Biara prolaktik vardı bende ondan bide sitresÇok düzensiz gerçekten. Sebebini araştırdınız mı?
Ben olmadım halen dahaAnladım. Ben de temmuz 2 pik görmüştüm ve adet oldum bile. İnsallah sen olmazsın
İnşallah bir an önce müjdeniz gelirBiara prolaktik vardı bende ondan bide sitres
İnşallah bir an önce müjdeniz gelir
Ayyy inşallahBende 6 gün sonra test yapıcam inş bende müjdemi alırımsizin gibi DUA EDİN
Selam canım bende gebelik düşünüyorum 5 6 7 Temmuz yumurtlama günümdü adetime 10 gün kala idrar testi yaptım tatbiki negatif çıktı , hiçbir hamilelik veya adet belirtim yok arada bir çok hafif bel ağrım oluyor. Adetime 4 gün kaldı merakla bekliyorumKadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yokCOKKK AGRIYORRR BELİM
Ay bende 4 gün sonra test yapıcamAyyy inşallah
Biliyorum zor ama sabretAy bende 4 gün sonra test yapıcam
Aleyküm selamSelam canım bende gebelik düşünüyorum 5 6 7 Temmuz yumurtlama günümdü adetime 10 gün kala idrar testi yaptım tatbiki negatif çıktı , hiçbir hamilelik veya adet belirtim yok arada bir çok hafif bel ağrım oluyor. Adetime 4 gün kaldı merakla bekliyorum
Aaaa inşallah bahsi darısı banaBiliyorum zor ama sabretBen sabretmedim her gün yaptım nerdeyse en sonunda sinirlendim adet günüm de yapmıştım yine çıkmadı seninde testininde dedim hiç umursamadım aklıma da getirmedim sanki istedikçe gelmiyor en son 4 gün geçince hadi dedim ve pozitiiff
İnşallah canım çift çizgiyi görelim merak ettim bende haber ver olur muAleyküm selaminsallah benimde birtek bel agrım var birde hafif kasık agrım bende 1 haftam var bekliyorum işde umarım hamile oluruz inşallah ALLAH TAN TEK İSDEĞİMİZ
Ya ister istemez sürekli meraktan aklımdan çıkmıyor ki son bir test kaldı elimde ama adet günümü bekliycem dayanabilirsemBiliyorum zor ama sabretBen sabretmedim her gün yaptım nerdeyse en sonunda sinirlendim adet günüm de yapmıştım yine çıkmadı seninde testininde dedim hiç umursamadım aklıma da getirmedim sanki istedikçe gelmiyor en son 4 gün geçince hadi dedim ve pozitiiff
Benim de yoktu adetim 1 gün geçti olmaya başladı belirtiler daha erkendir aşkımYa ister istemez sürekli meraktan aklımdan çıkmıyor ki son bir test kaldı elimde ama adet günümü bekliycem dayanabilirseminşallah pozitif gelir şuan 3 gün kaldı hiçbir belirtim yok
Ağrı var mı pekiKızlar yardım.lurfen transferimin 9.günü dün evde test yaptım silik 2.çizgiyi gördüm az önce yine test yaptım çizgi yine hayalet çizgi çıktı.simdi fitilimi attım ve kanamam olduğunu anladım şuan hafif kanamam var akıntı şeklinde
Var her zamanki gibi kasık ve bel agrisiAğrı var mı peki
Tamam canım SALI günü test yapıcam eğer çıkmazsa kan vericemİnşallah canım çift çizgiyi görelim merak ettim bende haber ver olur mu
Adet mi oldun yoksaVar her zamanki gibi kasık ve bel agrisi
Lucrin kullandım 6ay geçici menepoz daydım adet günümde belli değil bilmiyorumkiAdet mi oldun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?