Aaa ben görmedim
5 yıldır negatif görenler var bu sitede madem negatif görmekten korkuyorsunuz neden konu açıyorsunuz tam olarak? Nasılsa öğreneceksiniz yapın gitsin. Önünüzdeki aylara bakınÇünkü 2 yıldır negatif görmüş olsaydınız benim sizde test yapmaktan kaçınırdınız üzülmek isdemiyorum artık
5 yıldır negatif görenler var bu sitede madem negatif görmekten korkuyorsunuz neden konu açıyorsunuz tam olarak? Nasılsa öğreneceksiniz yapın gitsin. Önünüzdeki t
Tamam canım
Yaptın mı canım testiTamam canım
Canım ovulasyon testini atmasın galibaYok canım yarın sabahın ilk idrarı ile yapıcam işde dua et nolur
Attım da gelmedi heralde yine ya bende sabahı bekliyorum işdeCanım ovulasyon testini atmasın galibayarın benide etiketle
Bayram hediyesi bekliyorum bende canim ,çok merak ediyorumAttım da gelmedi heralde yine ya bende sabahı bekliyorum işde
Canım bu şekilde gebelik öğrenen var. Seninde koyu çıkmış. Inş hamilesindirkadınlar tekrar ovulasyon testi yaptım bu sabah. Yine koyu çıktı eşimin aldığı hcg testini yaptım oda bozuk çıktı idrarı damlattım başta idrar gitmedi çubuktan ilerlemedi hafif kaldırdım yukarı gitti sonra hayalet çizgi belirdi sonra sanırsam test sorunlu çıktı bu görüntülerdeki benim ovulasyon testi ya normalde gebeliklerini bunlada anlayanlar varmış sürekli koyu çıkarsa diye
İnşallah yaCanım bu şekilde gebelik öğrenen var. Seninde koyu çıkmış. Inş hamilesindir
Amin canım sANADA İYİ BAYRAMLARAILENIZ VE TUM SEVDIKLERINIZLE HAYIRLI SAĞLIKLI NICE BAYRAMLAR GECIRMENIZ DILEGIYLE ARKADAŞLAR
Tarif ettiğiniz bel ağrısı bebek yerleşirken olan ağrıya çok benzıyor benim de olmuştu. Normal bir ağrı değil yani belli oluyor. Bence hamilesinizİnşAllah bayram hediyesi olur size hemen kan vermeye gidin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?