- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 31
Ben cok takiyorum yoksa benim adetim cok düzenliydi 2aydir karisti iyice bu ay olmadigini görünce agladim artik cok üzüldüm
ben almanyada yasiyorum canim gidiyorum
oda idrar testi yapiyo sinir oluyorum yada
asadan bakiyo sadece
Daha cok genmissinn niye takiyosuun.
Bende 23.
Öyle ama nebiliyim cocuklari cok seviyorum zamana biraksam olur belkide cok dua ediyorum nasip :) bukadar takintili oldugumu hic bilmezdim :)
Aslinda sana soyluyorum ama ben 3 aydr istiyorum bi kac ay daha gecerse sanirim bende bu kadar rahat olamiycam.
Insallah cok beklemessin zaman gectikce sabirsizlastim herhalde cokta heycanlaniyo her ay hamileyimm triplerine giriyorumbide butün belietileri yasiyorum ama yok
ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 7 ay sonra gebe oldum gebelik belirtim yoktu. sadece çalıştığımdan sanırım başım dönüyodu ayakta duramıyodum......kasık agrısı bel agrısı vs. olmadı hiçç...başım dönünce anlamıştım gebe olduğumu =)
Bence biz oyle saniyoruz benim mesela basim dondu ya da kasiklarim da hafif agri oluyo arada kendi kendime diyorum ki hayir hemen oraya baglamak yok cunku bunlari arada yasiyorum belirti yok ama olsa da unitmaya calisiyorum ümitlenmiyeyim diye. :)
canım hiç acele etme kfaya takarsan olmaz ben çok takmıştım olmamıştı sonra işe başladım istemiyodum oldu.......yani kafama taktğm için olmamış sende uğraş bul kendıne aklna gelmezse oluyo bırazda psklojıkBende hc bisey yok ya.bugun karnimda agri var sadece hasta olacakmsm gibime geliyo.
ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 7 ay sonra gebe oldum gebelik belirtim yoktu. sadece çalıştığımdan sanırım başım dönüyodu ayakta duramıyodum......kasık agrısı bel agrısı vs. olmadı hiçç...başım dönünce anlamıştım gebe olduğumu =)
O lekelenmelerin neyi düşündürdüğünü sen zaten biliyorsundur ben bir daha söyleyip seni daha da umutlandırmayayımCanim sana birsey sora bilirmiyim
Benim adetimden 2 hafta önce 2gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5gün kahve rengi olduu akintimda coktuu adetim 4 gün gecikti 2 gün test yaptim birsey cikmadi erken yapmis olabilirmiyim?
olmadı canım hiç kanama falan.......bazılarında olmuyo sanırımCanim diyolar ya yerlesme kanamasi sende öyle birsey olmusmuydu
O lekelenmelerin neyi düşündürdüğünü sen zaten biliyorsundur ben bir daha söyleyip seni daha da umutlandırmayayım
Testi erken yapmış olabilirsin biraz. Testin üzerinde adet gecikmesinden 10 gün sonra yapın diyordu, ben dayanamadım 7. günde yaptım ve pozitif çıktı. Gecikmenin 4. gününde de pozitif sonuç alanlar var tabi ki ama biraz sabırlı olmak en iyisi ruh sağlığımız için.
Üstelik hamile kaldığını öğrendiğinde de meraklar beklemeler bitmiyor, daha çok artıyor. Kesenin içinde bebek görünecek mi? 1-2 hafta sonra kalp atışları duyulacak mı? 4-5 hafta sonra hareketlenmeler görülecek mi? Bitmiyor bitmiyor bitmiyorO yüzden sakin ve sabırlı olmak en doğrusu
olmadı canım hiç kanama falan.......bazılarında olmuyo sanırım
Tamam canım edicemCook heycanlaniyorum sabirsizlaniyorum
Insallah hamileyimdir yarin doktora gidicem :) duaa et bana
bide canım adetin gününde oluyosan eğer 1 gün geçse bile süphe et... benm adetim hiç şaşmazdı tam 4 gün geçti testimde çok belirgin çizgi vardı :)Hmm bende kendimi kandircak yer ariyorum
En iyi yarini beklemekkk :)
Tamam canım ediceminşallah hamilesindir de sıradaki endişeleri yaşamaya geçersin sen de
bide canım adetin gününde oluyosan eğer 1 gün geçse bile süphe et... benm adetim hiç şaşmazdı tam 4 gün geçti testimde çok belirgin çizgi vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?