Canım bir şekilde kan ver yada gebelik testi yap. Olmadı bu günleri degerlendir her ihtimale karşı. Çünkü bu belirsizlik seni daha çok yorarŞuan bu yaptığım 3 test ve halendaha koyusuan morelim yok çünkü ne olduğunu anlamış değilim yumurtlama mı ? Yoksa gebelik mi ? Yoksa başka bişe mi ? Bilmiyorum sol kasıgımda agrı var adet agrısı gibi hani sanki adet olmuşumda agrı yapar ya öyle iğne batar gibi bi agrı belimde agrı var özellikle leğen kemiğimde hafif den yoklayan mide bulantısı Buda beni hem üzüyor hemde mutsuz ediyor motivasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum offfff offf bende ki de öyle bi kocaki yorgun olduğu. Zaman asla yerinden kalkmaz şimdi kal hastaneye gidelim desem ya sacmalama der suan değerlendirmem gereken günler mi acaba yumurtlamaysa neden çatlamıyor offff kafamda bi ton sorun
ŞUAN AGRIM VARCanım bir şekilde kan ver yada gebelik testi yap. Olmadı bu günleri degerlendir her ihtimale karşı. Çünkü bu belirsizlik seni daha çok yorar
ŞUAN AGRIM VARkasıklarımda bu beni rahatsız ediyor belim ve kasıklar napcam bilmiyorum uyuyamıyorum uyutmuyor benı
Sıcak basıyor geriliyorumCanım bir şekilde kan ver yada gebelik testi yap. Olmadı bu günleri degerlendir her ihtimale karşı. Çünkü bu belirsizlik seni daha çok yorar
Bence sabah bir şekilde acile git kam ver canımSıcak basıyor geriliyorum
Bişe çıkar mı pekiBence sabah bir şekilde acile git kam ver canım
Varsa kesin çıkar canımBişe çıkar mı peki
Amin. Canım uyuyamıyorum ya valla bakYa kan tahlili ver yada evde gebelik testi yap evdeki icine sinmez ise kan ver bence öylemi böylemi diye diye morelini aşağı çekersin hakkında hayırlısı olsun canim
Varsa kesin çıkar canım
Canım naptın?Eşimin yanında bile yatmak isdemedim o derece sıcak basıyor ve gerginim
Bugün temizlik yaptım valla sitrese girmemek için bel ve kasık agrım halen devam ediyor eczaneden 5 ovulasyon 1 de erken gebelik aldım işdeCanım naptın?
Ovulasyon yap bariBugün temizlik yaptım valla sitrese girmemek için bel ve kasık agrım halen devam ediyor eczaneden 5 ovulasyon 1 de erken gebelik aldım işde
Aynısını yaşıyorum benimde belim ağrıyor kendimi yorarsam yürüme vs. Kopuyor bende test yapamıyorum 15.gun inşallah hamileyizdir hayırlısıylaKadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yokCOKKK AGRIYORRR BELİM
Aynısını yaşıyorum benimde belim ağrıyor kendimi yorarsam yürüme vs. Kopuyor bende test yapamıyorum 15.gun inşallah hamileyizdir hayırlısıylabirkere test yaptım pozitif gördüm kimyasal oldu artık testde inanmıyorum
Yapıcam suan su içtim saat 11 de yaparım malüm hava çok sıcakOvulasyon yap bari
Kan vermemek için iyi dayandın canımAz önce yaptığım ovulasyon testim tekrar aynı koyuluktalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?