canm cok kafaya taktgn ıcın 2 gkeredir düzensizleşebilir dediğimi yap bence bukadar takma emin ol takmadığın AN oluyoBenimde aorunum o canim 2 aydir adetim iyive duzensizkesti ondan sonra adetim hep zamaninda gelirdi
canm cok kafaya taktgn ıcın 2 gkeredir düzensizleşebilir dediğimi yap bence bukadar takma emin ol takmadığın AN oluyo
Tamam canım ediceminşallah hamilesindir de sıradaki endişeleri yaşamaya geçersin sen de
Bugun ayin 20 si hc bu kadar stes olmamistm 2 gundur kasiklarimda agri var ayni adet agrilari gibi ama bisey yok bugun uyuyamadm hic sabaha kadar ruya gordum hep uyandm acaba oldum mu diye ama halen yok insallah olmam ne kötü biseymis 2 gindür moralim bozuk adet olacaksam olaym diyorum artik her lavaboya gittigimde bi korkuyla bakiyorum teste yapmak istemedm az kaldi diye of.
Düsünmemeye calis canim hayirlisi olsun insallah üzme kendini ne kadar zor oldugunu coook iyi biliyorum baska seylerle ugrasmaya calis insallah hamilesindir
Aslinda o kadar takmiyodum ama bu bi kac gundur agrim var hasta oldum olucam diyorum gidiyorum bisey yok olacaksam olaym kafam rahat etsin diyorum ama eminim hasta olucam cunku adet agrisi ama hc bu kadar erkenden baslamamisti bilmiyorum bugun bi bitsin bekliycem aksama kadar insallah olmazsam yarin hemen test yapicam.
Cok zor bir sürec beklemek varmi yokmu hastami
Olcam inanmicaksin su 6 aydir habire hamilelik moduna giriyorum :) neler neler anlatsam gülersin artik okadar daha yeni basladik tabiki isyan degil ama cok farkli birseymis ya son 2 aydir artik test yapinca bakiyorum yok basliyorum glamaya sabirli olmaliyizeger olmasada üzülme olur insallah doktora gittinmi sen butün testleri yaptirdinmi
Evet gercekten zormus yillardir bekliyenler nasil sabrediyomus anliyamiyorum Allahm hherkese nasip etsin.
Evet ben zaten 2 aydir doktora gidiyorum iliski gunu veriyo en 9 unda gittim yumurtalklarn catlamis dedi bekliyorum iste.
Amin canim olur ozaman insallah biraz sabirli olmaliyiz :)
Amin zaman herseyin ilacidir bosuna dememisler. :)
Aynen öyle bak simdi ben böyle yaziyorum yok beklicez bilmem ne butün gün evde yanlizim esim calisiyo oturvam baslicam yine düsünmeye :)))
Kafani dagitmaya bak yoksa valla hayat cekilmez olur ben simdi unuttm birazda olsa dusunmemek en iyisi ama elde degil ki . :)
Evett ikimizinde bir sorunu yokmus cok sükür insanlar nelerle ugrasiyo yaptiigim ayipp yani sükretmeliyim sen calisiyomusun :)
Kizlarrr dayanamadm test yaptmmm teste gore hamileyim suan kosa kosa kan tahlili yapmaya gidiyoruum.
Ayyyyy inanmiyorum canimmm cok sevindim ya habersiz birakmaa haber ver bizede insallah hayirli haberlerini bekliyorum baaak :) gercekten cok mutlu oldummm ya :)
Coook tesekkurler sonucu bekliyorum ulturasyon da bisey gozukmedi muhtemelen 1,5 haftalik falandir. :)
Yaz banadaaa sonraaa sonucu alinca :)) ayy canimm ya :)
Yazarmmm. :) ya cok tuhaf duygular icindeyimm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?