benim de 19 mayıstı yumurtlama tarihim, umarım psikolojik değildir o zamandan beri bende ağrı ve şişlik hissediyorum2 gun cnim
Tamam canimCanım regl günlerimiz aynıymış jelden bir fayda görürsen yaz olur mu çünkü benim eşimde de sperm hareket azlığı var şimdi sizden duydum bu jeli faydalı görürsen bende alacağım
Tamam canımCanım regl günlerimiz aynıymış jelden bir fayda görürsen yaz olur mu çünkü benim eşimde de sperm hareket azlığı var şimdi sizden duydum bu jeli faydalı görürsen bende alacağım
Ayyyy hamilesinnnn waaaa cok iyiiiiiii canimmmmCanım inciri denedin mi eşine de ben zeytinyağında incir yapıyordum
Bu arada bu sabah yine yaptım test bu şekilde çıktı
Sanırım bende senim gibi yatak odası bakacağım
Eki Görüntüle 3251449
Çok iyiiiiCanım ben 27 yaşındayım 1 oğlum var 18 de evlendim 19da anne oldum
Yaaa dimi bugün 3 de randevum var çok heyecanlıyımAyyyy hamilesinnnn waaaa cok iyiiiiiii canimmmm
Yaaa dimi bugün 3 de randevum var çok heyecanlıyım
Cok sukur rabbim duy biziYaaa dimi bugün 3 de randevum var çok heyecanlıyım
Kızlarrrrr doktor beta istemediCok sukur rabbim duy bizi
Ay şükür birsey dagit sokakta cikolata falanKızlarrrrr doktor beta istemedi
Muayene etti alttan ve keseyi gördü :)
20 mm kesemiz var
Haftaya kalp atılı duymaya gideceğiz :₺
Merhaba ne yaptın cnm test falan yaptinmi merak ettimTamam canım yazalım buraya
Canım bi tane yaptım ama benim bat daha 6 gün var çok silik zor belli oluyor 2.çizgi erken gebelik testi yaptım pek güvenemiyorum yani sen naptın canım bugün belirti falan varmiMerhaba ne yaptın cnm test falan yaptinmi merak ettim
Yaa çok heyecanlıyım inan ki heyecandan bayılcam yaAy şükür birsey dagit sokakta cikolata falan
Inşallah cnm vardır gercekdenCanım bi tane yaptım ama benim bat daha 6 gün var çok silik zor belli oluyor 2.çizgi erken gebelik testi yaptım pek güvenemiyorum yani sen naptın canım bugün belirti falan varmi
Ayni hem de ayni belirtiler bende de vaarInsallqh hersey istediğiniz gibi olur kızlar
Benimde yumurtlamadan beridir kasiklarimda sancı kramp oluyo
Bazen rahmimden pıt pıt sesler geliyo daha önce olmuyodu
Psikolojik mi bilmiyom ama degil diye umuyorum
Adet gunume daha çok var
Beyaz sut gibi kremsi akinti oluyo az az
5 mayisda adet olmustum bnde
Adetlerin düzenli mi oluyor peki ? Benim de son adet tarihim 2 mayıs ne zaman test yapsam bilemiyorum dayanamayacağım sanırımInsallqh hersey istediğiniz gibi olur kızlar
Benimde yumurtlamadan beridir kasiklarimda sancı kramp oluyo
Bazen rahmimden pıt pıt sesler geliyo daha önce olmuyodu
Psikolojik mi bilmiyom ama degil diye umuyorum
Adet gunume daha çok var
Beyaz sut gibi kremsi akinti oluyo az az
5 mayisda adet olmustum bnde
Inşallah canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız benim de işte 6 gün var adete çıkmaz diye umitlenmeyerek yaptım belirsiz çıktı genede ümitlenmiyorum üzülmemek icinInşallah cnm vardır gercekden
Ben simdi yapsam cikmaz adetime daha çok secim günü yapmayı düşünüyorum test
Ogunde adet günüm degil ama bakalim
Evet cnm duzenlidir ya 26 yada 27 günde bir olurum hepAdetlerin düzenli mi oluyor peki ? Benim de son adet tarihim 2 mayıs ne zaman test yapsam bilemiyorum dayanamayacağım sanırım
Iki gün daha bekle bnce sende silikde olsa cikar az klmis zatenInşallah canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız benim de işte 6 gün var adete çıkmaz diye umitlenmeyerek yaptım belirsiz çıktı genede ümitlenmiyorum üzülmemek icin
Amin amin amin aminInşallah canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız benim de işte 6 gün var adete çıkmaz diye umitlenmeyerek yaptım belirsiz çıktı genede ümitlenmiyorum üzülmemek icin
Evet canım bekliycem 1 kac gün dahaIki gün daha bekle bnce sende silikde olsa cikar az klmis zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?