- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
- Konu Sahibi bynpikolata
-
Ben henüz yaşamadım ama,etraftan duyduğum kadarıyla çatlıyorsunuz şuan
Cabuk vücudunu yağla catlıyorsun ve sakın kasıma sakınKızlar merhaba başlıktan anlaşılacağı gibi kaşınıyorum cok fena.
22 haftalık hamileyim 4 gündür felan hafif hafif aralıklarla kaşınmaya başladı göbeğim. Sonra bacaklarım felan. Ama en fecisi göbeğim kıpkırmızı oluyor. Su felan sürüyorum ama nafile...
Hamilelik sürecinde benim gibi kaşıntı sorunu yasayan oldumu? Ne önerirsiniz ne yapabilirim?
Büyüme başlamasa bile mi sürmeye başlamalıyız,yeri gelmişken arkadaşlar ne kullanıyorsunuz,konu sahibi de yararlanır bizler de...Hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren vücudunu yağlamalıydın canım kaşıma daha kötü çatlar
Çatlama yüzünden oluyor yağlamalısın
Çatlamaya engel mi oluyor?muz yiyin bol bol.
Bem hamile kaldığımdan beri bebe yagi kullaniyorum mustela aldim 2 ayda. Doktorum müsade etmedi 4 ayda basla dedi. En başından beri dikkat ediyorum ve hep korkuyordum oda olduHamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren vücudunu yağlamalıydın canım kaşıma daha kötü çatlar
Cabuk vücudunu yağla catlıyorsun ve sakın kasıma sakın
Teşekkür ederim aslinda bebe yagi ve mustela kullanıyorum ama yarın bunları arastirip hangisi iyi ise kullanayımBi oil , hindistan cevizi yagi , kakao yagi arastirin. Kaşimayin. Bol bol su icin. Maaleswf catlak habercisi
Çatlama önleyici kremler var bence eczacınıza danışarak bitane satın alabilirsiniz. Gerci gec kalındı sanırım ama en azından kaşıntınızı engeller.. Geçmiş olsjn
ÇatlaklarBenim de bir haftadır kaşınıyor. Başından beri yağ sürüyorum aslında ama yine de oluyor.
Kullanıyorum zaten ona ragmen
Mustele kullaniyorum 4 aydan itibaren. Ilk gunden beri de bebe yagi kullaniyorum ama shic bisey fayda etmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?