Hamilelik belirtisimi ??

VE BİRDE ŞÖYLE BİŞE VAR BEN HAZİRANIN 19 da ADET GÖRDÜM 25 idi BİTTİ TEMMUZUN 21 ndeyiz ve ben OVU TESTİNDE TABİ EĞER YUMURTLAMAYSA BU temmuzun 19 nda GÖRMÜŞ OLUYORUM

Canım bir şekilde kan ver yada gebelik testi yap. Olmadı bu günleri degerlendir her ihtimale karşı. Çünkü bu belirsizlik seni daha çok yorar

Ya kan tahlili ver yada evde gebelik testi yap evdeki icine sinmez ise kan ver bence öylemi böylemi diye diye morelini aşağı çekersin hakkında hayırlısı olsun canim

Kadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yok COKKK AGRIYORRR BELİM
Aynısını yaşıyorum benimde belim ağrıyor kendimi yorarsam yürüme vs. Kopuyor bende test yapamıyorum 15.gun inşallah hamileyizdir hayırlısıyla birkere test yaptım pozitif gördüm kimyasal oldu artık testde inanmıyorum

Az önce yaptığım ovulasyon testim tekrar aynı koyuluktalar

Eklentiler

• ED520067-C09E-48AB-A5EF-2A674ABFF4BC.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…