Hamilelik belirtisimi ??

Kadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yok COKKK AGRIYORRR BELİM
Selam canım bende gebelik düşünüyorum 5 6 7 Temmuz yumurtlama günümdü adetime 10 gün kala idrar testi yaptım tatbiki negatif çıktı , hiçbir hamilelik veya adet belirtim yok arada bir çok hafif bel ağrım oluyor. Adetime 4 gün kaldı merakla bekliyorum

Ay bende 4 gün sonra test yapıcam
Biliyorum zor ama sabret Ben sabretmedim her gün yaptım nerdeyse en sonunda sinirlendim adet günüm de yapmıştım yine çıkmadı seninde testininde dedim hiç umursamadım aklıma da getirmedim sanki istedikçe gelmiyor en son 4 gün geçince hadi dedim ve pozitiiff

Aleyküm selam insallah benimde birtek bel agrım var birde hafif kasık agrım bende 1 haftam var bekliyorum işde umarım hamile oluruz inşallah ALLAH TAN TEK İSDEĞİMİZ

Aaaa inşallah bahsi darısı bana

Ya ister istemez sürekli meraktan aklımdan çıkmıyor ki son bir test kaldı elimde ama adet günümü bekliycem dayanabilirsem inşallah pozitif gelir şuan 3 gün kaldı hiçbir belirtim yok

Kızlar yardım.lurfen transferimin 9.günü dün evde test yaptım silik 2.çizgiyi gördüm az önce yine test yaptım çizgi yine hayalet çizgi çıktı.simdi fitilimi attım ve kanamam olduğunu anladım şuan hafif kanamam var akıntı şeklinde

Ya ister istemez sürekli meraktan aklımdan çıkmıyor ki son bir test kaldı elimde ama adet günümü bekliycem dayanabilirsem inşallah pozitif gelir şuan 3 gün kaldı hiçbir belirtim yok
Benim de yoktu adetim 1 gün geçti olmaya başladı belirtiler daha erkendir aşkım

Ağrı var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…