Hamilelik belirtisimi ??

Çünkü 2 yıldır negatif görmüş olsaydınız benim sizde test yapmaktan kaçınırdınız üzülmek isdemiyorum artık
5 yıldır negatif görenler var bu sitede madem negatif görmekten korkuyorsunuz neden konu açıyorsunuz tam olarak? Nasılsa öğreneceksiniz yapın gitsin. Önünüzdeki aylara bakın

kadınlar tekrar ovulasyon testi yaptım bu sabah. Yine koyu çıktı eşimin aldığı hcg testini yaptım oda bozuk çıktı idrarı damlattım başta idrar gitmedi çubuktan ilerlemedi hafif kaldırdım yukarı gitti sonra hayalet çizgi belirdi sonra sanırsam test sorunlu çıktı bu görüntülerdeki benim ovulasyon testi ya normalde gebeliklerini bunlada anlayanlar varmış sürekli koyu çıkarsa diye

Eklentiler

• 4A4855F8-0B3E-47C5-A23E-F5B41BF88756.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 50
Canım bu şekilde gebelik öğrenen var. Seninde koyu çıkmış. Inş hamilesindir

Tarif ettiğiniz bel ağrısı bebek yerleşirken olan ağrıya çok benzıyor benim de olmuştu. Normal bir ağrı değil yani belli oluyor. Bence hamilesiniz İnşAllah bayram hediyesi olur size hemen kan vermeye gidin bence

Şuan bu yaptığım 3 test ve halendaha koyu suan morelim yok çünkü ne olduğunu anlamış değilim yumurtlama mı ? Yoksa gebelik mi ? Yoksa başka bişe mi ? Bilmiyorum sol kasıgımda agrı var adet agrısı gibi hani sanki adet olmuşumda agrı yapar ya öyle iğne batar gibi bi agrı belimde agrı var özellikle leğen kemiğimde hafif den yoklayan mide bulantısı Buda beni hem üzüyor hemde mutsuz ediyor motivasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum offfff offf bende ki de öyle bi kocaki yorgun olduğu. Zaman asla yerinden kalkmaz şimdi kal hastaneye gidelim desem ya sacmalama der suan değerlendirmem gereken günler mi acaba yumurtlamaysa neden çatlamıyor offff kafamda bi ton sorun

Eklentiler

• 03E284D7-3AC0-4816-BBEE-B998ACC4CAA1.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…