Hamilelik belirtisi göğüs ağrısı

Gogus agrim iliskiden 3gun icinde basladi hamile olabilir miyim, boyle hemen belirtisi baslayan var miydi kizlar aranizda

Selam arkadaşlar hala yazanlar var mi bilmiyorum ama ben yeni üye oldum benimde göğüs uçlarımda ağrılar var adetime 1 hafta kala başladı ondan öncede yumurta catlatma iğnesi vurulmustum adetime 10 gün kala yanlarimda ağrılar oldu şuanda geçti ama göğüs uçların hala agriyor sizliyor ve adetin 1 gün geçti bizde çok istiyoruz ve umut ediyorum merakla bekliyorum bir yandan diyorum adet olucam bir yandanda hamilemiyim acaba diye düşünüyorum

Gogus agrim iliskiden 3gun icinde basladi hamile olabilir miyim, boyle hemen belirtisi baslayan var miydi kizlar aranizda
Evet benim de aynı böyle olmuştu ve adetime 1 gün kala idrar testinde öğrendim hamile olduğumu

Yeni okuduğum için merakımdan soruyorum bu belirtilerle sonucun ne çıktı acaba

adetım 14 gun geçti bu gögüs agrısı ilk defa başıma geliyor adet olacagım zaman çok hafıf acırdı uçları şimdi kramp grıyor koltuk altımdan gögüsüme ve sankı denızde yanmışım gibi sızlıyor alev alev yanıyor resmen ilk başlarda korktum ölicem zannettım yok böyle birşey ya 10 gun sonra ultrasonda bakılacak gebelik olup olmadığına haber verırım kızlar
adetım 14 gun geçti bu gögüs agrısı ilk defa başıma geliyor adet olacagım zaman çok hafıf acırdı uçları şimdi kramp grıyor koltuk altımdan gögüsüme ve sankı denızde yanmışım gibi sızlıyor alev alev yanıyor resmen ilk başlarda korktum ölicem zannettım yok böyle birşey ya 10 gun sonra ultrasonda bakılacak gebelik olup olmadığına haber verırım kızlar
Yeni okuduğum için merakımdan soruyorum bu belirtilerle sonucun ne çıktı acaba

Hamile kaldınız mı baya sene geçmiş
Bana mı sordunuz bilemedm bildirim bana geldi ama söylim belirtilerden değil ama hsg çektirdim temiz çıktı ama heralde ufak tefek yapışkanlıkşarıda temizledi o ay gebe kaldm şaşırdm beklemiyordum adet gecikince test yaptm bi senedir deniyordk olmuyordu kendi isteğimle hsg çektirdim

Back
X