- 9 Şubat 2016
- 435
- 271
- 23
- Konu Sahibi bynpikolata
-
ay moral bozmak gibi olmasın ama büyük ihtimalle.. vazelin falan sürün karnınıza sürekli nemli kalsın..
22 haftalık hamileyim canımnekadarlik hamilesin canim
Sevgili konu sahibi, lütfen yarın ilk işiniz doktorunuzu aramak olsun. Bende kaşınmaya başlayınca doktorumu aramıştım ve hemen kontrole cagirmisti. Sonrası malum, gebelik kolestazi, karaciger enzimlerim bozulmuş ve ne yazık ki bu bebekler için tehlikeli bir durummuş. Sonrasında kontrollerim haftada bire indi ve bebeğim erken doğdu. Lütfen ihmal etmeyin.benimde bugun baya şiddetli kaşınmaya başladı. Umarim kotu birsey yoktur ve olmaz. Sizede gecmis olsun. Şuan icin kabarma yok umarım olmazsda catlaga dua edeceğim simdi altından baska biseyler çıkmasında
Sevgili konu sahibi, lütfen yarın ilk işiniz doktorunuzu aramak olsun. Bende kaşınmaya başlayınca doktorumu aramıştım ve hemen kontrole cagirmisti. Sonrası malum, gebelik kolestazi, karaciger enzimlerim bozulmuş ve ne yazık ki bu bebekler için tehlikeli bir durummuş. Sonrasında kontrollerim haftada bire indi ve bebeğim erken doğdu. Lütfen ihmal etmeyin.
türkiyede varmi bilmiyorum ama bir sor yinede bio öl kullaniyorum ben 20 euro fiyati burda orda var ise nekadar bilmem bizde 19 haftalik oldu kasinti olmuyor bende hic tenimde yumusak22 haftalık hamileyim canım
Cok kuru bi cildim var normalde ama hic catlamadim.bu 3. Hamileligim.bi kez olsun yag veya krem de kullanmadim.tamamen insanin yapisiyla alakalio tamamen cilt yapısıyla alakalı. kuru ciltler illaki çatlıyor.
Merhaba lar karaciger enzimi tahlilinin adini biliyormusunuz? Hemogrammiydi ben tahlil sonucu kagitlarini bulamiyorum hamileyim tahlil yapin doycem doktora yardimci olursaniz sevinirimAyaklar, bacaklar, eller, kollar ve avuc ici kasinmalari karaciger enzimlerinin yukselmesi sonucu olur genellikle ve tehlikelidir.mutlaka kan testi yapilmasi gerekir.insallah oyle degildir ama yine de baktirmakta fayda var.
Sadece karnin kasiniyosa catlayacaksin galiba...
Benim cildim çok kuru,çatlak kaçınılmaz mı yani şimdi
Ayaklar, bacaklar, eller, kollar ve avuc ici kasinmalari karaciger enzimlerinin yukselmesi sonucu olur genellikle ve tehlikelidir.mutlaka kan testi yapilmasi gerekir.insallah oyle degildir ama yine de baktirmakta fayda var.
Sadece karnin kasiniyosa catlayacaksin galiba...
Tamamen doğal olabileceği gibi safra kesesi ve karaciğer problemi de olabilir ihmal etme
Ayy çok teşekkür ederim,benim için bi umut oldu herşeye rağmen...Benm cildim cok kurudur. Krem kullanmadigim halinde olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?