Dua edin canm karar verdim smdi gidiyorum kan vermeye cok heyecanlym ya ckmazsa napcm bilmyrm ya: (((@busraangell canim sirf senin konuna bakmak için girdim şuan gebelik testini çok merak ettim yaaa hemen gidip kan versen çok heyecanliii
benceee varr Alahım hayırlısını nasip etssin. güzel haberlerle gel inşallah kuzumDua edin canm karar verdim smdi gidiyorum kan vermeye cok heyecanlym ya ckmazsa napcm bilmyrm ya: (((
İns cnm hadi grsrz kzlar ozele gdyrm 1saate ckar snc:))benceee varr Alahım hayırlısını nasip etssin. güzel haberlerle gel inşallah kuzum
kuzum sakin ol olumsuz olsa da sıkma canını biz de önümüzdeki maçlara bakarız :) sakın üzme sen kendini hakkında hayırlısı olsun :)Dua edin canm karar verdim smdi gidiyorum kan vermeye cok heyecanlym ya ckmazsa napcm bilmyrm ya: (((
Bence senden bişey var canim gecikmen ve adet bekirtinde yok hemen haber ver :)Dua edin canm karar verdim smdi gidiyorum kan vermeye cok heyecanlym ya ckmazsa napcm bilmyrm ya: (((
ayy okadar sevindimki anlatamamİns cnm hadi grsrz kzlar ozele gdyrm 1saate ckar snc:))
Yarın mı canım ben 16:00 da verdim 17:20 de aldım acile gittin demiKzlar ozele gittim 85 tl dedi gebelik testi icin yuhh dedim nye bu kadr pahli dedim devlete kan vermeye gttm arkadaslar yarn ckcakms sonc ya: (
Canm birde bana sor sonc yarn cikcak sinirim bozuldu yarni ben nasl etcm blmyrm kalbim kut kut ya hicbrsy yapamdm ya:):)ayy okadar sevindimki anlatamamkalbim seninle iyi sonuç alacaksın. şuan yeni olduğu için silik çıkmıştır
Yogundu hastane cnm devlete gttim dedim gebelik icin kan vericm dedim yardmci oldulr yarn ckar snc dedler anlamdm zaten saskn saskn dolsyrm:))Yarın mı canım ben 16:00 da verdim 17:20 de aldım acile gittin demi
Cnm sorma ozele gidiym dedim cok pahali ckti bana en yakin ozel buydu devlete verdim yarn ckar sonc bir gun dha beklcm kzlartıp merkezleri 35 40'a yapıyor pahalı bir hastaneye gitmişsin sanırım. etrafında başka hastane yokmu fiyat al tıp merkezi falan
İstanbuldym cnm bennerde oturuyosun canm
Kzlar ozele gittim 85 tl dedi gebelik testi icin yuhh dedim nye bu kadr pahli dedim devlete kan vermeye gttm arkadaslar yarn ckcakms sonc ya: (
bir gün daha bekliyceksen bugünden test al sabah ilk uyandığın idrarınla bak belirginleşmiş olurCnm sorma ozele gidiym dedim cok pahali ckti bana en yakin ozel buydu devlete verdim yarn ckar sonc bir gun dha beklcm kzlar
Kuzm sen bak yarna kadr yogun olmazsa sende hastabeye gt bence cnm yakızlar sabah adet oldum diye düşündüm pembeden biraz koyu kan geldi çünkü hem de hiç karnım faaln ağrımadan bat yarın normalde
sabah o lekelenmeden sonra şimdi ne gelen var ne giden ama adet ağrım var aklım karıştı yine ya kendi kendimi mi umutlandırıyorum yine acaba
bebek düşünmüyor olsam evet adet oldum derim ama böyle olunca herşeyi gebeliğe yoruyorum galiba off
semt neresiİstanbuldym cnm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?