- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
valla canım dün erken gebelik testi yaptım sonuç olumsuz inş boşuna değildir bu umut :)Canm bende ne dcm blmyrm herks adet belirtisi yasayp hamile kalms bencdeumutlan
Cnm 3 gun, bekle tekrrdan yap cnm 5 yukarisysa hamilelik var demektr benim yoktu hep degerm 0.17 ckardi bence unudubu kaybetmeTeşekkür ederim. İnşallah.. Ama dün kan verdim ve değerim 2 çıktı.
İns adet gnu tekrr yaprsn ins ckar:)valla canım dün erken gebelik testi yaptım sonuç olumsuz inş boşuna değildir bu umut :)
inş canım burdan hamileyim diye yazarım :)İns adet gnu tekrr yaprsn ins ckar:)
Bat bugun benim cnm ama olmadm olurun ya ondan hevesli deglm:)inş canım burdan hamileyim diye yazarım :)
senin bat ne zaman bu arada yazdıysan gözümden kaçmış olabilir.
Hadi hayırlısı olsun canımKan verdim kızlar yarım saat sonra alırım
Cnm bundada var adetine kac gun var senin kac gunde bir adet oluosunİNŞALLah canım benim Rabb'im hepimize nasip etsin şimdide erken gebelik testi yaptım dayanamadım baksana var mı ben gördüm gibi ama emin olamıyorum o kadar baktım ki teste Eki Görüntüle 1978845
Evleneli 8 ay oldu canım sadece 1 ay korunma oldu ve 22 yasındayim :) sen kaç yaşındasinCanm sen kac aydr istysn kac yasndsn:)
Canm bende 9 aydr evlym8 aydr deniyoruz cnm 20 yasndym bende:)Evleneli 8 ay oldu canım sadece 1 ay korunma oldu ve 22 yasındayim :) sen kaç yaşındasin
İns iyi sonclar alrsn cnm yazarsn 5 yukarsysa hayrlisi olsnKan verdim kızlar yarım saat sonra alırım
ADETİME 3 gün var canım .döngüm evlendikten sonra 29-35 arası ..bugün döngümün 27. GünüCnm bundada var adetine kac gun var senin kac gunde bir adet oluosun
Âmin âmin inşallahHadi hayırlısı olsun canım
inşallah canım ..ay siz daha çok küçüksünüz kızlar :)İns iyi sonclar alrsn cnm yazarsn 5 yukarsysa hayrlisi olsn
Canm sen kac yasndasn ne zmndrdn beri istysn cnm:) sonc nldu cktmiinşallah canım ..ay siz daha çok küçüksünüz kızlar :)
Ciktimi sonucun canm? Senin yas kacinşallah canım ..ay siz daha çok küçüksünüz kızlar :)
Glsmmc, test sonucunu merak ettim belli oldu mu?Kan verdim kızlar yarım saat sonra alırım
Sen benden gencmissin canim bir ay arayla evlenmişiz :):)Canm bende 9 aydr evlym8 aydr deniyoruz cnm 20 yasndym bende:)
Bu ay ozel bisey denedinizmiEşim almaya gitti :)) ben 27 yaşındayım 7 aylık evliyim hiç korunmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?