- 21 Kasım 2015
- 216
- 130
- 23
- 38
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
2-3gün oynar göğsüm falan şişip ağrımaz bu kadar ateşim 37 derecelerde ben 30-32 günde adet olurum takvim 42.günğ gösteriyorEvet canim bencede hic geciktigi oldumu pki bak adetler her ay geri kayiyo ona gore hesap yap
2 gün önce yaptım ama öğlen yaptım. En son 1 eylülde ilişkimiz oldu. 8 eylülde bat. Anlamadımki canım. Test yok diyo vücudum var diye bas bas bağırıyorCanım test yaptınmı peki? 9 gün ciddi bi süre gecikme için. Hamiş olmayasın
6 gün varken mi pozitif çıktı test ??Benimde sabah bulantilarim oluo goguslerim acio kasik agrisi batima 6 gun var ..ve evdeki testleri yaptim seker positif cikio camasir suyu kopuruyo ve karbonat hafif kopuruyo aceba varmidir biseyler
Canım şeker testi nasıl yapılıyorBenimde sabah bulantilarim oluo goguslerim acio kasik agrisi batima 6 gun var ..ve evdeki testleri yaptim seker positif cikio camasir suyu kopuruyo ve karbonat hafif kopuruyo aceba varmidir biseyler
Seker yuklemesimiCanım şeker testi nasıl yapılıyor
Yok canım arkadaş evdeki testleri söylemiş de çamaşırsuyu vs. Şeker testini duymamıştım hiç onu soruyordumSeker yuklemesimi
Hayir test ..bardaga idrari yapiyorsun ve toz seker dokuyorsun eridi olumsuz dibinde kristal gibi durdumu olumluSeker yuklemesimi
Evt evdeki yaptiklarim6 gün varken mi pozitif çıktı test ??
Benim.bi oglum var 4.5 yasinda simdi 2ci istiomYok canım arkadaş evdeki testleri söylemiş de çamaşırsuyu vs. Şeker testini duymamıştım hiç onu soruyordum
İlk defa duydum. Peki kesin mi .Evt evdeki yaptiklarim
Kizlar gecen camasir suyunu yaptik kizlarla cok sacmaydi zaten idrar sicakken zaten erir heralde idrari nekadar beklektikten sonra dokcez ve ne kadar dokcez sekeri yapayim bariİlk defa duydum. Peki kesin mi .
Erimedimi hamilesin eridi degilsinBen yaptim testi direk dibe yapişti iyide şeker bu zaten yuze cikmazki sizde yapin bklm ne olcak..
Kac dk bekliycekErimedimi hamilesin eridi degilsin
Yani garantimi pki :) bir daha yapcam ozamn ben üstte kalirsa kalmiş aklimda :)Erimedimi hamilesin eridi degilsin
Şeker neeee:))) onu duymadım hiççç çatlarım meraktanBenimde sabah bulantilarim oluo goguslerim acio kasik agrisi batima 6 gun var ..ve evdeki testleri yaptim seker positif cikio camasir suyu kopuruyo ve karbonat hafif kopuruyo aceba varmidir biseyler
Yap iste sende idrarini yapiyon erirse hamile deyilmisiz erimezse hamileymisiz tobe yaa bklm daha neler yapcaz bir daha yapcam amaŞeker neeee:))) onu duymadım hiççç çatlarım meraktan
Canımm şimdi baktım yorumlardan. Öğrendim:))) peki ne kadar beklicek? Bide sıcak idrarda zaten erimezmi yahu:)))Şeker neeee:))) onu duymadım hiççç çatlarım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?