İnşallah canım ben adete iki gün kala idrar testinde öğrendim bide aşırı akıntım olmuştu.hani her zamanki nden farklı ydi hissetmistim
Canım seni cok iyi anlıyorum 7 senedir tedavi görüyordum aralıklı ve tüp bebegim tuttu yeni hamile sayılırım eger adetin gecmediyse bekle derim cünki her belirtiyi yaşayıp hüsrana ugramış biriyim şuan tüp bebegimdede öyle belirtim olmadı 8 haftaya gircem ve yatmak zorundayım sürekli çünki kanamalarım var umarım salih sıhatli evladın olur inan hiç birinizin üzülmesini istememKadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yokCOKKK AGRIYORRR BELİM
Güzel haberler verirsin İnşallahALLAHIM insallah HAMİLELİK banada nasip olur şuan belim kasıklarım ve rahim çevrem iğne batar gibi agrı var işde umutluyum insallah olur
Canım seni cok iyi anlıyorum 7 senedir tedavi görüyordum aralıklı ve tüp bebegim tuttu yeni hamile sayılırım eger adetin gecmediyse bekle derim cünki her belirtiyi yaşayıp hüsrana ugramış biriyim şuan tüp bebegimdede öyle belirtim olmadı 8 haftaya gircem ve yatmak zorundayım sürekli çünki kanamalarım var umarım salih sıhatli evladın olur inan hiç birinizin üzülmesini istemem
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUNDefalarca aynı şeyleri yaşayıp umutlanmış, hayal kırıklığına uğramış ve vazgeçmiş biri olarak umarım hamilesinizdir
Bende cok denemiştim hep hamile sandım kendimi çare işte2 senedir yoruldum bendeİnan ki hep negatifi gördüm kız size ne dicem şu kocakarı evde yapılan testler var bende denedim karbonat testi yaptım sabah idrarı ile köpürdü resmen hatta köpük üstte durdu dağılmadı da eğer doğruysa hamileymişim insallah hatta kaynanam da denedim kendisi menopozlu yani onda köpürmedi ya heyecan işde
Ama şunu da hep aklınızda tutun. Herşeyin hayırlısı olsun her zaman. Bazen çok istediğimiz şeyler de hayırlı olmayabiliyor hakkımızda.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUNİNŞALLAH İNŞALLAH
Ama şunu da hep aklınızda tutun. Herşeyin hayırlısı olsun her zaman. Bazen çok istediğimiz şeyler de hayırlı olmayabiliyor hakkımızda.
Benim adet düzensiz1 temmuz yumurtlama ise dün adet görmeniz gerekirdi. Görünüre göre bugün ilk gecikme günütest yap bence.
1 hafta daha bekleyeyimBende cok denemiştim hep hamile sandım kendimi çare iştesaglık oca varsa kan ver hemen cııkar şüpheden odaklanmak daha iyi herşeyin vakti zamanı var dualarım hepinizle
Yumurtlamayı eğer testle garantilediysen istediğin kadar düzensiz olsun 15 gün sonra adet görürsün. Ovu testinde mi gördün pozitif?Benim adet düzensiz
Ovu testi kullanmıyorum yumurtlamam olduğunu internetten baktım söyle ki benden ogün çok sıvı şeffaf akıntı geldi aşırı derecede ve karnım agrıyordu hafif netten baktım orda da yazıyordu yumurtlama günü şeffaf akıntı gelir işde su gibiydi ya resmen bide adet takvimim var işde ordan da hesapladım temmuzun 2 sine denk geliyoYumurtlamayı eğer testle garantilediysen istediğin kadar düzensiz olsun 15 gün sonra adet görürsün. Ovu testinde mi gördün pozitif?
Benim adetim cidden çok düzensin döngü günüm bazen 48 bazen 32 bazen 21 bayağı berbatYumurtlamayı eğer testle garantilediysen istediğin kadar düzensiz olsun 15 gün sonra adet görürsün. Ovu testinde mi gördün pozitif?
Çok düzensiz gerçekten. Sebebini araştırdınız mı?Benim adetim cidden çok düzensin döngü günüm bazen 48 bazen 32 bazen 21 bayağı berbat
Anladım. Ben de temmuz 2 pik görmüştüm ve adet oldum bile. İnsallah sen olmazsınOvu testi kullanmıyorum yumurtlamam olduğunu internetten baktım söyle ki benden ogün çok sıvı şeffaf akıntı geldi aşırı derecede ve karnım agrıyordu hafif netten baktım orda da yazıyordu yumurtlama günü şeffaf akıntı gelir işde su gibiydi ya resmen bide adet takvimim var işde ordan da hesapladım temmuzun 2 sine denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?