Hamilelik belirtisimi ??

Allahım bi lunapark heyecanı yaaşadım binmek isdemedim eşimle kardeşim direttiler illa bin diye of çok kötüydü herkes bana bakıyordu sadece bağırdım başka bişe yok yani

Allahım bi lunapark heyecanı yaaşadım binmek isdemedim eşimle kardeşim direttiler illa bin diye of çok kötüydü herkes bana bakıyordu sadece bağırdım başka bişe yok yani
Kız lunaparka gittinde hastaneye ugrasana yada gebelik testi al

Kızlar yumurtam çatladı sanırsam
Adetine kac gun var canim benimde bugun atesler basiyor kemiklerim agriyor cok halsizim adetimin 2 gunu yumurtam 11ml idi doktor 3veya 4 gun yumurtlama demisti her gun degerlendirdim sabahta yine degerlendirdim sagimda yumurta cok agriyor yani 4 gundurdur agriyordu bugun daha siddetlendi yarinda iliski devam edecekmi

Çatlama olduktan sonra değerlendirmen gerekiyor zaten bende ilk yumurtlama olduğu gün değerlendirdim 19 20 21 22 4 gün çatlamadı bugün çatladı işde yumurtam 19 ve 21 de bir değerlendirdim okadar insallah tutar tek umudum

Insaallah ben doktor takibiyle her gunu degerlendirdim yalniz pazar gununden sag kasik agrisi bir gun durdu bir gun basladi bugun ise daha bi siddetlendi ates basmasi halsizliklw gune basladim duaun o halde bile bugun sabahida degrlendirdim

Insaallah ben doktor takibiyle her gunu degerlendirdim yalniz pazar gununden sag kasik agrisi bir gun durdu bir gun basladi bugun ise daha bi siddetlendi ates basmasi halsizliklw gune basladim duaun o halde bile bugun sabahida degrlendirdim
Senin kocan masalahı var bacım bizimkisinin isteksizliği tuttu hemde yumurtlama günümde tuttu nedense sinirlerim bozuldu zaten ağladım bugün zar zor yumurtladığım günde ilişki yaşadım birde 21 nde işde bakalım insallah bugün de yasıcaz ama mecbur yani bebek için mecbur kafam agrıyor diyor benim morelimi bozuyor ya inanki sitrese girmek isdemesemde giriyorum çünkü fırsat ayağımıza gelmiş diyorum adamın isteksizliği tuttu anası satayım ya offf özelden randevu aldım salı günü gidecem insallah göZükecez doktora ya yoksa ben oturup aglıcam çocuklar gibi

Esime dedigim zaman hayir demiyorum allah var bak o pek istemiyor ben istiyorum diye kirmiyor iki bakiyorum iste ufak tefek cilve 3 tane cocugumuz var bizim bidaha olsun istedim sen öyle yapma simdi trip zamani degil sen git ona giyin guzelce biraz makjaj dans muzigi ac cildirt yani mecburen bak o zaman kafasinin agrisi falan kalmaz inşaallah hep birlikte testlerimizi yapar pozitifi yakalariz

İnşallah be valla okadar mutsuzum ki oda beni kırmıyor ama işde istemeyince olmuyor boşalamıyor oda beni üzüyor bak mesela bugün yumurtam çatladı bugün ilişkiye girmek zorundayız bakalım nolacak bugünde bosalmassa daha da çocuk şansı yok hastanelerde sürünmek isdemiyorum

Kiyamam allahim gonlune gore versin bende merak ediyorum senibtest yaptiginda muhakak haber verallahim yuzunu guldursun inşaAllah
Yok ben şansız bi insanım benim yüzüm gülmez boşver suan mutsuzum hiç annelik duygusunu tatmadım hiç bilmiyorum. Da çok isdedim diye de olmuyor

Hanımlar pazar günü sabahı erken gebelik yaptım bişe çıkmadı pazardan itibaren göğüslerim hassaslaştı kasıklarımda ara ara agrı vardı şimdi yok yeni lavaboya gittim iç camasırım temiz peçeteyi sürdüm altıma leke geldi pembemsi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…