- 9 Ocak 2017
- 182
- 74
- 13
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Kesinlikle kan testi yaptırman lazım canım 27 gün gecikmesi hamile değilsen bile normal bişey değildir yani en azından doktora sorarsın ama bence teste de pozitif gördüysen hamilesindir yaniDoktora gidcem canım senin testin inşallah iyi yanıt verir yarın bana yazarsın sonuçun inşallah pozitiv olur
Mutlaka sonucu buraya yaz canım merak ettim şimdi kan testi de yaptırmışsim ya inşallah hamilesindirBenim yarın belli olacak sonuç. İnşallah cnm ama bence sen hamilesin . Ne gibi belirtilerin var bide adetin kaç gün geçti
İnşallah canım Allah razı olsun inşallah öyledirKesinlikle kan testi yaptırman lazım canım 27 gün gecikmesi hamile değilsen bile normal bişey değildir yani en azından doktora sorarsın ama bence teste de pozitif gördüysen hamilesindir yani
Yazarım cnm inşallah çok sağol Allah hepimizin kucağını boş bırakmasın bizlere sabır versinMutlaka sonucu buraya yaz canım merak ettim şimdi kan testi de yaptırmışsim ya inşallah hamilesindir
Hamilesin nnnnnn cnm tebrik ederim şimdidenBide resmini görüp yorum yapmanızı istedim
Ay inşallah canım darısı başına inşallah hamileyizdirHamilesin nnnnnn cnm tebrik ederim şimdiden
Tatlım ben idrarda görsem havalara uçardım galibaAy inşallah canım darısı başına inşallah hamileyizdir
Kesinlikle hamilesin canım ikinci çizgi çok belirgin hayırlı olsunEki Görüntüle 1946350 işte testim sizce bu pozitivmi kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var
Amin amin canimYazarım cnm inşallah çok sağol Allah hepimizin kucağını boş bırakmasın bizlere sabır versin
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım sanada nasib etsin rabbim inşallahKesinlikle hamilesin canım ikinci çizgi çok belirgin hayırlı olsun
Çıkabilir canım 1 hafta önceden öğreniyorlar çok duydum yaniBat a 5 gün var hamilelik varsa çıkar mı
Amin canımHepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım sanada nasib etsin rabbim inşallah
Dün test yaptım negatif çıktı haftaya kadar beklesem mi yoksa yine mi yapsam bilemedimÇıkabilir canım 1 hafta önceden öğreniyorlar çok duydum yani
Bende uçacak gibiydim canım ya inşallah yarın seninde iyi hayırlı haberini alırızTatlım ben idrarda görsem havalara uçardım galibaAmin darısı benim başıma inşallah mutlaka kan testi yaptır cnm
Eşine söyledin mi cnmHepimiz için hayırlısı olsun inşallah canım sanada nasib etsin rabbim inşallah
Dün test yaptım negatif çıktı haftaya kadar beklesem mi yoksa yine mi yapsam bilemedim[/QUOTE
O zaman bekle bence canım gününün gelmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?