Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

kızlar sabah adet oldum diye düşündüm pembeden biraz koyu kan geldi çünkü hem de hiç karnım faaln ağrımadan bat yarın normalde
sabah o lekelenmeden sonra şimdi ne gelen var ne giden ama adet ağrım var aklım karıştı yine ya kendi kendimi mi umutlandırıyorum yine acaba
bebek düşünmüyor olsam evet adet oldum derim ama böyle olunca herşeyi gebeliğe yoruyorum galiba off

Kzlar ozele gittim 85 tl dedi gebelik testi icin yuhh dedim nye bu kadr pahli dedim devlete kan vermeye gttm arkadaslar yarn ckcakms sonc ya: (

tıp merkezleri 35 40'a yapıyor pahalı bir hastaneye gitmişsin sanırım. etrafında başka hastane yokmu fiyat al tıp merkezi falan

ayy okadar sevindimki anlatamam kalbim seninle iyi sonuç alacaksın. şuan yeni olduğu için silik çıkmıştır
Canm birde bana sor sonc yarn cikcak sinirim bozuldu yarni ben nasl etcm blmyrm kalbim kut kut ya hicbrsy yapamdm ya:):)

Yarın mı canım ben 16:00 da verdim 17:20 de aldım acile gittin demi
Yogundu hastane cnm devlete gttim dedim gebelik icin kan vericm dedim yardmci oldulr yarn ckar snc dedler anlamdm zaten saskn saskn dolsyrm:))

tıp merkezleri 35 40'a yapıyor pahalı bir hastaneye gitmişsin sanırım. etrafında başka hastane yokmu fiyat al tıp merkezi falan
Cnm sorma ozele gidiym dedim cok pahali ckti bana en yakin ozel buydu devlete verdim yarn ckar sonc bir gun dha beklcm kzlar

Kzlar ozele gittim 85 tl dedi gebelik testi icin yuhh dedim nye bu kadr pahli dedim devlete kan vermeye gttm arkadaslar yarn ckcakms sonc ya: (

ne alaka... aksam acılden alablrsınız soonucu yarını beklemeyınnn.. bn dun ogledn 1 bucukta verdm kanı acılde 3 te cıktı

Kuzm sen bak yarna kadr yogun olmazsa sende hastabeye gt bence cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…