Kan vermemek için iyi dayandın canım
Kız lunaparka gittinde hastaneye ugrasana yada gebelik testi alAllahım bi lunapark heyecanı yaaşadım binmek isdemedim eşimle kardeşim direttiler illa bin diye of çok kötüydü herkes bana bakıyordusadece bağırdım başka bişe yok yani
Kız lunaparka gittinde hastaneye ugrasana yada gebelik testi al
Adetine kac gun var canim benimde bugun atesler basiyor kemiklerim agriyor cok halsizim adetimin 2 gunu yumurtam 11ml idi doktor 3veya 4 gun yumurtlama demisti her gun degerlendirdim sabahta yine degerlendirdim sagimda yumurta cok agriyor yani 4 gundurdur agriyordu bugun daha siddetlendi yarinda iliski devam edecekmiKızlar yumurtam çatladı sanırsam
Çatlama olduktan sonra değerlendirmen gerekiyor zaten bende ilk yumurtlama olduğu gün değerlendirdim 19 20 21 22 4 gün çatlamadı bugün çatladı işde yumurtam 19 ve 21 de bir değerlendirdim okadar insallah tutar tek umudumAdetine kac gun var canim benimde bugun atesler basiyor kemiklerim agriyor cok halsizim adetimin 2 gunu yumurtam 11ml idi doktor 3veya 4 gun yumurtlama demisti her gun degerlendirdim sabahta yine degerlendirdim sagimda yumurta cok agriyor yani 4 gundurdur agriyordu bugun daha siddetlendi yarinda iliski devam edecekmi
Insaallah ben doktor takibiyle her gunu degerlendirdim yalniz pazar gununden sag kasik agrisi bir gun durdu bir gun basladi bugun ise daha bi siddetlendi ates basmasi halsizliklw gune basladim duaun o halde bile bugun sabahida degrlendirdimÇatlama olduktan sonra değerlendirmen gerekiyor zaten bende ilk yumurtlama olduğu gün değerlendirdim 19 20 21 22 4 gün çatlamadı bugün çatladı işde yumurtam 19 ve 21 de bir değerlendirdim okadar insallah tutar tek umudum
Senin kocan masalahı var bacım bizimkisinin isteksizliği tuttu hemde yumurtlama günümde tuttu nedense sinirlerim bozuldu zaten ağladım bugün zar zor yumurtladığım günde ilişki yaşadım birde 21 nde işde bakalım insallah bugün de yasıcaz ama mecbur yani bebek için mecbur kafam agrıyor diyor benim morelimi bozuyor ya inanki sitrese girmek isdemesemde giriyorum çünkü fırsat ayağımıza gelmiş diyorum adamın isteksizliği tuttu anası satayım ya offf özelden randevu aldım salı günü gidecem insallah göZükecez doktora ya yoksa ben oturup aglıcam çocuklar gibiInsaallah ben doktor takibiyle her gunu degerlendirdim yalniz pazar gununden sag kasik agrisi bir gun durdu bir gun basladi bugun ise daha bi siddetlendi ates basmasi halsizliklw gune basladim duaun o halde bile bugun sabahida degrlendirdim
Esime dedigim zaman hayir demiyorum allah var bak o pek istemiyor ben istiyorum diye kirmiyor iki bakiyorum iste ufak tefek cilve 3 tane cocugumuz var bizim bidaha olsun istedim sen öyle yapma simdi trip zamani degil sen git ona giyin guzelce biraz makjaj dans muzigi ac cildirt yani mecburen bak o zaman kafasinin agrisi falan kalmaz inşaallah hep birlikte testlerimizi yapar pozitifi yakalarizSenin kocan masalahı var bacım bizimkisinin isteksizliği tuttu hemde yumurtlama günümde tuttu nedense sinirlerim bozuldu zaten ağladım bugün zar zor yumurtladığım günde ilişki yaşadım birde 21 nde işde bakalım insallah bugün de yasıcaz ama mecbur yani bebek için mecbur kafam agrıyor diyor benim morelimi bozuyor ya inanki sitrese girmek isdemesemde giriyorum çünkü fırsat ayağımıza gelmiş diyorum adamın isteksizliği tuttu anası satayım ya offf özelden randevu aldım salı günü gidecem insallah göZükecez doktora ya yoksa ben oturup aglıcam çocuklar gibi
İnşallah beEsime dedigim zaman hayir demiyorum allah var bak o pek istemiyor ben istiyorum diye kirmiyor iki bakiyorum iste ufak tefek cilve 3 tane cocugumuz var bizim bidaha olsun istedim sen öyle yapma simdi trip zamani degil sen git ona giyin guzelce biraz makjaj dans muzigi ac cildirt yani mecburen bak o zaman kafasinin agrisi falan kalmaz inşaallah hep birlikte testlerimizi yapar pozitifi yakalariz
Esime dedigim zaman hayir demiyorum allah var bak o pek istemiyor ben istiyorum diye kirmiyor iki bakiyorum iste ufak tefek cilve 3 tane cocugumuz var bizim bidaha olsun istedim sen öyle yapma simdi trip zamani degil sen git ona giyin guzelce biraz makjaj dans muzigi ac cildirt yani mecburen bak o zaman kafasinin agrisi falan kalmaz inşaallah hep birlikte testlerimizi yapar pozitifi yakalariz
İnşaAllah canim ınşaAllah senin adetine az kalmis ben senden sonra ögrenecem 12 gun var banada haberleselim takipteyim seniBen bi kızım olursa adını mevsim koyacaktım
Ya bazı zamanlar böyle oluyordu arada boşalamıyordu ama benim sinirlendiğin nokta tam da yumurtlama günü ne denk geldiEsinin bu sorunu bosalamama yani yenimi basladi yoksa onceden olan biseymi
Valla bak abdestliyim başladım süreler okumayaİnşaAllah canim ınşaAllah senin adetine az kalmis ben senden sonra ögrenecem 12 gun var banada haberleselim takipteyim seni
Kiyamam allahim gonlune gore versin bende merak ediyorum senibtest yaptiginda muhakak haber verallahim yuzunu guldursun inşaAllahValla bak abdestliyim başladım süreler okumayaOkadar isdiyorum ki işde
Yok ben şansız bi insanım benim yüzüm gülmez boşver suan mutsuzum hiç annelik duygusunu tatmadım hiç bilmiyorum. Da çok isdedim diye de olmuyorKiyamam allahim gonlune gore versin bende merak ediyorum senibtest yaptiginda muhakak haber verallahim yuzunu guldursun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?