Esine söyledinmiiiiii :)
Evet beraber hast. Gittik kan sonucu pozitif dedi doktor ama daha cok erken oldugu icin pek de bisey demedi. :)
Cook tesekkurlerr yok net bisey demedi bi kac gun sonra yine gel bakalm degerlerin yukselmis mi falan biseyler dedi de daha gitmem bu doktora kendi doktorum var ona gidicekym yarn carsambaya kadar yokmus sansa carsamba da memlekete gidicem artik orda giderim daha net belli olur. :)
Evet büyümüs olur insallah :)
Darisi sana ve tum istiyenlere insallaaah. :)
Insallah canim sagol bundan sonra merak ettiklerimi sana sorarimm
Valla bende cook yeniyim elimden geldigince yardim ederim. İnsallahh
Valla bende cook yeniyim elimden geldigince yardim ederim. İnsallahh
Tesekkur ederim canm iyiyim sen nasilsinn.
Insallah canim gercekten senin adina cok sevindim ya nazar etcem seni ALLAH KORUSUN tüh tüh masallah :)
En ufak bir belirtim yoktu.addetimi bekledigim gun kasiklarim cok agridi.kanamam olmayinca suphe etmistim.
Benim hic gogus hassasiyetim olmadi o gunler.adet olmam gereken gun kasiklarim patlayacak gibi agriyordu.oldum olcam diye butun gun gecirdim olmadim.ertedi gun anladim durumu.gogus hassasiyeti onceki adet tarihlerime yakin olurdu hamilelik ayimda olmadi.guzel guzel sivilcelerimde cikmisti.beklemiyordum boyle birseyi.cunku okuduklarima gore goguslerim sismeli yuzum puruzsux olmaliydi.ama alakasi olmadi.canım belirti yoktu demişsin. göğüs hassasiyeti var mıydı hani adet öncesi olduğu gibi? benim de şu an gecikti de benim de belirtilerim yok arada kasıklarıma karnıma sancı girio. her adet öncesi mutlaka göğüs hassasiyetim olurdu şimdi hiç yok. sat 21 şubat
Benim hic gogus hassasiyetim olmadi o gunler.adet olmam gereken gun kasiklarim patlayacak gibi agriyordu.oldum olcam diye butun gun gecirdim olmadim.ertedi gun anladim durumu.gogus hassasiyeti onceki adet tarihlerime yakin olurdu hamilelik ayimda olmadi.guzel guzel sivilcelerimde cikmisti.beklemiyordum boyle birseyi.cunku okuduklarima gore goguslerim sismeli yuzum puruzsux olmaliydi.ama alakasi olmadi.
Adetimun gectigi ilk gun ve sonrasi 5-6gun falanda yoktu.sonradan basladi.:)hele şükür hamile da olup göğüs hassasiyeti belirtisi yaşamayan birini buldum :) şimdi var mı peki
Adetimun gectigi ilk gun ve sonrasi 5-6gun falanda yoktu.sonradan basladi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?