- 3 Şubat 2023
- 119
- 27
- 13
- 35
- Konu Sahibi Basakburcuu
-
Test yaptinmi hicYa bende 30-35 gün arası döngüm, yumurtlama zamanları değişkenlik gösteriyor, illa 14 gun kuralı yok yani, mesela benim SAT 18 mayis bat 17 mayis , yumurtlama bir uygulama 2 haziran diğeri 4 haziran gösteriyor ama bence 31 mayısta oldu benim çatlama.
Progesteron artışından kaynakli oluyor diye biliyorum, regl zamanlarima yaklaştıkça benim hep göğüs damarlarim belirgindir o yüzden ben belirti olarak kabul edemiyorum kendimde onu. 2 gün önceye kadar her belirtim vardı artık hiçbiri kalmadı. Ben bu ay da kırmızıları göreceğim muhtemelen. Ay ne zormuş Allahm bu yanlışlıkla oldu diyen, 4. Yu 5. Yi doğurabilenlere hayret ediyorum. Napiyorlar 25 gün boyunca her gün mü birliktelik oluyor hiç anlamıyorum dbsjdjGogus damarlari belirgin olanlar vardi benim okudugum burda. Benimde oyle uclari da daha belirgin cikiyo
3 gündür yapıyorum negatif. BAT günümü bekleyeceğim artık.Test yaptinmi hic
Allah verirse oluyor isin ozu bu. Dusunmeyin olur istemeseniz olur diyenleri bende yanlis buluyorum dusunerek bişey degistiremeyiz zaten dusunmeseknde bisey degismicek ne olacaksa olacak.Progesteron artışından kaynakli oluyor diye biliyorum, regl zamanlarima yaklaştıkça benim hep göğüs damarlarim belirgindir o yüzden ben belirti olarak kabul edemiyorum kendimde onu. 2 gün önceye kadar her belirtim vardı artık hiçbiri kalmadı. Ben bu ay da kırmızıları göreceğim muhtemelen. Ay ne zormuş Allahm bu yanlışlıkla oldu diyen, 4. Yu 5. Yi doğurabilenlere hayret ediyorum. Napiyorlar 25 gün boyunca her gün mü birliktelik oluyor hiç anlamıyorum dbsjdj
Ne zaman gunun? Bende bekliyorum heyecanla 19 haziran olmasi lazim normalde ama bir gun erken bir gün geç olabilir tabi3 gündür yapıyorum negatif. BAT günümü bekleyeceğim artık.
28 ile 35 gün arası benim döngüm.Ne zaman gunun? Bende bekliyorum heyecanla 19 haziran olmasi lazim normalde ama bir gun erken bir gün geç olabilir tabi
Maşallah :) gec dollenme de olabiliyor sen 21 hazirana kadar olmazsa kan testi ver hemen :)28 ile 35 gün arası benim döngüm.
28. Gununde gelirse ayın 14 ü,
35. Günde gelirse ayın 21 i Yani 14-21 Haziran arası hangisinde gelirse. Doktor bana pcos olabilir de olmayabilir de dedi, 8 tane yumurtam aynı anda olgunlasmaya calisiyormus.
Maşallah deme de nazar değsin, 1 tane yumurtam adam gibi olgunlaşıp çatlasın niye işimi baltaliyorsun kızMaşallah :) gec dollenme de olabiliyor sen 21 hazirana kadar olmazsa kan testi ver hemen :)
AhahahahMaşallah deme de nazar değsin, 1 tane yumurtam adam gibi olgunlaşıp çatlasın niye işimi baltaliyorsun kız
Benim diğer aylarda da damarlaşma olmuştu uç kısmında ama negatifti 2 aydır bu ay ama bariz göğsümün ucunda da çevresindede yeşil yeşil belirgin damarlar gördüm şüphelendim adete 5 gün kala test silikti beta da 33 inşallah sağlıklı ilerlerGogus damarlari belirgin olanlar vardi benim okudugum burda. Benimde oyle uclari da daha belirgin cikiyo
Hayırlı olsun umarım sağlıkla artarBenim diğer aylarda da damarlaşma olmuştu uç kısmında ama negatifti 2 aydır bu ay ama bariz göğsümün ucunda da çevresindede yeşil yeşil belirgin damarlar gördüm şüphelendim adete 5 gün kala test silikti beta da 33 inşallah sağlıklı ilerler
Hiç belirtin var mıYa bende 30-35 gün arası döngüm, yumurtlama zamanları değişkenlik gösteriyor, illa 14 gun kuralı yok yani, mesela benim SAT 18 mayis bat 17 mayis , yumurtlama bir uygulama 2 haziran diğeri 4 haziran gösteriyor ama bence 31 mayısta oldu benim çatlama.
İnşallah güzel artar değerin ben de bekliyorum bugün uyandım göğüslerimin uçları sızlıyor hala bakalım daha var bataBenim diğer aylarda da damarlaşma olmuştu uç kısmında ama negatifti 2 aydır bu ay ama bariz göğsümün ucunda da çevresindede yeşil yeşil belirgin damarlar gördüm şüphelendim adete 5 gün kala test silikti beta da 33 inşallah sağlıklı ilerler
adete benim 8 gün var belkş bende yaparım 3 gün kalaBenim diğer aylarda da damarlaşma olmuştu uç kısmında ama negatifti 2 aydır bu ay ama bariz göğsümün ucunda da çevresindede yeşil yeşil belirgin damarlar gördüm şüphelendim adete 5 gün kala test silikti beta da 33 inşallah sağlıklı ilerler
Kesinlikle katılıyorum. Hiç bakamayacak daha küçük bebeği olanlar bile kalıyor habersiz biz planlı kalamıyoruz yaProgesteron artışından kaynakli oluyor diye biliyorum, regl zamanlarima yaklaştıkça benim hep göğüs damarlarim belirgindir o yüzden ben belirti olarak kabul edemiyorum kendimde onu. 2 gün önceye kadar her belirtim vardı artık hiçbiri kalmadı. Ben bu ay da kırmızıları göreceğim muhtemelen. Ay ne zormuş Allahm bu yanlışlıkla oldu diyen, 4. Yu 5. Yi doğurabilenlere hayret ediyorum. Napiyorlar 25 gün boyunca her gün mü birliktelik oluyor hiç anlamıyorum dbsjdj
Progesteron artışından kaynakli oluyor diye biliyorum, regl zamanlarima yaklaştıkça benim hep göğüs damarlarim belirgindir o yüzden ben belirti olarak kabul edemiyorum kendimde onu. 2 gün önceye kadar her belirtim vardı artık hiçbiri kalmadı. Ben bu ay da kırmızıları göreceğim muhtemelen. Ay ne zormuş Allahm bu yanlışlıkla oldu diyen, 4. Yu 5. Yi doğurabilenlere hayret ediyorum. Napiyorlar 25 gün boyunca her gün mü birliktelik oluyor hiç anlamıyorum dbsjdj
Regle 1 hafta kalaya kadar vardı, hepsi geçti şuan, sadece goguslerimin yanlarına bastırınca aciyor onun dışında pek bir şey yokHiç belirtin var mı
Ay soyle okusun biziHahahaha ya ben de sürekli aynı şeyi düşünüyorumGeçen gün bir arkadaşımla konuşuyordum, geçtiğimiz aylarda yanlışlıkla hamile kalıp operasyon geçirmiş. Geri çekildi ama ben birkaç damla kaçtığını hissettim, neticede hamile kaldım diyor. Valla helal olsun deyip biraz sağına soluna süründüm hemen belki bi faydası olur diye
Benim de daha 8 gün var ya catlıycam çok zor beklemekRegle 1 hafta kalaya kadar vardı, hepsi geçti şuan, sadece goguslerimin yanlarına bastırınca aciyor onun dışında pek bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?