hamilelik belirtisi olmadan hamile olan var mi. ?

Ben cok takiyorum yoksa benim adetim cok düzenliydi 2aydir karisti iyice bu ay olmadigini görünce agladim artik cok üzüldüm
ben almanyada yasiyorum canim gidiyorum
oda idrar testi yapiyo sinir oluyorum yada
asadan bakiyo sadece

Bu kadar takma sıkma canini yillardir bunu bekliyenler var biz daha yolun basindayz olur insallah dert cikarma kendine bizim elimizde olan bisey degil ki ALLAH ne zaman isterse o zaman olur ne zaman kismetimizde varsa 3 ay 5 ay 1 sene zamani geldiginde sadece ,o bizden iyi bilir skma caniniii. :)[/QUOTE]

Aynen öyle rabbimin dedigi olur simdi yalan söylemiyim ama insan kandiriyo kendini her ay birsuru belirti yasiyorum

Öyle ama nebiliyim cocuklari cok seviyorum zamana biraksam olur belkide cok dua ediyorum nasip :) bukadar takintili oldugumu hic bilmezdim :)

Aslinda sana soyluyorum ama ben 3 aydr istiyorum bi kac ay daha gecerse sanirim bende bu kadar rahat olamiycam.

Aslinda sana soyluyorum ama ben 3 aydr istiyorum bi kac ay daha gecerse sanirim bende bu kadar rahat olamiycam.

Insallah cok beklemessin zaman gectikce sabirsizlastim herhalde cokta heycanlaniyo her ay hamileyimm triplerine giriyorum bide butün belietileri yasiyorum ama yok

ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 7 ay sonra gebe oldum gebelik belirtim yoktu. sadece çalıştığımdan sanırım başım dönüyodu ayakta duramıyodum......kasık agrısı bel agrısı vs. olmadı hiçç...başım dönünce anlamıştım gebe olduğumu =)

Insallah cok beklemessin zaman gectikce sabirsizlastim herhalde cokta heycanlaniyo her ay hamileyimm triplerine giriyorum bide butün belietileri yasiyorum ama yok

Bence biz oyle saniyoruz benim mesela basim dondu ya da kasiklarim da hafif agri oluyo arada kendi kendime diyorum ki hayir hemen oraya baglamak yok cunku bunlari arada yasiyorum belirti yok ama olsa da unitmaya calisiyorum ümitlenmiyeyim diye. :)

Bende hc bisey yok ya. bugun karnimda agri var sadece hasta olacakmsm gibime geliyo.

Bence biz oyle saniyoruz benim mesela basim dondu ya da kasiklarim da hafif agri oluyo arada kendi kendime diyorum ki hayir hemen oraya baglamak yok cunku bunlari arada yasiyorum belirti yok ama olsa da unitmaya calisiyorum ümitlenmiyeyim diye. :)

Evet canim cok kaptirma kendini öyle yapiyorum ben sonrada oturup agliyorum

Bende hc bisey yok ya. bugun karnimda agri var sadece hasta olacakmsm gibime geliyo.
canım hiç acele etme kfaya takarsan olmaz ben çok takmıştım olmamıştı sonra işe başladım istemiyodum oldu.......yani kafama taktğm için olmamış sende uğraş bul kendıne aklna gelmezse oluyo bırazda psklojık

Canim diyolar ya yerlesme kanamasi sende öyle birsey olmusmuydu

Canim sana birsey sora bilirmiyim
Benim adetimden 2 hafta önce 2gün pembe kan gibi lekelenme oldu sonra 4-5gün kahve rengi olduu akintimda coktuu adetim 4 gün gecikti 2 gün test yaptim birsey cikmadi erken yapmis olabilirmiyim?
O lekelenmelerin neyi düşündürdüğünü sen zaten biliyorsundur ben bir daha söyleyip seni daha da umutlandırmayayım
Testi erken yapmış olabilirsin biraz. Testin üzerinde adet gecikmesinden 10 gün sonra yapın diyordu, ben dayanamadım 7. günde yaptım ve pozitif çıktı. Gecikmenin 4. gününde de pozitif sonuç alanlar var tabi ki ama biraz sabırlı olmak en iyisi ruh sağlığımız için.
Üstelik hamile kaldığını öğrendiğinde de meraklar beklemeler bitmiyor, daha çok artıyor. Kesenin içinde bebek görünecek mi? 1-2 hafta sonra kalp atışları duyulacak mı? 4-5 hafta sonra hareketlenmeler görülecek mi? Bitmiyor bitmiyor bitmiyor O yüzden sakin ve sabırlı olmak en doğrusu

Cook heycanlaniyorum sabirsizlaniyorum
Insallah hamileyimdir yarin doktora gidicem :) duaa et bana

Hmm bende kendimi kandircak yer ariyorum
En iyi yarini beklemekkk :)
bide canım adetin gününde oluyosan eğer 1 gün geçse bile süphe et... benm adetim hiç şaşmazdı tam 4 gün geçti testimde çok belirgin çizgi vardı :)

bide canım adetin gününde oluyosan eğer 1 gün geçse bile süphe et... benm adetim hiç şaşmazdı tam 4 gün geçti testimde çok belirgin çizgi vardı :)

Benimde aorunum o canim 2 aydir adetim iyive duzensizkesti ondan sonra adetim hep zamaninda gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…