:( hamilelik döneminde kaşıntı nedem olur? Yasayan varmı? Ne yapabilirim?

benimde bugun baya şiddetli kaşınmaya başladı. Umarim kotu birsey yoktur ve olmaz. Sizede gecmis olsun. Şuan icin kabarma yok umarım olmazsda catlaga dua edeceğim simdi altından baska biseyler çıkmasında
Sevgili konu sahibi, lütfen yarın ilk işiniz doktorunuzu aramak olsun. Bende kaşınmaya başlayınca doktorumu aramıştım ve hemen kontrole cagirmisti. Sonrası malum, gebelik kolestazi, karaciger enzimlerim bozulmuş ve ne yazık ki bu bebekler için tehlikeli bir durummuş. Sonrasında kontrollerim haftada bire indi ve bebeğim erken doğdu. Lütfen ihmal etmeyin.

teşekkür ederim. Sabahtan arayacağım umarim kotu bisey yoktur.

Deri gerginleştiği için kasınıyor çatlama başlangıcı en güzeli bence hakiki zeytinyağı.

Ayaklar, bacaklar, eller, kollar ve avuc ici kasinmalari karaciger enzimlerinin yukselmesi sonucu olur genellikle ve tehlikelidir.mutlaka kan testi yapilmasi gerekir.insallah oyle degildir ama yine de baktirmakta fayda var.
Sadece karnin kasiniyosa catlayacaksin galiba...

Merhaba lar karaciger enzimi tahlilinin adini biliyormusunuz? Hemogrammiydi ben tahlil sonucu kagitlarini bulamiyorum hamileyim tahlil yapin doycem doktora yardimci olursaniz sevinirim

Sadece karnım degil malesef. Ellerimin uzeri ici kollarım bacaklarım sırtım. Bugun doktoruma bilgi verecegim. Bakalım muayene gününe daha var ama çağırıp test felan isteyebilir. Insallah karaciger ile ilgili degildir.

Benim de kasinirdi.Gerildikce kasiniyor cilt.Bol bol su icip gobek ve bacaklarima vazelin surerdim her gun.Catlagim hic olmadi

Bebe yağı meyilli ciltlerde kıl tüy yapabilir hanımlar, kakao yağı var sabun gibi kalıp,onu sürün vücut ısısıyla eriyo zaten,popoya göbeğe göğüslere,kokusu da güzel,ben ayrıca kakao yağlı vaseline krem içine bir kutu bio oil katip iyice karıştırıp onu sürdüm 12 haftadan sonra her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…