Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Merhaba
Adetime 15 gun var bir onceki adetim bittifi gun iliskiye girdim esimle ve 3 4 gundur dohurganlik gunundeyim iliski yasiyoruz 4 gundur sag kasigimda daha cok inanilmaz agri var cok hareket edemiyorum belim agriyor gogus uclarimda hassasiyet var ates basiyor agarlarim geceleri agridan uyutmuyor beni ve adetime bir iki gun kala ki siskinlik agri var surekli akintim da cogaldi test yaptim dayanamayip biliyorum erken olsa bile negatif cikti dogal olarak nasil bekliycem 15 gun bilmiyorum bide saclarim inanilmaz dokuluyor benim gibi yasayanlar varmi belirtilerini ? Nezaman ogrenebilirim ki acaba cok istiyorum kan testi icin bile erken biliyorum ki zaten cidt cizgiyi gormeden gidemem de doktora heycandan bana yardimci olurmusunuz ...

Merhaba belirtierin durumun benimkinin aynısı neredeyse daha önce de yaşamasığım türden. Benim daha 10 gün var pazar kan vercem. Geçen ay sağlık ocağında kan vermiştim oradaki hemşire ilişkiden üç gün sonra kanda hemen belli olur dedi doktorda onayladı. İstersen duramıyorsan sağlık ocağında kan verebilirsin idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Dilerim güzel haberler alırsın canım

Canım inşallah hamilesindir ama belirtiler bu kadar erken başlamaz diye biliyorum ben

Canım ilişkiden 10 gün sonra kanda 12 gün sonrada idrarda çıkıyo diye biliyorum ben

Canım ilişkiden 10 gün sonra kanda 12 gün sonrada idrarda çıkıyo diye biliyorum ben
Bende öyle okumuştum canım ama sağlık ocağındakiler kan testinin net sonucu erken verdiğini söyledi. Hamile de değildim testte çıktı zaten. 3 gün sonra kesin çıkar deyince şaşırıp bi daha sordum hatta

Umudunu kaybetme bence 1 hafta sonra tekrar test yap canım

Oyy üzülme sakın canım benim bnde üzüldüm ya tüh hiç sıkma canını bu ay olmadı diğer ay bi bakmissin olmuş inşallah hayırlısıyla

Canlarm ben cok uzgun kanda negativ cikinca ama şimdi bi akrabam soyledi o hamileyken kan testi yapmış negativ cıkmış.yani umudunuzu kayb etmeyn her her wey ola bilir.ben yarın USMye gitcem.bakalm haftaya tekrar test yapcam

Canlarm ben cok uzgun kanda negativ cikinca ama şimdi bi akrabam soyledi o hamileyken kan testi yapmış negativ cıkmış.yani umudunuzu kayb etmeyn her her wey ola bilir.ben yarın USMye gitcem.bakalm haftaya tekrar test yapcam
Aynen bnim de ayın 15 ı negatif çıktı beta 2.00 du dünde ayin 19 ü pozitif çıktı beta 78 olmuş vala hiç ümidini kaybetme

Aynen bnim de ayın 15 ı negatif çıktı beta 2.00 du dünde ayin 19 ü pozitif çıktı beta 78 olmuş vala hiç ümidini kaybetme
İnşAllah sevinirim hayat boyleyaa tam umudunu kaybetdiyin anda birde bakarsın hic beklemediyin bir şey olur yeniden umut edersin.Allah bu sevinci bana yawatr inşAllah.

Cok tesekkurler dusunceleriniz icin insan biseyi cok isteyince sanirim kendini daha da cok dinliyor hayirlisi bakalim allah her kadina anne olmayi nasip etsin insallah canlarim icinde bana da eger hamileysem yazicam tekrar biraz beklemem lazim biliyorum allah hayirlisini versin insallah....

Canim dilekleerin icin allah razi olsun ya korkuyorum ya uzulmekten gidemiyorum valla hastaneye haftaya bi olsun bakalim haner vericem ama durumu cok saol.canimm..

Merhaba kızlar durumlar nasıl gidiyor hiç sesiniz çıkmıyor
Bn hamile olduğumu öğrendim ama şimdide tum vücüdum da kaşıntı var kasidikca kabarip heryerime yayıldı acaba olumsuz giden bişeyler mi var allah korusun bişey olmasından korkuyorum yoksa geçen lazere gitmiştim ondan dolayı mı oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…