Benimde adetim düzensiz yakın bir hastahane varsa bi gözüksen canımLucrin kullandım 6ay geçici menepoz daydım adet günümde belli değil bilmiyorumki
Muayene için çok erken daha 9.gün kanmı versem bilmiyorum yapıştım yatağa salak gibi bakiniyomBenimde adetim düzensiz yakın bir hastahane varsa bi gözüksen canım
Kanama hala devam ediyor muVar her zamanki gibi kasık ve bel agrisi
Evet hafif arttı sanki belimdeki ağrıda arttı lekenme nasıl oluyo bilmiyorum kiKanama hala devam ediyor mu
Bi kan ver bişeler yap canım ya durma öyle önemli bişe olabilir belkiMuayene için çok erken daha 9.gün kanmı versem bilmiyorum yapıştım yatağa salak gibi bakiniyom
Lekelenmede pek şiddetli ağrı olmaz sanırımEvet hafif arttı sanki belimdeki ağrıda arttı lekenme nasıl oluyo bilmiyorum ki♀
Sessiz düşükte yapıyor olabilirsinizLekelenmede pek şiddetli ağrı olmaz sanırım
Şiddetli değil ama var ağrımLekelenmede pek şiddetli ağrı olmaz sanırım
Kan testi versem pozitif çıkarsa bu kanamamin anlamı ne.olucak bilemedimŞiddetli değil ama var ağrım
Evet hafif arttı sanki belimdeki ağrıda arttı lekenme
Kan testi versem pozitif çıkarsa bu kanamamin anlamı ne.olucak bilemedim
Şüphede kalmaktansa bi kan. Versen iyi olur
Canım bir doktora git istersen silik çizgi varsa hamilesindir benceKızlar yardım.lurfen transferimin 9.günü dün evde test yaptım silik 2.çizgiyi gördüm az önce yine test yaptım çizgi yine hayalet çizgi çıktı.simdi fitilimi attım ve kanamam olduğunu anladım şuan hafif kanamam var akıntı şeklinde
İnşallah canım çok heyecanlıyımBenim de yoktu adetim 1 gün geçti olmaya başladı belirtiler daha erkendir aşkım
Hiç sanmıyorum kanamam hala devam ediyorCanım bir doktora git istersen silik çizgi varsa hamilesindir bence
2 senedir yoruldum bendeİnan ki hep negatifi gördüm kız size ne dicem şu kocakarı evde yapılan testler var bende denedim karbonat testi yaptım sabah idrarı ile köpürdü resmen hatta köpük üstte durdu dağılmadı da eğer doğruysa hamileymişim insallah hatta kaynanam da denedim kendisi menopozlu yani onda köpürmedi ya
Cok mu kanamaniz hastane uzak mi cnmHiç sanmıyorum kanamam hala devam ediyor
Çok değil ama devam ediyo hastaneye gitsem en fazla kan vericem iki gün sonra normal test günümdü napcam bende bilmiyorum ama umudum yokCok mu kanamaniz hastane uzak mi cnmins hamilesindir
Allh buyuk cnm .ver kan diken üstünde olmaktansa.Çok değil ama devam ediyo hastaneye gitsem en fazla kan vericem iki gün sonra normal test günümdü napcam bende bilmiyorum ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?