hamilelik belirtisi olmadan hamile olan var mi. ?

Evet beraber hast. Gittik kan sonucu pozitif dedi doktor ama daha cok erken oldugu icin pek de bisey demedi. :)

Ayy cok güzel ya hayirli olsun canim rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin insallah :) artik sana sorcaz bak:)))

Cook tesekkurlerr yok net bisey demedi bi kac gun sonra yine gel bakalm degerlerin yukselmis mi falan biseyler dedi de daha gitmem bu doktora kendi doktorum var ona gidicekym yarn carsambaya kadar yokmus sansa carsamba da memlekete gidicem artik orda giderim daha net belli olur. :)

Evet büyümüs olur insallah :)

canım belirti yoktu demişsin. göğüs hassasiyeti var mıydı hani adet öncesi olduğu gibi? benim de şu an gecikti de benim de belirtilerim yok arada kasıklarıma karnıma sancı girio. her adet öncesi mutlaka göğüs hassasiyetim olurdu şimdi hiç yok. sat 21 şubat
En ufak bir belirtim yoktu.addetimi bekledigim gun kasiklarim cok agridi.kanamam olmayinca suphe etmistim.

Benim hic gogus hassasiyetim olmadi o gunler.adet olmam gereken gun kasiklarim patlayacak gibi agriyordu.oldum olcam diye butun gun gecirdim olmadim.ertedi gun anladim durumu.gogus hassasiyeti onceki adet tarihlerime yakin olurdu hamilelik ayimda olmadi.guzel guzel sivilcelerimde cikmisti.beklemiyordum boyle birseyi.cunku okuduklarima gore goguslerim sismeli yuzum puruzsux olmaliydi.ama alakasi olmadi.

hele şükür hamile da olup göğüs hassasiyeti belirtisi yaşamayan birini buldum :) şimdi var mı peki

Mancoo dedi , ben siteye yeni geldim ve basildan 2 defa hamilelik gecti ama 2 side 3.ayinda sonlandi. Ilkinde hic anlamamistim tesadufen grip icin doktora gittigimde doktir hamile degilsin degilmi diye sordubbende bi test yapayim dedim oyle ogrendim. 2. Si ise istedigimiz ivin calisiyorduk ve sik sik wc ye gitme goguslerde acima ve halsizlik belirtileri oldu oyle anlayip test yaptigimda ogrendim. Ve 2.sinde yaklasik 2 ay surdu hamile kalabilmem icin tamamen psikolajik bence oluruna birak vucudunu germe . biz simdi tekrar basladik umarim bu sefer bebegimiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…