- 4 Eylül 2016
- 27
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Canım inşallah hamilesindir ama belirtiler bu kadar erken başlamaz diye biliyorum benMerhaba
Adetime 15 gun var bir onceki adetim bittifi gun iliskiye girdim esimle ve 3 4 gundur dohurganlik gunundeyim iliski yasiyoruz 4 gundur sag kasigimda daha cok inanilmaz agri var cok hareket edemiyorum belim agriyor gogus uclarimda hassasiyet var ates basiyor agarlarim geceleri agridan uyutmuyor beni ve adetime bir iki gun kala ki siskinlik agri var surekli akintim da cogaldi test yaptim dayanamayip biliyorum erken olsa bile negatif cikti dogal olarak nasil bekliycem 15 gun bilmiyorum bide saclarim inanilmaz dokuluyor benim gibi yasayanlar varmi belirtilerini ? Nezaman ogrenebilirim ki acaba cok istiyorum kan testi icin bile erken biliyorum ki zaten cidt cizgiyi gormeden gidemem de doktora heycandan bana yardimci olurmusunuz ...
Canım ilişkiden 10 gün sonra kanda 12 gün sonrada idrarda çıkıyo diye biliyorum benMerhaba belirtierin durumun benimkinin aynısı neredeyse daha önce de yaşamasığım türden. Benim daha 10 gün var pazar kan vercem. Geçen ay sağlık ocağında kan vermiştim oradaki hemşire ilişkiden üç gün sonra kanda hemen belli olur dedi doktorda onayladı. İstersen duramıyorsan sağlık ocağında kan verebilirsin idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Dilerim güzel haberler alırsın canım
Yaaaaa neden ağlıyosunResmen agliyorumm((
Bende öyle okumuştum canım ama sağlık ocağındakiler kan testinin net sonucu erken verdiğini söyledi. Hamile de değildim testte çıktı zaten. 3 gün sonra kesin çıkar deyince şaşırıp bi daha sordum hattaCanım ilişkiden 10 gün sonra kanda 12 gün sonrada idrarda çıkıyo diye biliyorum ben
Umudunu kaybetme bence 1 hafta sonra tekrar test yap canımBende öyle okumuştum canım ama sağlık ocağındakiler kan testinin net sonucu erken verdiğini söyledi. Hamile de değildim testte çıktı zaten. 3 gün sonra kesin çıkar deyince şaşırıp bi daha sordum hatta
Git de sonucu bizimle paylaş canım inşallah yerleşme kanamasıdirHerkeste olmuyormuş canım zaten ben devamı gelmeyince öyle düşündüm sadece doktora gitmeyi düşünüyorum
Oyy üzülme sakın canım benim bnde üzüldüm ya tüh hiç sıkma canını bu ay olmadı diğer ay bi bakmissin olmuş inşallah hayırlısıylaKıZlar aldım sonucu ama neqativ.doktorumla konuştum daha adetden cok fazla gun gecmedi diyor belkide onun icin kanda bi şey gozukmuyo ama idrarda azdabolsa ckmşsa ola bilir.bi haftaya gel yada adeti bekle soyledi..haftaya yine giderim..ama cok üzüldüm..öyleyse neden bu agrı bulantı falan?
Aynen bnim de ayın 15 ı negatif çıktı beta 2.00 du dünde ayin 19 ü pozitif çıktı beta 78 olmuş vala hiç ümidini kaybetmeCanlarm ben cok uzgun kanda negativ cikinca ama şimdi bi akrabam soyledi o hamileyken kan testi yapmış negativ cıkmış.yani umudunuzu kayb etmeyn her her wey ola bilir.ben yarın USMye gitcem.bakalm haftaya tekrar test yapcam
İnşAllah sevinirim hayat boyleyaa tam umudunu kaybetdiyin anda birde bakarsın hic beklemediyin bir şey olur yeniden umut edersin.Allah bu sevinci bana yawatr inşAllah.Aynen bnim de ayın 15 ı negatif çıktı beta 2.00 du dünde ayin 19 ü pozitif çıktı beta 78 olmuş vala hiç ümidini kaybetme
Amin canım inşallah. Allah hepimize aynı sevinci yaşatsın tez zamandaİnşAllah sevinirim hayat boyleyaa tam umudunu kaybetdiyin anda birde bakarsın hic beklemediyin bir şey olur yeniden umut edersin.Allah bu sevinci bana yawatr inşAllah.
Doktor izinli canımGit de sonucu bizimle paylaş canım inşallah yerleşme kanamasıdir
Canım inşallah hamilesindir ama belirtiler bu kadar erken başlamaz diye biliyorum ben
Merhaba belirtierin durumun benimkinin aynısı neredeyse daha önce de yaşamasığım türden. Benim daha 10 gün var pazar kan vercem. Geçen ay sağlık ocağında kan vermiştim oradaki hemşire ilişkiden üç gün sonra kanda hemen belli olur dedi doktorda onayladı. İstersen duramıyorsan sağlık ocağında kan verebilirsin idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Dilerim güzel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?