- 9 Kasım 2020
- 188
- 12
- 48
- 29
- Konu Sahibi pinpirik03
-
Söktürücü bitmeden kanama olmuyor bittikten sonra olmazsa yaparsın testBugun kan vercektım doktorum yokmuş daha dün negatif cıktı bılmıyorum ki sokturucu ıcıyorum
Söktürücü içer içmez sökülmez, kutu bittikten birkaç gün sonra sökülüyorBugun kan vercektım doktorum yokmuş daha dün negatif cıktı bılmıyorum ki sokturucu ıcıyorum
Yani kesin degilimdir dimi hamile 5 hafta oldu olsa cıkardı sizceSöktürücü bitmeden kanama olmuyor bittikten sonra olmazsa yaparsın test
Yani kesin degilimdir dimi hamile 5 hafta oldu olsa cıkardı sizceSöktürücü içer içmez sökülmez, kutu bittikten birkaç gün sonra sökülüyor
Belli olmaz geç döllenme ihtimali de var ama stres yaptıkça adet gecikicektir benim de 1 ay oldu gecikeli hala ihtimal olabileceği söylendi seninki daha yeni olabilir ihtimaliYani kesin degilimdir dimi hamile 5 hafta oldu olsa cıkardı sizce
Bulantı yazmamış ama mide almaması gebelik başlarında da olur ilk gebeliğimde ben de bir şey yiyemiyordum midem almıyordu ve göğüs hassasiyetim kramplarım vardımide bulantısı gibi şikayetlerden genelde hamileliğin 2 ayından sonra başlar zaten. bence mevsim geçisinden dolayı olabilir gecikmesi
Testler negatif hepBelli olmaz geç döllenme ihtimali de var ama stres yaptıkça adet gecikicektir benim de 1 ay oldu gecikeli hala ihtimal olabileceği söylendi seninki daha yeni olabilir ihtimali
Testler negatif hep ondan söktürüyüce basladım ınsallah gebe deılımdırBulantı yazmamış ama mide almaması gebelik başlarında da olur ilk gebeliğimde ben de bir şey yiyemiyordum midem almıyordu ve göğüs hassasiyetim kramplarım vardı
Bu gebelikten de olabilir enfeksiyondan da stresten de çok fazla seçenek var hayırlısı olsun hakkında
Testler negatif hep ondan söktürüyüce basladım ınsallah gebe deılımdırmide bulantısı gibi şikayetlerden genelde hamileliğin 2 ayından sonra başlar zaten. bence mevsim geçisinden dolayı olabilir gecikmesi
Akıntılarım beyaz su gibi hepBelli olmaz geç döllenme ihtimali de var ama stres yaptıkça adet gecikicektir benim de 1 ay oldu gecikeli hala ihtimal olabileceği söylendi seninki daha yeni olabilir ihtimali
Söktürücü gebeliği olumsuz etkilemez gebeysen deTestler negatif hep ondan söktürüyüce basladım ınsallah gebe deılımdır
Enfeksiyon da olabilir ilacın bittikten 1 hafta içerisinde adet olmazsan yine kadın doğuma git belki enfeksiyon falan vardırAkıntılarım beyaz su gibi hep
Doktor onayı olmadan mı başladın bu aradaTestler negatif hep ondan söktürüyüce basladım ınsallah gebe deılımdır
Sağlık ocağında kan verip garantiye alsanız yaTestler negatif hep ondan söktürüyüce basladım ınsallah gebe deılımdır
EvetDoktor onayı olmadan mı başladın bu arada
TesekkrlerSöktürücü gebeliği olumsuz etkilemez gebeysen de
doktor ızınde imişSağlık ocağında kan verip garantiye alsanız ya
Enfeksıyondan adet gecıkırmıEnfeksiyon da olabilir ilacın bittikten 1 hafta içerisinde adet olmazsan yine kadın doğuma git belki enfeksiyon falan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?