- Konu Sahibi pinpirik03
-
Evet geçen hafta salı günü gecikmemin 22.günüydü ultrasonla muayne oldum doktor gecikme nedeniyle gebelik belirtilerimden hissedebilirsin ve bu enfeksiyona bağlı büyük ihtimalle dedi ama sökücü bittikten 10 gün içinde yine kanama olmazsa tekrar test yapmamız gerektiğini geç döllenme ihtimalinin de sevam ettiğini belirttiEnfeksıyondan adet gecıkırmı
Anladm sız adet oldnzmu?Evet geçen hafta salı günü gecikmemin 22.günüydü ultrasonla muayne oldum doktor gecikme nedeniyle gebelik belirtilerimden hissedebilirsin ve bu enfeksiyona bağlı büyük ihtimalle dedi ama sökücü bittikten 10 gün içinde yine kanama olmazsa tekrar test yapmamız gerektiğini geç döllenme ihtimalinin de sevam ettiğini belirtti
Testler negatifmi kaset testler? Benım hepsı negatifEvet geçen hafta salı günü gecikmemin 22.günüydü ultrasonla muayne oldum doktor gecikme nedeniyle gebelik belirtilerimden hissedebilirsin ve bu enfeksiyona bağlı büyük ihtimalle dedi ama sökücü bittikten 10 gün içinde yine kanama olmazsa tekrar test yapmamız gerektiğini geç döllenme ihtimalinin de sevam ettiğini belirtti
Hayır cuma günü ilacım bitecek ilaç bittikten sonra olunuyormuş bir sonraki hafta içerisinde olmayı bekliyorum olmazsa kan testi vereceğim tekrarAnladm sız adet oldnzmu?
Hayırlısı olsunHayır cuma günü ilacım bitecek ilaç bittikten sonra olunuyormuş bir sonraki hafta içerisinde olmayı bekliyorum olmazsa kan testi vereceğim tekrar
Evet yaptıklarım negatif çıktı kan testlerim de kaset testler de var olan belirtiler gecikme kaynaklı hormonel belli ki ve ilaç kullanınca belirtilerim ağrılarım artıyor göğüs hassasiyetim ilk dönene göre çok arttı ama artık ihtimal vermiyorum hayırlısı diyelimTestler negatifmi kaset testler? Benım hepsı negatif
Bende kaç kez yaptıysam negatif olsa cıkardı dımı kasette?Evet yaptıklarım negatif çıktı kan testlerim de kaset testler de var olan belirtiler gecikme kaynaklı hormonel belli ki ve ilaç kullanınca belirtilerim ağrılarım artıyor göğüs hassasiyetim ilk dönene göre çok arttı ama artık ihtimal vermiyorum hayırlısı diyelim
Kaç gün geciktiBende kaç kez yaptıysam negatif olsa cıkardı dımı kasette?
Son âdet tarihim 13 eylulKaç gün gecikti
Daha 10 12 gün olmuş gecikme ihtimal vardır benceSon âdet tarihim 13 eylul
Zaten kasette cıkardı dıyorum deılmıDaha 10 12 gün olmuş gecikme ihtimal vardır bence
Sabahta bı bulantı gibi ama kusmuyorum ne alakaysaDaha 10 12 gün olmuş gecikme ihtimal vardır bence
Bence düşünmemeye çalış düşündükçe psikolojik olarak da belirti hissediyoruz ilacın bitti mi sökücüSabahta bı bulantı gibi ama kusmuyorum ne alakaysa
Hayır az kaldıBence düşünmemeye çalış düşündükçe psikolojik olarak da belirti hissediyoruz ilacın bitti mi sökücü
Bence düşünmemeye çalış düşündükçe psikolojik olarak da belirti hissediyoruz ilacın bitti mi sökücü
öle yapıcam olsa cıkardı bı an önce olmak istiyorum çok şişkınlık yaptı ılacBence düşünmemeye çalış düşündükçe psikolojik olarak da belirti hissediyoruz ilacın bitti mi sökücü
Test negatif çıkmış ama geç döllenme ihtimali ile belli olmamış olabilir diye bekliyor ilaç bittikten bir kaç gün sonra yine kanama olmazsa tekrar test yapılcakHayır az kaldı
Evet cok kotuyum donuyorEvet ben de aynı durumdayım baş dönmesi yaptı mı sizde yan etki olarak beni çok zorlamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?